قیمت پیشنهادی؟؟
5000 ماله من
قطرش چقده؟؟
راست می گه دوستمون داداشالبته تقریبا" در عکس در مقایسه با خودکار معلومه ولی بازم اندازه میگیرم و مینویسم اینجا..............
داداش قیمت بزاری بهتره چون من خودم هم قیمتی ندارم یک موقع قیمت پرت میگم ناراحت میشید !!! داداش قابلت رو نداره . حیف که تاپیک رو به دلیل توهین بست وگرنه عکسهاش رو میذاشتم سلطان جاده ها رو ببینی !!!!!داداش قیمت با دوستان هستش ....من قیمت ندارم چون مغازه و اینا نبردم خریدم هم مال الان نیست...ولی نهایتا"شاید خودم یه قیمت پایه بذارم اگه دوستان پیشنهاد ندن
راستی داداش تا یادم نرفته اون اپتیمات تو حلقم!!![]()
راست می گه دوستمون داداش
من دستم لاغره ای کاش یه اندازه ای می ذاشتی یا توی انگشت خودت هم باهاش عکس بگیری خیلی عالیه
بچه ها این ارنستو که همون اسطوره عصیان هم بهش می گن و روی انگشتر رفیقمون حک شده حرفای خفنی داره
مثل:
مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختند و برای عشق مرز ...
غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا می گیرد و نه عشق مرز می شناسد.
زندگی میکنم
... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،
حتی زندگی را
up برا شما
ببینید وقتی نقره را می خرید گرون می خرید ولی وقتی میخواید بفروشید ارزششو از دست میده . به هرحال اگر بخوائید بفروشید باید برحسب گرم بفروشید حالا چون شما میگید فوق العاده است و نایاب یه چیزی هم بکشید رووش تا قیمت مدنظر شما دربیاد و ارزش انگشترتون حفظ بشه .
داداش قیمت بزاری بهتره چون من خودم هم قیمتی ندارم یک موقع قیمت پرت میگم ناراحت میشید !!! داداش قابلت رو نداره . حیف که تاپیک رو به دلیل توهین بست وگرنه عکسهاش رو میذاشتم سلطان جاده ها رو ببینی !!!!!
چشم داداش تو انگشت هم عکس میگیرم می ذارم ولی خوشبختانه یا بدبختانه منم انگشتام مثل شما باریک و ظریفه!
ممنون داداش گل من
ممنون از راهنمایتون داداش
داداش چشم خودم یه قیمتی ازش درمیارم میذارم .......راستی تو تاپیک ماشین توهین چرا؟؟؟حیف شد آخه به عمرمون اپتیما سوار نشدیم گفتیم عکسای مال شما رو ببینیم کیف کنیم از قدیم گفتن :وصف العیش نصف العیش!![]()