• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ايميل كاربران؟؟؟!!!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
آقا من هي دنبال اين پستم ميگرم نگو اشتباهي تو بخش كاربران عمومي ارسال كردم :rolleyes:
نميدونم چرت و پرت ميگم يا ...
تقريبا اكثرتون وبسمتر هستين و ميدونين كه سايت ها ايميل كاربراشون رو ميفروشن.
به نظرتون كار درستيه؟
يكي اعتماد ميكنه مثلا به پرشين تولز و از ايميلي كه هيچ جا نگفته و به خاطر اينكه تبليغات واسش نياد جايي وارد نكرده ولي مياد به خاطر اعتمادي كه به پرشين تولز داره موقع ثبت نام ايميل خصوصيشو وارد ميكنه.
درسته اين اعتماد به خاطر پول از دست بره؟
تقريبا 90 درصد سايت ها اينكارو ميكنن و ليست ايميل خصوصي كاربراشون رو ميفروشن مثل:
نودهشتيا , رزبلاگ , دانلودها و ساير سايت ها.
اين سايت هاي بالا رو بد نگاه نكنين 90 درصد هم نيست 100 درصد سايت هاي ايراني اينكارو ميكنن.
كلا ميخوام بدونم اينكار عاديه يا نميخواين به روي خودتون بيارين؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
من به هیچ سایتی اعتماد نمی کنم :D
همیشه یه ایمیل دمه دستی دارم که روزی 500 تا اسپم براش میاد, موقع ثبت نام تو سایتهایی مثل فروم ها یا جاهای کم اهمیت از اون ایمیله استفاده می کنم حالا چه بفروشه یا نفروشه برام فرقی نمی کنه

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
فروختن ایمیل یک مشکله... ما چندین نوع سوء استفاده داریم:

1. از یک سایت سرویس خریدی، توی خبرنامه ش هم عضو نمیشی، اما اون دم به ساعت برای تخفیف هاشو و فروش هاش ایمیل میزنه (نمونه مارال هاست)
2. در یک سایت شارژ موبایل میخری، شماره تو وارد میکنی ، اما دم به ساعت به شماره ت پیامک میزنه برای تخفیف هاش و فروش هاش (نمونه echarge.ir)
3. در یک سایت اصلا عضو نیستی، اما یک آدم سودجو ایمیلتو فروخته به 1000 تا سایت دیگه، وقتی روی لغو خبرنامه کلیک میکنی: (نمونه سایت خبری تسنیم)
الف: لینک لغو ارسال ایمیل مجدد = کار نمیکنه و عمدی هست
ب: کلیک روی لغو ارسال ایمیل مجدد = رهگیری معتبر بودن ایمیل شما و تکراره ارسال ایمیل ها

این مساله بخاطر فقدان قانونی هست وگرنه دزدی محسوب میشه. چون بدون کسب اجازه داره ایمیل برای کسب درآمد فروخته میشه. کجای دنیا اینقدر در این زمینه بد عمل شده جز ایران؟

خود صداسیما در این زمینه مروج هست. یعنی چپ و راست برنامه های پیامکی تولید میکنه. که هرروز برات پیامک میزنن (مسابقه هاش) با تعرفه های 120 تومن.... بعد در برنامه 20:30 میاد خبر تهیه میکنه درباره پیامک های مزاحم در طول روز...

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
خود صداسیما در این زمینه مروج هست. یعنی چپ و راست برنامه های پیامکی تولید میکنه. که هرروز برات پیامک میزنن (مسابقه هاش) با تعرفه های 120 تومن.... بعد در برنامه 20:30 میاد خبر تهیه میکنه درباره پیامک های مزاحم در طول روز...
اين حرف خيلي لايك داره خدايي :)

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اصلاً کار درستی نیست.

متاسفانه الآن جوری شده که حتی شماره موبایل به تفکیک منطقه و سن و شغل فرد هم فروخته میشه، چه برسه به ایمیل!

100درصد اسپمه ؛ 100درصد اشکال قانونی و شرعی داره

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
این مساله بخاطر فقدان قانونی هست وگرنه دزدی محسوب میشه. چون بدون کسب اجازه داره ایمیل برای کسب درآمد فروخته میشه. کجای دنیا اینقدر در این زمینه بد عمل شده جز ایران؟

دزدی و غیر اخلاقی بودنش به کنار
گوگل که دیگه ایرانی نیست ؟ اونم این کارو میکنه ولی نه واسه ما ایرانی ها
مستقیم ایمیل تبلیغاتی میفرسته
دیگه از پرشین تولز و سایت های بالاتر چه انتظاری هست :D

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
دزدی و غیر اخلاقی بودنش به کنار
گوگل که دیگه ایرانی نیست ؟ اونم این کارو میکنه ولی نه واسه ما ایرانی ها
مستقیم ایمیل تبلیغاتی میفرسته
دیگه از پرشین تولز و سایت های بالاتر چه انتظاری هست :D
گوگل چه جوری میفرسته ایرانی ها چه جوری میفرستن ، تو ایران یه چیز دیگه هست مثلا در کل ایمیل تبلیغاتی عادی هست ، ایمیل تبلیغاتی اسپم هست و یکی دیگه که مختص ایرانی هاست کاری میکنن صاحب ایمیل به کل از به نت اومدن پشیمون بشه.
هنوز اسم نداره ولی فک کنم بزارن سوپر یا مگا اسپمریست ها :D

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
یکی از سایت های کسب درامدی که شماره های وبمسترا رو پخش کرده این سایت مکس پاپ هستش که با اینکار به شخص دهن منو صاف کرده !
به خودشم گفتم ولی هی کرد

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,103
اعتراف میکنم صاحب یه شبکه اجتماعی نسبتا بزرگ هستم و ایمیل کاربرامون به سه شرکت فروختیم .
پول خوبی میدن خو :|
کب از پول بدش میاد , شما هم جایی ما بودین میفروختین . :) والا

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اعتراف میکنم صاحب یه شبکه اجتماعی نسبتا بزرگ هستم و ایمیل کاربرامون به سه شرکت فروختیم .
پول خوبی میدن خو :|
کب از پول بدش میاد , شما هم جایی ما بودین میفروختین . :) والا
مثلا چقدر میدن؟

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,103
مثلا چقدر میدن؟
زماین که فروختیم حدود 150 هزار ایمیل داشتیم کاملا سالم و قانونی جمع اوری شده بود .
پیشنهاد از طرف ما بود , شرکت های خصوصی و پولداری بودن در زمینه نت تخصصی نداشتن اما میفهمیدن که ایمیل خوبه به کارشون میاد ! اگه ارسال بشه !
بابت هر ایمیل به یک شرکت 5 تومن میگرفتیم . کلی هم پشتشون خندیدیم .
شرکت های بعدی ایمیل های بیشتری داشتیم حدود 350.000 کاربر ;) کلا حال میکردیم یه منبع درامدی میشد .

بالا