پ.خ شدتعویض با سونی ایکسپریا پی انجام میدین؟
تقصیر خودته داداش سریع باید بیای تو تاپیک همه جزئیات رو اعلام کنی و بگی خریدیشچه جالبه آیفونی رو که به ظاهر تو پ.خ به من فروخته بودید و منتظر برگشت واسطتون از مسافرت بودید تاپیکشو up دادید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تقصیر من نیست داداش واسطه رو خودشون معرفی کرده بودند همون شب گفتم هماهنگ کن همین الان کارت به کارت کنم ایشون جواب دادن:که مسافرت هستند واسطه شون وجمعه برمیگردن.هماهنگ میکنم.تقصیر خودته داداش سریع باید بیای تو تاپیک همه جزئیات رو اعلام کنی و بگی خریدیش
این روزا هیشکی پای کسی صبر نمیکنه
چون خودم هم قبلا همچین بلایی سرم اومده
داداش مال شماس هنوز قیمت بالاتر بره مال یکی دیگهچه جالبه آیفونی رو که به ظاهر تو پ.خ به من فروخته بودید و منتظر برگشت واسطتون از مسافرت بودید تاپیکشو up دادید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش من تو این 2تا پستی که زدم حرف دروغی زدم یا چیزی گفتم که که شما نگفته بودید؟؟داداش مال شماس هنوز قیمت بالاتر بره مال یکی دیگه
بله ولی بخدا واسطه هنوز نیومده حالا شما یه pmبده بهش من هماهنگ میکنم حواب بدهداداش من تو این 2تا پستی که زدم حرف دروغی زدم یا چیزی گفتم که که شما نگفته بودید؟؟
اینجوری من تا قیامت باید وایسم که شاید یکی قیمت بالاتر پیشنهاد بده.
وقتی به شما گفتم یه تخفیف دیگه بده برش دارم و شما لطف کردی 10ت از قیمت مد نظرت انداختی و من موافقت کردم یعنی دیگه مزایده ای در جریان نیست و شما توافق کردی به من بفروشی دیگه.درسته؟؟
ایشون اصلا دو هفته دیگه بیاد ماه بعد بیاد برای من مساله ای نیست پولمم اماده هستش.بله ولی بخدا واسطه هنوز نیومده حالا شما یه pmبده بهش من هماهنگ میکنم حواب بده