• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ایکی باکس آرکید یکم مونده به سه چراغ

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان چند روز پیش یه ایکس باکس به اسم arcade jasper کاملا سالم از کاربر دزد و شارلاتان http://forum.persiantools.com/members/best-love.285311/ خریدم به قیمت 420...که اینجوری که عرض میکنم درومد از آب و مدیران محترمم که انگار نه انگار
فقط یک چیزی خطاب به این کاربر درسته ما خریت کردیم و گولتو خوردیم ولی یه خدایی اون بالا هست که این پولا رو زهر کنه به دهنه خودتو زنو بچت و خانوادت و منم میسپرمت به خدا
بردمش آدم وارد نشون دادم بازش کرد گفت دستگاه بردش فالکونه و دم دمای آخر زندگیشه...صدای فنشم اندازه بویینگه 747
خلاصه گفت این استفاده بشه به احتمال خیلی زیاد سه چراغ میشه پس فقط به درد تعمیر کارا میخوره
راستی یه چیزیم همین الان یادم اومد گفتم بگم شاید به درد کسی که میخواد بخره بخوره...تعمیر کاره میگفت مثل این که از درایو 12 گرفته و گفت دستگاه قبلا با روش پرس برد تعمیر شده...در ضمن گفت روی بردش نوشته دستگاه قبلا j tag بوده(اینا رو بعد از اینکه 2 کاربر اول پیشنهاد دادن یادم اومد و اضافه کردم)یعنی این که درست بشو نیست و فقط به درده تعمیر کارا برای برداشتن قطعاتش میخوره
الان کار میکنه ولی همینطور که گفتم صدای فنش خیلی زیاده...درایوش سالمه من خودم باهاش یک ربعی بازی کردم و دستشم سالمه و بقیه موارد از قبیل کارتون و کابلای مورد نیازم داره
قیمت پایه 200(تا فردا 20 بهمن ساعت 18 به بالاترین درخواست فروخته میشه)
در ضمن من مشهدم
http://8pic.ir/images/19317632208534675807.jpg

Last edited:

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز شما خودتو ناراحت نکن مطمعن باش این پولا از گلو کسی پایبن نمیره و نتیجشو میبینه
انشا الله خوب بفروشی
نمیدونم اینا چجوری میتونن پولی رو که مردم با هزار بدبختی درمیارنو حروم بخورن...فقط میسپرمش به خدا
از این لجم درمیاد که با این که این آقا با این که به 3-4 نفر که میشناسمشون کنسول خراب فروخته و همچنان داره فعالیت میکنه

Last edited:

hightimes360

Registered User
لایک‌ها
312
من تعجب میکنم اینهمه تا حالا ازین اتفاقات افتاده اینجا بازم شما دقت نمی کنید در خریدتون. واقعا جای تعجبه !

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
کاربر full game به قیمت پایه خواسته تا فردا غروب(ساعت 6)کسی بالاتر نخواست ماله ایشونه

kzsoft

Registered User
لایک‌ها
95
210 هستم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
داداش خدا خيرت بده اين كاربر naaji و mortezatroy رو هم گول زده بود اخه شما چطور در جريان نبودى

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
داداش خدا خيرت بده اين كاربر naaji و mortezatroy رو هم گول زده بود اخه شما چطور در جريان نبودى
در جریان نبودم خدا شاهده...من حتی رفتم تو پروفایلش دیدم کاربر naaji به ایشون امتیاز مثبتم داده.که دوباره امتیازشو منفی کرد و الانم دوباره مثبت شده
و نکته دیگه هم این که مثل این که هر کی امتیاز منفی به این کاربر میده سریع پاک میشه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
داداش بت حق ميدم كه گول اين ادم بخورى
چون صاف ساده و صادقى من زياد او اين فروم نبودم شايد كمتر از چند ماه اما سه تا معامله داشتم اونم چى بدون هيچ امتيازى اما كلاه خودم سفت گرفتم كه باد نبره چون خودم 15 ساله تو بازارم اول ارسال داشته طرف چك كردم مشكل نداشته بعد واريز اعتماد سازى م كردم اما اينجا كسى نميشناختم كه مارو تضمين كنه
اين كاربرم بش گفتم اول ارسال بعد واريز قبول كرد اما من نخريدم حرف اخرم گول نرمى زبون رو نخور

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان من فردا از صبح تا ساعت 14 دانشگاهم واسه این گفتم که جواب ندادم ناراحت نشین...اگه پیشنهاد بالاتر دارین داخل تاپیک ارائه کنین

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
دوست عزیز شما دیگه چرا !!!:eek: قرار بود بیای از من حضوری بگیری که... من موندم این دلال چطور سره همه کلاه گذاشته !

Last edited:

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
خدا لعنتش کنه ، راه دوری نمیره ، از قدیم گفتن "چوب خدا صدا نداره ، اگه بخوره دوا نداره".
شما هم دوست عزیز(Samiradin) مطمعن باش خدا ده برابرشو بهت برمیگردونه از یه راهی که خودت نفهمی، پس اصلا غصه نخور.

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
کاربر full game هم به قیمت 210 خواستن

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان فروخته شد به کاربر full game
ایشون مبلغ 100000 تومان واسم واریز کردن و مبلغ 110000 هم بعد از تحویل کالا میریزن

full game

Registered User
لایک‌ها
16
بله تایید میشه
توکل به خدا
ممنون از اعتماد دوستمون

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
ای خدااااااااااااااااا شما هم ؟؟؟
گفتم بهت که دادا ... گفتم این یارو دودره هست چرا گوش ندادی
اقا الان شدیم 4 نفر .. باید یه تاپیک شکایت واسش بسازیم .. یارو همینجوری راس راس داره میگرده و پول حروم میخوره ...

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان چند روز پیش یه ایکس باکس به اسم arcade jasper کاملا سالم از کاربر دزد و شارلاتان http://forum.persiantools.com/members/best-love.285311/ خریدم به قیمت 420...که اینجوری که عرض میکنم درومد از آب و مدیران محترمم که انگار نه انگار
فقط یک چیزی خطاب به این کاربر درسته ما خریت کردیم و گولتو خوردیم ولی یه خدایی اون بالا هست که این پولا رو زهر کنه به دهنه خودتو زنو بچت و خانوادت و منم میسپرمت به خدا
بردمش آدم وارد نشون دادم بازش کرد گفت دستگاه بردش فالکونه و دم دمای آخر زندگیشه...صدای فنشم اندازه بویینگه 747
خلاصه گفت این استفاده بشه به احتمال خیلی زیاد سه چراغ میشه پس فقط به درد تعمیر کارا میخوره
راستی یه چیزیم همین الان یادم اومد گفتم بگم شاید به درد کسی که میخواد بخره بخوره...تعمیر کاره میگفت مثل این که از درایو 12 گرفته و گفت دستگاه قبلا با روش پرس برد تعمیر شده...در ضمن گفت روی بردش نوشته دستگاه قبلا j tag بوده(اینا رو بعد از اینکه 2 کاربر اول پیشنهاد دادن یادم اومد و اضافه کردم)یعنی این که درست بشو نیست و فقط به درده تعمیر کارا برای برداشتن قطعاتش میخوره
الان کار میکنه ولی همینطور که گفتم صدای فنش خیلی زیاده...درایوش سالمه من خودم باهاش یک ربعی بازی کردم و دستشم سالمه و بقیه موارد از قبیل کارتون و کابلای مورد نیازم داره
قیمت پایه 200(تا فردا 20 بهمن ساعت 18 به بالاترین درخواست فروخته میشه)
در ضمن من مشهدم
http://8pic.ir/images/19317632208534675807.jpg
یه سوال ... مگه دستگاهتو تست نکردی ؟؟ بابا فهمیدن جسپر که راحته ..
اخه منم از این یارو خریدم ولی اون سه تا راهی که میشد فهمید جسپره رو تست کردم جسپر بود ..
یعنی میشه اونا رو عوض کرد ؟؟ اون سوکت برقه روی برد که فکر نکنم بشه ...

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
ای خدااااااااااااااااا شما هم ؟؟؟
گفتم بهت که دادا ... گفتم این یارو دودره هست چرا گوش ندادی
اقا الان شدیم 4 نفر .. باید یه تاپیک شکایت واسش بسازیم .. یارو همینجوری راس راس داره میگرده و پول حروم میخوره ...
داداش شما وقتی به من خبر دادی که متاسفانه کار از کار گذشته بود

بالا