alireza_farshid
Registered User
- نوشتهها
- 175
- لایکها
- 1
الان بدنه D300 رو ۱۳۰۰ هم میدن. کسی که واسه مصرف خودش بخواد، تمیزی و کارکردش واسش مهمتره تا اختلاف قیمت ۲۰۰ تومنی که یحتمل واسه معایب آتی، بیشتر از اینها باید پرداخت کنه. با اینحال ممنون ازتجناب جسارت نشه قیمتتون فوق العاده بالاست الان بدنه شما با لنز 18-55 تو همین سایت 900 فروخته شده
علی جان بدنه d300 رو زیر 1800-900 نمیدن مطمین باشین.اگرم بدن یا مشکل داره یا تعداد شاتش زیاده مثلا بالای 50 هزار سات (هر چند عمر مفید شاتر این دوربینم 150 هزار تاست و مشکلی نداره بابت این موضوعم)یا اینکه طرف واقعا پول لازم بوده.اگر 1300 گیر اوردین بنده با قیمت 1500 از شما خریدار هستم حتی اگر 20-30 هزار شات هم باشه منتها تمیز باشه.d300 یکی از دوربینهای واقعا قدرتمندیه زمانی ه تو سایتها قرار میدن تو هوا میزنن نقاط فوکوس 51 نقطه این دوربین بی نظیره.من خودم منتظر 400 اش هستم اگه بیاد ... d300 'گفتی داغ دلم رو تازه کردی واقعا دوربینه خیلی نازیه بدنش رو که دست میگری بهت احساس قدرت میدهالان بدنه D300 رو ۱۳۰۰ هم میدن. کسی که واسه مصرف خودش بخواد، تمیزی و کارکردش واسش مهمتره تا اختلاف قیمت ۲۰۰ تومنی که یحتمل واسه معایب آتی، بیشتر از اینها باید پرداخت کنه. با اینحال ممنون ازت
Sent from my iPhone using Tapatalk
من به همین بدنه ارتقا دادم و تعداد شات دوربین ۳۰ هزارتاست. فوق العاده تمیز و عالی نگهداری شده. قیمت هم ۱۷۰۰ و البته با کلی چک و چونه. ولی ی بدنه با ۶۰ هزار شات هم دیدم که زیاد تمیز نبود و قیمتش ۱۳۰۰ بود. من خودم این اختلاف قیمت رو دادم واسه همین تمیز بودن بدنه. واسه همین خدمتت عرض کردم بدنه D5000 من با این قیمت گرون نیست و کاملا معقوله. ممنون از حضورتعلی جان بدنه d300 رو زیر 1800-900 نمیدن مطمین باشین.اگرم بدن یا مشکل داره یا تعداد شاتش زیاده مثلا بالای 50 هزار سات (هر چند عمر مفید شاتر این دوربینم 150 هزار تاست و مشکلی نداره بابت این موضوعم)یا اینکه طرف واقعا پول لازم بوده.اگر 1300 گیر اوردین بنده با قیمت 1500 از شما خریدار هستم حتی اگر 20-30 هزار شات هم باشه منتها تمیز باشه.d300 یکی از دوربینهای واقعا قدرتمندیه زمانی ه تو سایتها قرار میدن تو هوا میزنن نقاط فوکوس 51 نقطه این دوربین بی نظیره.من خودم منتظر 400 اش هستم اگه بیاد ... d300 'گفتی داغ دلم رو تازه کردی واقعا دوربینه خیلی نازیه بدنش رو که دست میگری بهت احساس قدرت میده
آپ برای استار گرامیعلی جان بدنه d300 رو زیر 1800-900 نمیدن مطمین باشین.اگرم بدن یا مشکل داره یا تعداد شاتش زیاده مثلا بالای 50 هزار سات (هر چند عمر مفید شاتر این دوربینم 150 هزار تاست و مشکلی نداره بابت این موضوعم)یا اینکه طرف واقعا پول لازم بوده.اگر 1300 گیر اوردین بنده با قیمت 1500 از شما خریدار هستم حتی اگر 20-30 هزار شات هم باشه منتها تمیز باشه.d300 یکی از دوربینهای واقعا قدرتمندیه زمانی ه تو سایتها قرار میدن تو هوا میزنن نقاط فوکوس 51 نقطه این دوربین بی نظیره.من خودم منتظر 400 اش هستم اگه بیاد ... d300 'گفتی داغ دلم رو تازه کردی واقعا دوربینه خیلی نازیه بدنش رو که دست میگری بهت احساس قدرت میده
ممنون از آپآپ برای استار گرامی
بیژن جان خدا نکنه رو دلت داغ باشه که بخواد تازه بشه. داداش هروقت هوس D300 کردی یه تک بزن من خودم دو دستی بهت تقدیم میکنم. ( هرکی از D300 من تمیز تر پیدا کنه جایزه داره!) لامصب فقط سبیبیل نداره وگرنه همه جوره مرده این دوربین.