• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

********** فروش ایفون 4 مشکی 32 گیگ بسیار تمیز #############

maaya130

Registered User
لایک‌ها
0
یه تیک سبز rate seller زیره عکس کاربریم هست برو داخلش

yosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نشد این پیغام میده:
[h=2]پیام سیستم[/h] yosefi, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

ZR-1

Registered User
لایک‌ها
15
نشد این پیغام میده:
[h=2]پیام سیستم[/h] yosefi, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

سلام دوست عزیز.
به علت اینکه شما تازه وارد(New User) هستید نمی تونید امتیاز بدید، باید حداقل 75 نوشته(پست) داشته باشید تا Registered User بشید و بتونید امتیاز بدید.
موفق باشید.

Sent From My LT26i Using Tapatalk

zed60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش نوکیا 101

yosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
75؟فقط به خاطر خرید این ایفون ثبت نام کردم شاید دیگه نیام اینجا ولی سایت باهالیه میخواستم به ایشون امتیاز بدم من نیومده 1 امتیاز بهم دادن
یهنی من الان برم به 75 نفر up بدم میتونم امتیاز بدم؟

ZR-1

Registered User
لایک‌ها
15
75؟فقط به خاطر خرید این ایفون ثبت نام کردم شاید دیگه نیام اینجا ولی سایت باهالیه میخواستم به ایشون امتیاز بدم من نیومده 1 امتیاز بهم دادن
یهنی من الان برم به 75 نفر up بدم میتونم امتیاز بدم؟

بله ولی فکر می کنم بعدش بن بشید، چون طبق قوانین اگه تو تاپیک دیگران آپ بدید بن میشید.

Sent From My LT26i Using Tapatalk

بالا