Durkness
Registered User
سلام به بچه های عزیز PT
یک عدد اکسپریا ری موجوده که واقعععا تمیزه تمیزه
بدون هیچ مشکلی
از روز اول روش لیبل و قاب ژله ای بوده
در حد آک هست ولی الان که اومدم عکس بگیرم متوجه شدم بالایگوشی سمت راست یک پریدگی خیلی کوچیک و محسوس هست که خودم تعجب کردم
تو عکس خیلی سعی کردم نشون بدم اما واضح نیست
تاکید میکنم خیلی کوچیک!
آندروید گوشی به از خود برنامه سونی اریکسون بصورت رسمی به 4.0.4 آپدیت شده و قابلیت face Unlock (باز شدن قفل با تشخیص چهره) رو داراست
یک عدد اکسپریا ری موجوده که واقعععا تمیزه تمیزه
بدون هیچ مشکلی
از روز اول روش لیبل و قاب ژله ای بوده
در حد آک هست ولی الان که اومدم عکس بگیرم متوجه شدم بالایگوشی سمت راست یک پریدگی خیلی کوچیک و محسوس هست که خودم تعجب کردم
تو عکس خیلی سعی کردم نشون بدم اما واضح نیست
تاکید میکنم خیلی کوچیک!
آندروید گوشی به از خود برنامه سونی اریکسون بصورت رسمی به 4.0.4 آپدیت شده و قابلیت face Unlock (باز شدن قفل با تشخیص چهره) رو داراست
پردازنده: Scorpion Processor, Adreno 205 GPU, Snapdragon Chipset 1GHz
حافظه: حافظه داخلی حافظه کلی 1024 مگابایت و حافظه در دسترس کاربر 300 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی صفحه نمایش لمسی LED-Backlit خازنی (LED-Backlit LCD, Capacitive Touchscreen) - اندازه 3.3 اینچ - WVGA 854 × 480
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3 (Gingerbread), Planned Upgrade to v4.0 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 430 ساعت - زمان مکالمه 6:50 ساعت
حافظه: حافظه داخلی حافظه کلی 1024 مگابایت و حافظه در دسترس کاربر 300 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی صفحه نمایش لمسی LED-Backlit خازنی (LED-Backlit LCD, Capacitive Touchscreen) - اندازه 3.3 اینچ - WVGA 854 × 480
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3 (Gingerbread), Planned Upgrade to v4.0 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 430 ساعت - زمان مکالمه 6:50 ساعت
لیبل سمت راست بالاش یکم کنده شده اگه خواستین میتونید عوض کنید
قیمت هم پیشنهادی
یک قاب capdase + یک کیف لبتابی هم روش هست
+
وسایل کامل(هندزفری+شارژر+usb )
قیمت آکش 750 هست
http://www.mobile.ir/phones/specifications-36521-sony-ericsson-xperia-ray.aspx
تعویض فقط با اس3 یا نوت 1 دارم
تا 700 هم سر میدم
بیشتر نظرم رو تعویض هست
قیمت فروش هم 615 در نظر گرفته شده
موفق باشید