کلیه اجناس فروخته شده نه رایتر موجوده نه برد داپلیکیتور نه پاور لطفا سوال نفرمایید
سلام بر دوستان عزیزمتاسفانه نبودن سواد کافی در زمینه رایت با کیفیت صنعتی و نبودن تجهیزات مناسب برای کسانی که میخواهند به صورت حرفه ای در این زمینه فعالیت کنند را به مشکل وا داشته است .
آبتین نهایت سعی خود را برای آموزش تفهیم تجهیزات با کیفیت کرده است . متاسفانه به گونه ای برند های چینی بازاو تصاحب کرده که تفهیم یک جنس خوب در مغز مردم کور شده.
از قدیم گفتند خلایق هر چه لایق
با تشکر از مشتریان با لیاقت و حامی ما که همیشه پشت ما بودند و ما همیشه مدیونشون هستیم و هر چه هستیم بخاطر آنهاست .
ادعا نمیکنیم که بهترینیم ولی خرسندیم که بهترین ها ما را انتخاب میکنند.
فروش رایتر حرفه ای پلکستور Plextor PX-891SAW سری صنعتی قطعات ژاپنی مدل جدید قابلیت کارکرد شبانه روزی با سرعت 24 ایکس مخصوص کارهای سنگین و شبانه روزی و کیفیت رایت بی نظیر در این نسخه.
بزرگترین ایراد در ایران استفاده از رایتر کامپیوتر برای داپلیکیتور هست . در صورتی که باید و حتما برای ارایه محصول با کیفیت و عمر خود رایتر از سری Duplication Grade استفاده کرد
لینک قیمت در آنسوی دنیا:
http://www.amazon.com/Plextor-PX-891SAW-Layer-Burner-Drive/dp/B00F3I7HNM
مزیت بعدی این رایتر بهره وری از چیپ NEC ژاپنی هست(برعکس رایتر های قبلی پلکستور که چیپ ضعیف مدیاتک بود) که قدرت رایت فوق العاده و کیفیت رایت بی نظیر را در بر دارد.

Better Burning Quality:
- Secure Media Speed Stability - Ensures that media duplication speed does not exceed encoded maximum rates to provide better burning control and virtually eliminates bad burns.
- Enhanced Recording Stabilization Control - Ensures all drives in a single duplication environment burn uniformly to avoid disproportionate speed fluctuations, which lead either to failed discs or less compatible completed discs.
- Stable Recording Control - The drives have an extensive database of media specs and are better able to communicate and convey these details while burning the disc(s) at ultimate speed.
- Exclusive Duplication Grade Chipset - Japanese designed Renesas chipset used for a superior burning quality.
Greater Compatibility with blank media and media players:
- Stable burning throughout – Provides consistent and reliable burning of any file type for the duration of the duplication progress to ensure the recorded media has far greater reliability of playback or that the discs will successfully copy to begin with.
- Archival Burning Capability - Able to burn virtually all makes of specialty archival media, including the 1000 year M-Disc brand.
- Enhanced Compatibility for DVD+R media - Ensuring greater compatibility with DVD Players for both DVD+R and DVD+R DL
- Enhanced CD-R Duplication - Limits potential distortion in CD-R audio duplication
Drives Last Longer:
- Built using sturdier components - Compared to alternative drives, this model was built using the true Japanese design and parts lists for a stronger and more reliable system.
- Less Wear and Tear - since there are fewer bad burns, the system is able to complete its jobs in less burns meaning a prolonged life for the drives themselves due to less use
- Industrial tray gears & pulleys – provides a more stable disc loading tray for a longer life cycle (1 cycle equals 1 tray extend from and then return into the drive)
- Enhanced Error Reporting - Provides greater details as to the cause of any potential duplication failure during the Lead-In
استفاده از پاور کامپیوتر با وات بالا فقط تامین نسبی دستگاه هست.
استفاده از پاور های با مارک SCC و Zentih و سوزوکی در درجه اول سوخت نسبی دیسک در درجه دوم ضعیف کردن و خراب کردن رایتر ها و سوم از بین بردن برد دستگاه که موجب میشه دستگاه هنک کنه و .... نور صفحه داپلیکیتور کم رنگ بشه برای همیشه
در کل استفاده از پاور نا مناسب کلیه قطعات شما را داغون دیسک هاتون با سطح اررور بالا.
پاور 400 وات برند آمریکایی Vinpower Digital قابلیت اتصال 12 عدد رایتر و یک هارد
توان تغذیه دستگاه و رایتر با سرعت رایت 24 ایکس بدون هیچ نقض و کم آوردنی.
دومین گزینه استفاده از کیس بسیار کم جا که عرض آن فقط به اندازه یک رایتر هست قابلیت خنک شوندگی فوق العاده و نصب آسان و بدنه بسیار باکیفیت و حمل ونقل شدیدا آسان.

