• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش برترین وبسایت درسی + فروشگاه فایل با در آمد مناسب

mohammad42

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام خدمت دوستان.
حدود 1 سال و نیمه که یه سایت درسی رو مدیریت میکنم. این سایت، تنها سایت درسی موجود در ایرانه که به صورت حرفه ای مطالب درسی و علمی برای دانش آموزان قرار میده. همکاران دیگر ما اکثرا یا وبلاگ دارن یا به مطالب حاشیه ای می پردازن.

بخشی از امکانات سایت:
-
قالب سایت، اگریگیت هست که آخرین نسخه الگانت تمز و به صورت اورجینال و بهینه شده هست که از دی بی اس تم خریداری شده/ ابزارک ها و امکانات بسیار زیادی برای شخصی سازی داره + انعطاف پذیری بالایی داره (+توضیحات بیشتر)
- یک لوگو بسیار زیبا، ساده و شیک + یک بنر زیبا
- دسته بندی منظم و حرفه ای جوری که اگر هر کاربر وارد سایت بشه به راحتی به مطلب مورد نیازش دسترسی خواهد داشت.
- مطالب کاملا حرفه ای و عالی هستن، نظرات کاربران این ادعا رو ثابت میکنه ;)
- تمامی مطالب دارای تصویر گرافیکی هستند که البته یک عدد کاور هم برای مطالب طراحی شده که به صورت پی اس دی تقدیم می شود.
- به مدت 4 ماه در دو سایت پیج رنک 3، و یک سایت پیج رنک دو تبلیغات متنی داشته.
- در نرم افزار روبی (نرم افزار آموزش زبان انگلیسی) سایت ما تبلیغ می شود که این نرم افزار خود استفاده کنندگان بسیاری دارد و در سایت های بزرگ دانلود (پی سی دانلود،دانلود ها و...) برای دانلود قرار داده شده است!
- مطالب سایت از نظر سئو کاملا بهینه هستند. تمامی مطالب به پست های مربوطه پیوند دارند. (بازتاب)
- فروشگاه دانلود محصول، با پلاگین قدرتمند easy digital downloas با تنظیمات کامل و شخصی سازی شده
- یک محصول گران بها به ارزش 15 هزارتومان که در طی یک ماه فروش راضی کننده ای داشته
هاست برنزی از نت افزار تا 13/1/1393
انقضا دومین در تاریخ: 25 آبان، 1393

1danesh-logo.png

اما نکاتی راجع به خود سایت:
عرض کنم که متاسفانه در دو ماه گذشته به دلیل شروع مدارس، فرصت ارسال مطلب به صورت منظم پیدا نکردم، و سایت با تاخیر آپدیت میشد، به همین علت الکسا سایت به شدت افت کرده.
تنها محصول فروشگاهی ما در طی یک ماهی که برای فروش گذاشته شده بود، با توجه به افت بازدید به دلیل بالا، فروش عالی و راضی کننده ای داشته، که خریدار سایت بعد از تنها دو هفته آپدیت سایت، فروش بسیار عالی خواهد داشت.
همینطور ما فقط از یک محصول برای فروش استفاده کردیم که در صورتی که محصولات بیشتری در فروشگاه قرار داده شود، فروش خیره کننده ای خواهید داشت، خصوصا دبیرستان و پیش دانشگاهی :)

توضیحات بیشتر به زودی

1danesh.ir
قیمت: 450 هزارتومان

وبمستر

Registered User
لایک‌ها
254
وبگذر دارید اگر ندارید بذارید یکی از مهمترین ملاکها برای خرید وب بازدید به روایت وبگذر است.

mohammad42

Registered User
لایک‌ها
6
وبگذر دارید اگر ندارید بذارید یکی از مهمترین ملاکها برای خرید وب بازدید به روایت وبگذر است.
خیر وبگذر نداره.
البته علاقه و اعتقادی ندارم ولی اگر مشتری باشید در خدمتتون هستم.

mohammad42

Registered User
لایک‌ها
6
تنها محصول فروشگاه امروز یک فروش دیگر داشت. :D

آپـــدیت

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
من راستیتش از سایتت خوشم اومده اما قیمت مد نظرم بدلایلی پایین تر از حدی هست که خودتون فرمودید .
(خیلی پاییین تر !)
بنابراین خصوصی هم نمیکنم چون ناراجت میشید .
اما اگه مشکلی نداره خصوصی بدید که قیمت مد نظرم رو ارسال کنم .
یاعلی

mohammad42

Registered User
لایک‌ها
6
من راستیتش از سایتت خوشم اومده اما قیمت مد نظرم بدلایلی پایین تر از حدی هست که خودتون فرمودید .
(خیلی پاییین تر !)
بنابراین خصوصی هم نمیکنم چون ناراجت میشید .
اما اگه مشکلی نداره خصوصی بدید که قیمت مد نظرم رو ارسال کنم .
یاعلی

با سلام خدمت شما دوست عزیزم.
عرض کنم که فعلا در حال مذاکره با چند نفر هستیم و به قیمت مدنظر فروخته میشه.
ممنون از شما

mohammad42

Registered User
لایک‌ها
6
یه سری توضیحات نیاز هست که چون قابلیت ویرایش تاپیک برداشته شده مجبور شدم اینجا عرض کنم.
اولا که مجدد عرض کنم، خریدار این سایت، درصورتی که به طور منظم یک ماه با مطالب خوب (مثل مطالب فعلی جدید) آپدیت کنه و بعد از اون چند محصول با کیفیت به سایت اضافه کنه، بنده تضمین فروش عالی خواهم داد.
یه مورد دیگه هم که هست خیلی از دوستان لطف داشتن و از باب راهنمایی کردن به من پیشنهاد دادن که از محصولات درسی موجود در سایت های همکاری در فروش استفاده کن که سود بسیار خوبی خواهد داشت. ولی من در پاسخ به این عزیزان همیشه گفتم که هیچ وقت حاضر نیستم اعتبار سایت رو به خاطر منافع خودم به خظر بندازم. چرا؟ چون خداییش همه میدونن که این محصولات اصلا کیفیت ندارن و مطالب رایگان موجود در سایت بسیار بهتر از این ها هستن. و کسی که از این محصولات خریداری میکنه مطمئن باشید اصلا از خریدش راضی نیست.

و مورد آخر هم اینکه، بعد از فروش سایت به خریدار، تا هر زمان که نیاز باشه ما همه جوره به خریدار کمک خواهیم کرد.

yohana

Registered User
لایک‌ها
5
قیمت خودتون رو برام پ خ کنید؟
قیمت مناسب و تضمین فروش و آموزش های لازم در مورد محتوا سایتتون

Rocks

Registered User
لایک‌ها
6
درآمد میانگین چقدر بوده و بازدید روزانه چند آی پی دارید برام پ. خ کنید ممنونم

mohammad42

Registered User
لایک‌ها
6

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
برای منم میانگین درآمد و بازدید بر حسب ip رو بفرستید .:cool:

mohammad42

Registered User
لایک‌ها
6
برای منم میانگین درآمد و بازدید بر حسب ip رو بفرستید .:cool:

ارسال کردم براتون.

از دوستان خوبم تقاضا میکنم لطفا مطالب و نکات گفته شده در تاپیک رو با دقت مطالعه کنید. مرسی از همه دوستان

بالا