سلام
من یه اچ تی سی اچ دی مینی HTC HD Mini کاملا تمیز در حد نو دارم
ال سی دی یه خط و خش هم نداره
چند ماهی دستم بوده ولی الان باید بفروشمش
خودم ته همه مطالب و نرم افزارها رو درباره ش تو فروم ها درآوردم برای همین:
- الان بهترین رام روش نصبه که رام ودافون اروپا هستش آخرین ورژن Vodafone
- با این رام بهترین کارایی رو داره
- کیبورد فارسی خوبی روش نصب شده که دکمه هاش اندازه ی کیبورد انگلیس خود گوشی هست. نه از این کیبورد کوچولوها که آدم شصتش رو دکمه هاش جا نمیشه!
- برید بازار براتون کیبوردی میریزن که چهار حرف اختلافی فارسی و عربی رو نداره ولی مال من داره - «آ» ی باکلاه هم نداشت خودم بهش اضافه کردم!
- با اس ام اس فارسی و چرخ زدن تو محیط وب فارسی هیچ مشکلی نداره
- اهل بازی نیستم برای همین روش خیلی بازی نصب نشده و بازی فکری سبک بوده و پدر گوشی درنیومده با برنامه های سنگین
- مشکل بلوتوث و چیز دیگه ای نداره واقعا
می خوام حدود 250 بفروشمش چون واقعا تمیزه و نوش هم الان تو بازار نیست. مشتری 210 فوری هم همین الان داره. کسی اگه می خواد سریع پ خ بده.
من یه اچ تی سی اچ دی مینی HTC HD Mini کاملا تمیز در حد نو دارم
ال سی دی یه خط و خش هم نداره
چند ماهی دستم بوده ولی الان باید بفروشمش
خودم ته همه مطالب و نرم افزارها رو درباره ش تو فروم ها درآوردم برای همین:
- الان بهترین رام روش نصبه که رام ودافون اروپا هستش آخرین ورژن Vodafone
- با این رام بهترین کارایی رو داره
- کیبورد فارسی خوبی روش نصب شده که دکمه هاش اندازه ی کیبورد انگلیس خود گوشی هست. نه از این کیبورد کوچولوها که آدم شصتش رو دکمه هاش جا نمیشه!
- برید بازار براتون کیبوردی میریزن که چهار حرف اختلافی فارسی و عربی رو نداره ولی مال من داره - «آ» ی باکلاه هم نداشت خودم بهش اضافه کردم!
- با اس ام اس فارسی و چرخ زدن تو محیط وب فارسی هیچ مشکلی نداره
- اهل بازی نیستم برای همین روش خیلی بازی نصب نشده و بازی فکری سبک بوده و پدر گوشی درنیومده با برنامه های سنگین
- مشکل بلوتوث و چیز دیگه ای نداره واقعا
می خوام حدود 250 بفروشمش چون واقعا تمیزه و نوش هم الان تو بازار نیست. مشتری 210 فوری هم همین الان داره. کسی اگه می خواد سریع پ خ بده.
Last edited: