• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بازی های کامپیوتری

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
بسم الله الرحمن الرحیم​
با عرض سلام خدمت کاربران و همکاران عزیز پرشین تولز

هدف از ایجاد تاپیک فروش بازی های کامپیوتر و ایکس باکس به علاقه مندان بازی های ویدیویی هست

اگر بازی که میخواستین تو لیست نبود میتونید داخل پ.خ اسم بازی رو برای ما بفرستید و در صورت وجود برای شما تهیه میکنیم
لیست بازی ها به همراه تعداد حلقه ضمیمه تاپیک شده و به صورت پی دی اف میتونید دانلود کنید.این لیست همواره بروز میشود
بازی ها با کیفیت بالا و تست شده روی دی وی دی 4.7 کپی میشن و همراه با جلد عکس بازی هستند که روی کاغذ گلاسه چاپ میشن و همچنین فروش روی هارد برای مشتریان میسر هست نه همکاران!!!

بازی ها مجموعا 8 ترابایت شامل بازی های کامپیوتر و ایکس باکس و پلی 3 هستند.
لیست بازی ها متشکل از 650 عنوان بازی های بروز می باشد و برای پیدا کردن بازی دلخواهتون با فشردن کلید Ctrl+F روی کیبرد و نوشتن قسمتی از اسم بازی میتونید از موجودی بازی در آرشیو ما مطلع بشید و برای سفارش اقدام کنید.تمامی بازی ها دارای راهنما هستند و بازی های جدید نیاز به اکسترکت فایل و سپس نصب ندارند و برای انها ستاپ اختصاصی جهت سهولت نصب برای مشتریان ساخته شده که فقط بازی رو یک بار نصب کنند از روی دی وی دی ,بدون اینکه با فایل های زیپ برخورد داشته باشند.
بازی های ایکس باکس هم به دو دسته معمولی و برنرمکس مرتب شده هستن که شامل تمامی بازی های ایکس باکس می باشد.
و اما قیمت ها

به ازای هر حلقه دی وی دی همراه با کاور سلفونی و عکس چاپ شده آن بر روی کاغذ گلاسه قیمت 1200 تومان هست
و برای بازی های ایکس باکس معمولی با لیبل روی دیسک و و کاور و عکس هر حلقه 3250 تومان و برنرمکس 4500 تومان

سفارش به صورت تکی و عمده امکان پذیر هست

قیمت هم بسیار مناسب هست و مدیا مصرفی تایوانی اصل هست و برندهای متفرقه مصرف نمیشن.و حتی مدیا میتونه به انتخاب شما باشه که از چه برندی باشه!!!
ارسال به شهرستان ها هم بعد از دریافت هزینه به صورت کارت به کارت مقدور هست
تحویل به صورت حضوری در تهران امکان پذیر هست

برای توضیحات پایانی هم عرض کنم خدمتتون که بنده صرفا فروشنده آرشیو نیستم و اینکه میگم همه بازی ها تست شده هستن به خاطر اینه که این بازی ها آرشیو مغازه قبلی خودم هست و جهت فروش به مشتریان مغازه جمع آوری شده بود و همگی چندین بار فروخته شده و به قول معروف بازی ها امتحان خودشون رو پس دادن
نمونه سفارش ارسالی رو هم براتون قرار دادم و لیست هم اضافه شده به فایل های ضمیمه تاپیک

تا اطلاع ثانوی بازی های ایکس باکس و پلی 3 روی هارد تقدیمتون میشه

تلگرام:09383659666
وقتی پیام دادین حتما بگید که از سایت پرشین تولز پیام میدین چون این قیمت فقط برای کابران پرشین تولز هست

photo_2015-11-12_23-42-09.jpg

فایل های ضمیمه

• Game List.pdf
    383.5 KB · نمایش ها: 60
  • photo_2015-12-08_05-01-00.jpg
    photo_2015-12-08_05-01-00.jpg
    201.6 KB · نمایش ها: 13
Last edited:

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
آخرین بازی های اضافه شده
Hard West GOG
Mordheim City of the Damned
Starcrft II - Legacy of the Void
Tom.Clancys.Rainbow.Six.Siege-CODEX
Grand Prix 15
Armikrog Deluxe Edition GOG
The.Incredible.Adventures.of.Van.Helsing.Final.Cut-RELOADED
Call Of Duty Black Ops 3 + update 3 + Zombies

msadeghi

Registered User
لایک‌ها
13
سلام. من دیتای بازی just cause 3 رو روی دی وی دی می خوام. امکانش هست؟ در ضمن می دونم کرک نشده. ممنون

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
سلام. من دیتای بازی just cause 3 رو روی دی وی دی می خوام. امکانش هست؟ در ضمن می دونم کرک نشده. ممنون
نه متاسفانه چون برای دیتا حتی بیرون از فروم هم مشتری ندارم اقدام به دانلود نمیکنم مگر اینکه تعداد سفارش به 5 تا برسه.ولی تا هفته دیگه صبر کنید احتمالا موجود میشه

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
سلام.
هزینه ی کپی روی هارد چنده؟

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
زیر یک ترابایت گیگی 100 تومن
یک ترابایت گیگی 65 تومن
کل آرشیو 8 ترابایت گیگی 55 تومن
قیمت ها شاید کمی بالا باشه ولی به خاطر اینکه کاملترین آرشیو موجود رو دارم و نمیخوام دست همکارا بیفته این قیمت رو میزارم

دوست عزیز قیمتتون برای زیر یک ترا تقریبا دو برابر معمول و عرفه و اصلن به صرفه نیست.
این توجیهی هم که به عنوان کامل بودن آرشیو میکنید زیاد جالب نیست، چون از طرفی اکثریت قریب به اتفاق این عناوین رو میشه به راحتی توی نت بصورت رایگان دانلود کرد و از طرف دیگه، شما قیمتی که برای "کل آرشیو" در نظر گرفتید بسیار پایین تر از قیمت خرده فروشیتون هست و عملا هزینه "آرشیو" بودن رو درش لحاظ نکردید!

به هرحال ممنون از توجهتون.

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز قیمتتون برای زیر یک ترا تقریبا دو برابر معمول و عرفه و اصلن به صرفه نیست.
این توجیهی هم که به عنوان کامل بودن آرشیو میکنید زیاد جالب نیست، چون از طرفی اکثریت قریب به اتفاق این عناوین رو میشه به راحتی توی نت بصورت رایگان دانلود کرد و از طرف دیگه، شما قیمتی که برای "کل آرشیو" در نظر گرفتید بسیار پایین تر از قیمت خرده فروشیتون هست و عملا هزینه "آرشیو" بودن رو درش لحاظ نکردید!

به هرحال ممنون از توجهتون.
بله دوست عزیز همشون قابل دانلود هستن ولی اینکار زمان بر و البته هزینه بر هست.بنده چون خودم شخصا براشون زمان میزارم و تمام آرشیو رو خودم جمع کردم زیر این قیمت نمیتونم بدم وگرنه آرشیو بقیه تقریبا همه یه شکل و عناوین لیست ها تقریبا مشابه هستن و اکثرا از یک نفر خرید کردن به صورت یکجا و براشون مهم نیست قیمتش چون خودشون ارشیو رو جمع نکردن و منم به خاطر اینکه آرشیو دست فروشندگان نیفته این قیمت رو میزارم که اون فروشنده به راحتی نتونه ارشیو منو بفروشه.در عوض قیمت دیسکی رو خیلی مناسب گذاشتم که مشتریان عزیز راحت بتونن خرید کنن.داخل تاپیک هم گفتم فروش برای مشتری ها هست نه همکاران ولی همکاران هم با این قیمت ها میتونن خریداری کنن.قیمت برای یک ترابایت هم فرقش 15 تومن هست ولی از طرف دیگر عناوین بسیار متنوع نسبت به بقیه لیست ها هست.
موفق باشید

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
منم به خاطر اینکه آرشیو دست فروشندگان نیفته این قیمت رو میزارم
دوست عزیز، منه نوعی که مثلا 200گیگ از 4-5عنوان جدید میخوام،مسلما همکارتون نیستم و یوزر هستم ولی اونی که 8ترابایت رو یه جا میخواد احتمال همکار بودنش خیلی بیشتره، که خب شما برای من گیگی100 در نظر گرفتید و واسه ایشون گیگی55!!!

قیمت برای یک ترابایت هم فرقش 15 تومن هست
100تومن و 65تومن فرقشون 35تونه نه 15تومن:
زیر یک ترابایت گیگی 100 تومن
یک ترابایت گیگی 65 تومن

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز، منه نوعی که مثلا 200گیگ از 4-5عنوان جدید میخوام،مسلما همکارتون نیستم و یوزر هستم ولی اونی که 8ترابایت رو یه جا میخواد احتمال همکار بودنش خیلی بیشتره، که خب شما برای من گیگی100 در نظر گرفتید و واسه ایشون گیگی55!!!

100تومن و 65تومن فرقشون 35تونه نه 15تومن:
دوست عزیز به نظرتون یکی که مثلا بعد از کلی هماهنگی میاد دو حلقه میخره باید بنده 100 تا تک تومن بگیرم بالاخره باید یه فرقی بین کسی که سفارش یه ترابایت و کسی که 4 گیگ داره باشه .شما باید چندتا 50 تومن بفروشی که درامدت برسه به خط فقر؟شما تاکسی سوار میشی زیر 500 تومن ازت نمیگیرن بعد هیچ اعتراضی هم نمیکنی بعد برا چیزی که میخوای ازش لذت ببری و فروشنده اش براش وقت گذاشته و نیاز به تخصص خودش داره + هزینه هارد دیسک و کامپیوتر و برق و ... کلی هزینه های جانبی دیگه + زمانی که بنده براش میزارم رو به خاطر 100 تومن چونه میزنی.یعنی ارزش کار ما کمتر از راننده تاکسی هست؟بگذزیم.البته درستش اینه که من میگفتم زیر 1 ترابایت یا 500 گیگ هارد نمیگیرم ولی بنده بازم برا اون دسته دوستانی که نمیتونن یک ترابایت بگیرن یا نیازی بهش ندارن این قیمت رو گذاشتم.

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
تو تمام دنیا به ازای حجم خرید قیمت کاهش پیدا می کنه.و قیمت خرید یوزر با فروشنده یا همکار هیچ وقت یکی نمیتونه باشه.

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
آقا من اطلا قصد بحث ندارم و این آخرین پست من در این رابطه خواهد بود ولی:
اولا اینکه شما توجیحتون برای گرونتر بودن قیمت این بود که نمیخواین کارا دست همکار بیوفته، حالا اومدین این همه ضغرا کبرا چیدین و توضیحاتی دادین که هیچ ربطی به اون قضیه نداره!
شما باید چندتا 50 تومن بفروشی که درامدت برسه به خط فقر؟
بزرگوار، با گیگی 100 تومن باید چندتا بفروشی که برسه به خط فقر؟؟؟ همونو دوبرابر کن! تفاوت بین 50تومن و 5000تومن نیست که بگیم خیلی اختلافه داره، بین 50تومن و 100تومنه، توو یه رنج هستن.

شما تاکسی سوار میشی زیر 500 تومن ازت نمیگیرن بعد هیچ اعتراضی هم نمیکنی
چرا جانم اگه بقیه ی تاکسیا 300 بگیرین قطعا به اونی 500میخواد بگیره اعتراض میکنم و ریالی به روز پرداخت نمیکنم ولو اینکه موجب درگیری لفظی بشه.

به خاطر 100 تومن چونه میزنی.
من چونه نمیزنم و صرفا گفتم که قیمتتون نسبت به عرف خیلی بالاست. همین.

یعنی ارزش کار ما کمتر از راننده تاکسی هست؟
چه ربطی داره بزرگوار؟؟؟؟؟

درستش اینه که من میگفتم زیر 1 ترابایت یا 500 گیگ هارد نمیگیرم
بله. کاملا معقول و منطقیه این حرفتون.

تو تمام دنیا به ازای حجم خرید قیمت کاهش پیدا می کنه.و قیمت خرید یوزر با فروشنده یا همکار هیچ وقت یکی نمیتونه باشه.
عزیز جان شما میگی واسه اینکه کارا دست همکار نیوفته قیمتو بالا زدیم بعد حالا میگی همه جای دنیا قیمت همکار ارزونتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟o_Oo_Oo_O

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
آقا من اطلا قصد بحث ندارم و این آخرین پست من در این رابطه خواهد بود ولی:
اولا اینکه شما توجیحتون برای گرونتر بودن قیمت این بود که نمیخواین کارا دست همکار بیوفته، حالا اومدین این همه ضغرا کبرا چیدین و توضیحاتی دادین که هیچ ربطی به اون قضیه نداره!

بزرگوار، با گیگی 100 تومن باید چندتا بفروشی که برسه به خط فقر؟؟؟ همونو دوبرابر کن! تفاوت بین 50تومن و 5000تومن نیست که بگیم خیلی اختلافه داره، بین 50تومن و 100تومنه، توو یه رنج هستن.

چرا جانم اگه بقیه ی تاکسیا 300 بگیرین قطعا به اونی 500میخواد بگیره اعتراض میکنم و ریالی به روز پرداخت نمیکنم ولو اینکه موجب درگیری لفظی بشه.

من چونه نمیزنم و صرفا گفتم که قیمتتون نسبت به عرف خیلی بالاست. همین.

چه ربطی داره بزرگوار؟؟؟؟؟

بله. کاملا معقول و منطقیه این حرفتون.

عزیز جان شما میگی واسه اینکه کارا دست همکار نیوفته قیمتو بالا زدیم بعد حالا میگی همه جای دنیا قیمت همکار ارزونتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟o_Oo_Oo_O
دقیقا .چون همکار نیازی به کل ارشیو نداره ولی اونقدی که ناقص داره شاید کلا یک یا دو ترابایت بشه.که در اینصورت تهیه 8 ترابایت و خرید دیتای تکراری براش نمیصرفه!!!!کسی هم که پلیر هست سود میکنه!!!
دوست عزیز صغرا کبرا اصلا جاش اینجا نیست.ضمنا عرف نیست این قیمت.مغازه دار گیگی 250 میده.روی دسک هم برای هر حلقه 2000 تومن میده.حالا یکی هم میاد 50 تومن رو هارد میده که به اصطلاح بازار خراب میکنه.ولی پایین ترین قیمت دلیل نمیشه اون قیمت عرف باشه صرفا!!! بنده قیمت دیسک رو قیمت همکاری گذاشتم و بسیار مناسب هست برای کسانی که میخوان دیسک بازی ها رو همراه با کاور داشته باشن.شما قیمت دیسک و کاور رو ازش کم کنی هیچ جوره نمیشه 50 تومن!!!
و قیمت کپی روی هارد رو بنده هزینه دیسک و کاور رو ازش کم کردم گفتم خدمتتون.خودتونم حساب کنید متوجه میشید.

Last edited:

Kiami

Registered User
لایک‌ها
8
دیروز از ایشون خرید بازی ویچر 3 داشتم هم کیفیت کارشون عالی بود و هم قیمت ، کارشون درسته همه جوره .

arman.laghaee

Registered User
لایک‌ها
35
Game of Thrones - A Telltale Games Series
دیتای این بازی رو دارید؟
میخواستم بدونم این بازی ها رو میشه روی استیم هم نصب کرد وقتی داشته باشی بازی رو داخل استیم؟

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
Game of Thrones - A Telltale Games Series
دیتای این بازی رو دارید؟
میخواستم بدونم این بازی ها رو میشه روی استیم هم نصب کرد وقتی داشته باشی بازی رو داخل استیم؟
سلام
با عرض پوزش به خاطر دیر جواب دادنم که به خاطر هوای تهران چند روزی نبودم.
بله تمام بازی ها رو شما میتونید روی استیم بازی کنید به شرط اینکه از کرک بازی استفاده نکنید.اگر هم استفاده کردید میتونید سیو بازی تون رو در مسیر مناسب ذخیره کنید و بازی رو مجدد بدون کرک نصب کنید

بالا