• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انگشتر فوق العاده کمیاب نقره با نشان چگوارا....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,931
از این انگشتر دوتا دارم خرید الان نیست و حدود هفت سال پیش خریداری شده (البته من تازه از اون شخص خریدم) یکیش رو اگه قیمت خوب پیشنهاد بشه میفروشم وگرنه نگهش میدارم تاریخ عکس هم به این خاطر قدیمیه که چند ماه پیش میخواستم بفروشم منصرف شدم ولی الان میخوام بفروشم اگه پیشنهاد خوب باشه ...

DSC02121.JPGDSC02131.JPG

asadasadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این عکس چگواراست یا قذافی؟؟؟؟؟؟؟؟

saman7

Registered User
لایک‌ها
25
قیمت پیشنهادی؟؟

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,931
قیمت پیشنهادی؟؟

داداش قیمت با دوستان هستش ....من قیمت ندارم چون مغازه و اینا نبردم خریدم هم مال الان نیست...ولی نهایتا"شاید خودم یه قیمت پایه بذارم اگه دوستان پیشنهاد ندن
راستی داداش تا یادم نرفته اون اپتیمات تو حلقم!!:D

Last edited:

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
7 تومن

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
10تومن

feiz

Registered User
لایک‌ها
8
9 مال من

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
البته تقریبا" در عکس در مقایسه با خودکار معلومه ولی بازم اندازه میگیرم و مینویسم اینجا..............
راست می گه دوستمون داداش
من دستم لاغره ای کاش یه اندازه ای می ذاشتی یا توی انگشت خودت هم باهاش عکس بگیری خیلی عالیه
بچه ها این ارنستو که همون اسطوره عصیان هم بهش می گن و روی انگشتر رفیقمون حک شده حرفای خفنی داره
مثل:

مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختند و برای عشق مرز ...

غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا می گیرد و نه عشق مرز می شناسد.

زندگی میکنم

... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،

حتی زندگی را

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ببینید وقتی نقره را می خرید گرون می خرید ولی وقتی میخواید بفروشید ارزششو از دست میده . به هرحال اگر بخوائید بفروشید باید برحسب گرم بفروشید حالا چون شما میگید فوق العاده است و نایاب یه چیزی هم بکشید رووش تا قیمت مدنظر شما دربیاد و ارزش انگشترتون حفظ بشه .

saman7

Registered User
لایک‌ها
25
داداش قیمت با دوستان هستش ....من قیمت ندارم چون مغازه و اینا نبردم خریدم هم مال الان نیست...ولی نهایتا"شاید خودم یه قیمت پایه بذارم اگه دوستان پیشنهاد ندن
راستی داداش تا یادم نرفته اون اپتیمات تو حلقم!!:D
داداش قیمت بزاری بهتره چون من خودم هم قیمتی ندارم یک موقع قیمت پرت میگم ناراحت میشید !!! داداش قابلت رو نداره . حیف که تاپیک رو به دلیل توهین بست وگرنه عکسهاش رو میذاشتم سلطان جاده ها رو ببینی !!!!!

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,931
راست می گه دوستمون داداش
من دستم لاغره ای کاش یه اندازه ای می ذاشتی یا توی انگشت خودت هم باهاش عکس بگیری خیلی عالیه
بچه ها این ارنستو که همون اسطوره عصیان هم بهش می گن و روی انگشتر رفیقمون حک شده حرفای خفنی داره
مثل:

مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختند و برای عشق مرز ...

غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا می گیرد و نه عشق مرز می شناسد.

زندگی میکنم

... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،

حتی زندگی را

چشم داداش تو انگشت هم عکس میگیرم می ذارم ولی خوشبختانه یا بدبختانه منم انگشتام مثل شما باریک و ظریفه!:cool:

ممنون داداش گل من

ببینید وقتی نقره را می خرید گرون می خرید ولی وقتی میخواید بفروشید ارزششو از دست میده . به هرحال اگر بخوائید بفروشید باید برحسب گرم بفروشید حالا چون شما میگید فوق العاده است و نایاب یه چیزی هم بکشید رووش تا قیمت مدنظر شما دربیاد و ارزش انگشترتون حفظ بشه .

ممنون از راهنمایتون داداش

داداش قیمت بزاری بهتره چون من خودم هم قیمتی ندارم یک موقع قیمت پرت میگم ناراحت میشید !!! داداش قابلت رو نداره . حیف که تاپیک رو به دلیل توهین بست وگرنه عکسهاش رو میذاشتم سلطان جاده ها رو ببینی !!!!!

داداش چشم خودم یه قیمتی ازش درمیارم میذارم .......راستی تو تاپیک ماشین توهین چرا؟؟؟حیف شد آخه به عمرمون اپتیما سوار نشدیم گفتیم عکسای مال شما رو ببینیم کیف کنیم از قدیم گفتن :وصف العیش نصف العیش!:D

saman7

Registered User
لایک‌ها
25
چشم داداش تو انگشت هم عکس میگیرم می ذارم ولی خوشبختانه یا بدبختانه منم انگشتام مثل شما باریک و ظریفه!:cool:

ممنون داداش گل من

ممنون از راهنمایتون داداش

داداش چشم خودم یه قیمتی ازش درمیارم میذارم .......راستی تو تاپیک ماشین توهین چرا؟؟؟حیف شد آخه به عمرمون اپتیما سوار نشدیم گفتیم عکسای مال شما رو ببینیم کیف کنیم از قدیم گفتن :وصف العیش نصف العیش!:D

به مدیر آزمایشی توهین کردند اونم تاپیک رو بست و نذاشت عکس اضافه کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا