• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت های حرفه ای دانلود افلاین خصوصی

amos

Guest
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.....خبر جدیدی که داریم این که کارت های دانلود افلاین پیشرفته توسط خودمان تهیه شده و اماده فروش هستند......کار ما به این صورته که کسی که کارت رو نداشته باشه هرگز نمیتونه از فایل های ما استفاده کنه...به هیچ وجه.........در ضمن دانلود ها هم روی ماهواره پر سرعت w6 میباشد......ماهواره ای که استثناییه.......در ضمن دانلود ها به ضورت 24 ساعته میباشد
هر شخص که عضو گروه ما بشه میتواند در ماه 4 گیگ درخواست فایل دهد....البته امکان بیشتر شدن این هم وجود داره.......الان هم در تلاش ساخت سایت حرفه ای دانلود افلاین اختصاصی هستیم و این کار رو به امید خدا از 1 ماه دیگه پس از جمع شدن اعضای گروه خود دانلود رو شروع خواهیم کرد...با سرعت استثنایی....جدیدترین فیلم ها , نرم افزارها ی کمیاب , بازی هایی که خودتان دوست دارید رو خواهیم داشت.......در ضمن باز هم میگم کسی که اکانت دانلود افلاین اختصاصی نداشته باشه به هیچ وجه ممکن نمیتونه فای های ما رو دریافت بکنه ....برای این کار تلاش بسیاری شد وجواب داد.....
با قیمت استثنایی البته فقط ماه اول 11هزار تومان که واقعا جایی به این قیمت اصلا نمیتونید پیدا کنید...اون هم روی دبلیو 6 با سرعت عالی و 24 ساعته و فایل های درخواستی خودتان////
در ضمن این قول رو هم میدم که سی دی اموزشی در یافت وبرنامه های مورد نیاز هم به شما میدم تا همه اعضای گروه از یک برنامه ودرایور مشترک استفاده کنند........
برای درخواست در همین جا اعلام کنید و ای دی خودتون رو هم بدید.....
ای دی من :[email protected]
هر شب ساعت 9 به بعد هم کنفرانس هستش و به سوالات شما پاسخ میدم....

m_h_rasti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

طرح جالبي هست . يك گروه ديگه هم بهمين شكل روي W3 مشغول به كارهستن. حالا نميدونم شماهم از همون گروه هستين يا خير . اما اونا روW3 هرشب تا 2گيگ دانلود آفلاين دارند. و قيمت همين حدود هستش.

اما حجم دانلود شما با قيمت شما هم خواني نداره. و 4 گيگ در ماه و 11 تومن به صرفه نيست . چون الان بالكان ماهي 400 گيگ ميده و حدود 20 تومن ماهيانه ميشه.

شما در دو مورد از كارت آفلاين و اكانت آفلاين نام بردين. اكانت كه موردي نداره . اما منظور از كارت چيه؟ كارت DVB ؟

و بهترين كارت براي دانلود آفلاين NOVA هست. آيا در اين سطح هستش و اگر نيست چه برتري نسبت به SS2 داره . حتما نام كارت ذكر شود. و قيمت.

براي ادامه بحث منتظر پاسخ روشن شما هستم.

amos

Guest
لایک‌ها
0
دوستان فکر کنم اشتباهی شده....من در طول 24 ساعت فایل با سرعت 110 کیلو بایت میخام بفرستم و هر نفر اجازه درخواست ماهیانه 8 گیگ داره...البته فقط درخواست...و دوستان دیگه هم که درخواست میکنند اون ها رو هم حساب کنید....این قیمت الان بهترین قیمتی که من گفتم

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
4 گیگ در ماه اونم فایلهایی که انتخاب کننده اش خودت نیستی خیلی کمه!...
شاید منظورتون 4 گیگ در روز بوده باشه؟

amos

Guest
لایک‌ها
0
دوستان من که گفتم روزی حداقل 5 گیگ فایل دانلود داریم...البته حداقل.....در ضمن من گفتم هر شخص میتونه هر چی خوات بگه ودانلود کنیم در ضمن من فقط فایل های درخواستی شما رو دانلود میکنم.....مشخص هم نمیکنه شاید 1 شخصی درخواست بیشتری داشته باشه بیشتر هم بفرستیم...ممکن 1 شخصی در ماه 20 تا فیلم درخواست بده و ما هم هر 20 تا فیلم رو برداریم......شاید یکی 40 گیگ فایل خواست 40 گیگ هم براش دانلود کردیم...در کل مشخص نمیکنه ولی سعی میکنم هر چی و هر چقدر که شما درخواست دادید رو دانلود بکنیم............حجم مشخصی رو قرار نمیدیم.........با تشکر..................هر کی میخواد پی ام بده یا در همینجا اعلام کنه و ای دی خودشو بده

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
خرید و فروش تو بازارچه!!!

قوانین رو رعایت کنید.این بار اخطار میگیرید.تکرار بشه دسترسی رو براتون محدود میکنم.

تاپیک به بازارجه منتقل شد.

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزيز مثلا ما با 11 تومان چقدر در مه ميتونيم دنود كنيم ؟‌
هر چقدري كه شم دارين دانلود ميكنيد ؟ يا 4گيگ از دانلود هاي شما در ماه ؟؟

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزيز مثلا ما با 11 تومان چقدر در ماه ميتونيم دنود كنيم ؟‌
هر چقدري كه شما دارين دانلود ميكنيد ؟ يا 4گيگ از دانلود هاي شما در ماه ؟؟

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
يا منظورتون 4 گيگ انتخابي مثلا من....
بقيه دانلود ها انتخابي ديگر دوستان عضو گروه ؟
و مقدار دانلودي من هرچقدر تونستم ؟ از دانلودي هاي گروه ؟

m_h_rasti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خوب همه چي مشخص شد . و پروژه تاييد ميشه يعني روزانه 4 تا 5 گيگ دانلود آفلاين هست و ماهيانه 120 تا 150 گيگ دانلود آفلاين. كه بسيار رقم قابل توجهي هست .

فقط ميشه بدونم اكانت w6 شما كدوم سرويس از سرويس هاي ISP هست ؟

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
برای منم مشخص شد...فقط بگید از کدوم فرکانس استفاده میکنید و با چه برنامه ای دانلود میکنید؟ چون همینطور که خودتون میدونید پارازیت و دیکانکتی روی w6 خیلی بالاست.

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
اگه روزی 4 گیگ دانلود داشته باشیم من هم هستم و فقط این کارت دانلود آفلاین چه صیغه ای هست دیگه یعنی چی هست چه جوری هست

amos

Guest
لایک‌ها
0
با سلام مجدد خدمت دوستان اومدم تا به سوالات شما پاسخ بدم......1:هر کس عضو گروه بشه حدالمقدور تا جایی که بشه من درخواست های اون رو دانلود میکنم ومیفرستم.....در ضمن سایتی زده خواهد شد تا در اونجا فایل های درخواستی رو در یک بخش ....فایلهای در حال دریافت در یک بخش و........2:دوم اینکه هر کی که عضو گروه ما بشه میتونه تمام فایلهایی که میفرستیم چه فایلهای خودش چه دیگران رو هم دریافت کنه.....3:باز هم میگم این کار ما از تقریبا 1 ماه دیگه شروع میشه...پس دوستانی که میخاند از الان بگند تا من ببینم تعداد عضوهام چقدر میشه....در ضمن مطمعن باشید با این قیمت روی ماهواره w6 نمیتونید پیدا کنید....4:بعضی دوستان هم نمیدونستند دانلود افلاین چیه که من در زیر به طور کامل توضیح میدم:
شما باید کارت دی وی بی یا همون ماهواره داشته باشید که قیمتش 60 هزار تومان هستش....بعد شما با استفاده از برنامه اسکای نت میتونید فایلهایی که دیگران در حال دریافت با اینترنت ماهواره ای هستند رو دریافت کنید...حالا ما میخایم این کارو راه بندازیم تا از گرفتن فایل های بدرد نخور جلوگیری کنیم.....و فیلم های جدید و دیگر چیزها رو دریافت کنید......فکر کنم فهمیده باشید...اگه سوالی بود در خدمتم

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان یک سایت دیگه هم هست ilsat که فکر کنم خدمات بهتری می ده و فقط باید 8000 تومن بدید

الف- دادن اکانت ماهواره ای آنلاین با محدودیت دانلود 500mb در ماه با سرعت 1024kbps تضمینی .

ب- دادن اکانت rapidshare به اعضا

ج- ارسال 24 ساعته فایل ها

د- ارسال فایل ها با سرعت 3mbps در شب و 1mbps در روز بر روی ماهواره w3

ت- ارسال 1 فیلم با زیر نویس فارسی در هر 24 ساعت (فیلم های سال 2007 و 2006)

ث- پشتیبانی 24 ساعته از طریق تلفن , یاهو مسنجر و وب سایت

m_h_rasti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوست عزیز لطفا تبلیغ سایتهای دیگر رو در این تاپیک نفرمایید .

اگر آقا مرتضی نیاز به تبلیغ داشته باشند خودشون تاپیک جدید باز می کنند.

پس اگر میخواین به دوستمون کمک کنید اینجا اعلام آمادگی فرمایید.

با تشکر.

amos

Guest
لایک‌ها
0
با سلام .....فرکانس ما 11324 هستش و از ماه اینده تقریبا 1 ماه دیگه شروع میکنیم...لطفا اینجا تبلیغ نکنید...سرعت ما در روز هم 110 هستش در صورتی که ایلست تو روز 15 هستش.....خودتون قضاوت کنید....هر کی میخاد اعلام امادگی کنه

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
ما هم هستیم
کارو راه بندازید تعداد مشتریهاتون خیلی بیشتر میشه

amos

Guest
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من با کسی که اکانت میفروشه صحبت کردم و قیمت کردم واماده هستش فقط مونده کاربرهای گروه من که دوستان لطف کنند اگه میخاهند دیگه اعلام کنند تا من امار بگیرم چند نفر میشیم

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز من هستم

ولی یک چیزی اون سایتی که من گفتم در روز بیش از 10 گیگ دانلود دارن و اگه فایلت سوخت بهت اکانت 500 مگی می دن که بقیه فایل را دانلود کنی و با دوتا کارت دانلود می کنند

بالا