همه ی مشتریان بعد از خرید کیس بسیار به کیس علاقه مند میشوند.

و سپس مغز قدرتمند دستگاه برد داپلیکیتور وینپاور دیجیتال Vinpower Digital بردی که به تمام قطعات بالا معنا می بخشد.
حرفه ای ترین برد داپلیکیتور آمریکایی در زمینه رایت صنعتی . تمامی مراکز اروپایی و آمریکایی رایت از این برد استفاده میکنند.
یک به یازده
قابلیت اتصال دو سورس
قابلیت اتصال هارد و رایت از روی ایمیج
قابلیت رایت برنرمکس با کیفیتی خارق العاده بدون حتی یک عدد سوخت
و کیفیت رایت بی نظیر .

قیمت محصولات :
توجه کنید به هیچ پیامی در مورد قیمت پاسخ نخواهد داده شد.
تمامی نکات اینجا نوشته شده خودتون زحمت جمع را بکشید
برد داپلیکیتور یک به 11 : 380.000 تومان موجودی اولیه : 40 عدد موجودی الان : 0 عدد
کیس + پاور (فروش تکی نداریم) : 300.000 تومان موجودی اولیه :30 عدد موجودی الان : 0 عدد
رایتر پلکستور : 130.000 تومان موجودی اولیه : 120 عدد موجودی الان : 0 عدد
به نقل از [USER=183367]@soheilsaadat[/USER] :سلام به همه دوستان
اول از همه ممنون از آقای حدادنیا عزیز بابت این محصول فوق العاده ای که ارائه دادن
مدت های زیادی هست که در زمینه رایت فعالیت میکنم . همیشه هم از گوشه کنار میشنیدم که قبل ها برندی بوده به نام پلکستور ، که خیلی خوب بوده و از وقتی هم که این فرومو پیدا کردم به هرکی گفتم گفته فیک هستش ، پلکستور اصل دیگه وجود نداره گرونه یا هر چیزه . اما همونطور که خود dadasalam عزیز گفتن انقدر ماها درگیر جنس های چینی شدیم که یادمون رفته جنس خوب چه رنگ بوی داره . خلاصه که انقدر مجذوب برند winpower و plextor بودم که گفتم دل رو میزنم به دریا فوقش خراب در میاد .
یه چی میگم خواه پند گیرید خواه . . .
خیییییلیییی وقته تو کار رایتم جنس خوبو از هزار فرسخی میشناسم و به یقین بهتون میگم برای اینکه متوجه بشید چقدر جنس این دو برند خوبه حتی نیازی به تجربه هم ندارید ، جنس درجه یک خودش داد میزنه .
امروز رسید دستم کیس رو اسمبل کردم و یکی از داپا رو راه اندازی کردم . فوق العاده بود . از برد winpower در کنار power فوق العادش نهایت لذت رو بردم ،در مورد DVDrw plextor هم بهتون بگم احتیاج به زمان داره تا ببینم چقدر خوبه اما با میزان رایت بالایی که من در روز دارم به زودی متوجه این موضوع میشم و دوستان رو مطلع میکنم . هرچند که تا اینجا هرچی آقای حدادنیا در مورد جنسشون گفتن انصافا حق بوده و میدونم که برای plextor ها هم همینطور خواهد بود .
کلام آخر : اگر وسعتون به دی وی دی رایتر های فوق العاده پلکستور نمیرسه حداقل برد پاور winpower رو بگیرید . به محض اینکه بیاد زیر دستتون حالتون از acard بهم میخوره این حسیه که الان من دارم .. هرچند که این موضوع برای رایتر ها هم صدق میکنه
این ظلم رو در حق خودتون نکنید برد پاورش با برد پاور آشغال موجود تو بازار از لحاظ قیمت یکیه . دلتون به حال خودتون وقتتون پولتون مشتریتون بسوزه و برید به طرف جنس خوب . . .
یه گله هم از دوستانی که تو همین تاپیک از این آقا خرید کردن و نیومدن نظرشونو بگن میکنم که اگر میگفتن من زودتر ازینا تکلیفم با این جنس روشن میشد . . ( برادر من حالشو نداری بیایی مثل من پر چونگی کنی بیا فقط بگو بخرین یا نخرین خوب بود یا بد بود تا بقیه هم استفاده کنن)
باز هم ممنون از dadasalam عزیز امیدوارم سالم پاینده باشی .
Last edited: