• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت برنزی سایت کلیکی با 500 زیرمجموعه فقط 100 هزار تومان

wwwwwwqqq

Registered User
لایک‌ها
67
با سلام

فروش اکانت برنزی سایت کلیکی با 500 زیرمجموعه فقط 100 هزار تومان
قیمت واقعی بیش از 400 هزار تومان است

لطفا کسانی می خواهند در تاپیک یا پیام خصوصی اعلام بفرمایند

wwwwwwqqq

Registered User
لایک‌ها
67
اگه سایتش داشت مثل چند ماه قبل خوب کار می کرد که این اکانت رو کمتر از 500 هزار تومان نمی فروختم. این مسئله هم فقط مشکل این سایت نیست خیلی از سایت ها این مشکل رو دارن.
فعلا پرداخت نداره ولی در چند ماه آینده احتمالا پرداختش درست میشه، این همه کاربر رو که نمی تونن نادیده بگیرن در ضمن 50 هزار تومان هم توی این اکانت سرمایه گذاری اولیه شده.
این سایت میشه گفت که بزرگترین سایت کلیکی ایران هست. در ضمن دلیل فروشش هم پرداخت کردن یا نکردنش نیست دلیل اصلی اینه که دیگه از این کار کلیک کردن بعد از چند ماه خسته شدم و اینکه دیگه وقتش رو ندارم و الا با این قیمت نمیفروختم. یک نفر باید باشه که حوصله این کار رو داشته باشه. تا همین الان 6 ماه وقت صرف شده.
اگه خودم هم می خواستم نگهش دارم راحت تا یک ماه آینده اکانت نقره ای و تا دو ماه آینده اکانت طلایی رو می خریدم.
هرکسی که خواست بخره خودش شرایط رو بررسی کنه اگه فکر می کنید بعد از 6 ماه زمان و با سرمایه گذاری 50 هزار تومان و اکانت برنز و 500 زیرمجموعه با این قیمت نمی ارزه دیگه .. . کسی هم که قصد خرید نداره لطفا کامنت نذاره، خریدار خودش عقل و شعور داره و شرایط رو بررسی می کنه.

بالا