• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش برد نوکیا n8 , خریدار برد n8

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان این برد بغیر از پایه ی cpu تو عکس مشخصه هیچ مشکلی نداره ;) ولی بقیه ی قطعات سالمه..قابش هم موجوده تمیزه..باطریش هم بدرد میخوره...به درد دوستان تعمیرکار میخوره.قیمت باشما:؟؟؟؟
مشاهده پیوست 119284

مشاهده پیوست 119289

Last edited:

just1

Registered User
لایک‌ها
194
سلام دوست عزیز.
متاسفانه بنده هم یک گوشی دارم که همین مشکل رو داره!یعنی سی پی یو خرابه و بقیه ی اجزا و قطعات سالم هستند.شما که تهران تشریف دارید تو جمهوری براحتی میتونید برد گوشی رو گیر بیارید.البته،شک نکن که برد خالی و سالم خیلی به سختی پیدا میشه و اگرم باشه،حداقل 60% قیمت خودگوشی رو میدند.
متاسفانه به علت پایین بودن سطح سواد و بهتره بگم عدم آموزش صحیح تعمیرکاران تلفن همراه در داخل کشور،تعویض سی پی یو خیلی کم انجام میگیره و اگر هم این کار صورت بگیره 70% ناموفقه.
ی چیزی هم باید بگم.به هیچ عنوان برد گوشیت رو پیش ی تعمیر کار نا آشنا نبر،چون واقعا مثل گوشت قربونی قطعاتش رو از روش بر میدارند و مشتری ای که چندان سررشته ای در این زمینه نداره،به هیچ عنوان متوجه نمیشه.
چنئتا از دوستان بنده تعمیرکار موبایلند و از ترفند ها و کلاهبرداری های همکاراشون واسه من زیاد گفتند،طوری که خود من حتی نسبت به دوستانم هم بی اعتماد شدم ی جورایی.
البته،باید شما تشریف ببرید تو آموزشگاه های و از اساتید با تجربه که خودشون تدریس میکنند کمک بگیرید.
تعویض cpu آنچنان کار دشواری هم نیست.و فقط دقت و حوصله میخواد(بخاطر تعداد زیاد پایه هاش که با فاصله های کم از همدیگه باید بر روی برد سوار بشه.

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
تایید میشه..من خودم یه n96 داشتم بردم پیش یه تعمیرکار به ظاهر آشنا گفت سی پی یو باید تعویض بشه.....مثلا تعویض کرده بود....بعدا فهمیدم اصلا سی پی یو رو عوض نکرده بوده یه برد خراب انداخته بود که آی سی بلوتوث و هاردش خراب بود....به خاطر همین دیگه دنبال تعمیرش نرفتم چون علمش رو ندارن...مرسی از نظرت.

just1

Registered User
لایک‌ها
194
راستی ی چیزی دوست عزیز،اگه کسی هم ادعا کرد که برد سالم داره،قبل از تست اصلا از نخر،درسته،شاید cpu سالم باشه،ولی ممکنه 1001 عیب دیگه در عوض داشته باشه.

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
راستی ی چیزی دوست عزیز،اگه کسی هم ادعا کرد که برد سالم داره،قبل از تست اصلا از نخر،درسته،شاید cpu سالم باشه،ولی ممکنه 1001 عیب دیگه در عوض داشته باشه.

مرسی از شما دوست عزیز

just1

Registered User
لایک‌ها
194
راستی ی سوال! چی شد که cpu دچار این مشکل شد؟! ضربه یا آبخوردگی؟
فردا از دوستا میپرسم ببینم کسی برد سالمش رو اگه داشت بهت خبرشو میدم.

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
ضربه خورده ...مرسی ولی دیگه لازم ندارم..امروز بردم تعمیرکار حرفه ای نشون دادم...برد هم پایه ی سی پی یه دونه اش از جا کنده شده و سی پی رو عوض کرد جواب نداد .دادم به خودش 40 تومن..تاپیک بسته شود.

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
ضربه خورده ...مرسی ولی دیگه لازم ندارم..امروز بردم تعمیرکار حرفه ای نشون دادم...برد هم پایه ی سی پی یه دونه اش از جا کنده شده و سی پی رو عوض کرد جواب نداد .دادم به خودش 40 تومن..تاپیک بسته شود.
میدادیش به ما
لنگ یه برد n8 بودم :|

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22

سی پی یو دیگه امکان نداره قرار داده بشه طرف ناشی بوده گفته سی پیو عوض کردم.من دوربینشو میخواستم اگر کسی داره بردشم باشه باز میخوام البته باید اول ببینم اگر کسی هم خواست تعمیر میکنم پولشو میگیرم. ولی کامل باید بگه چشه

بالا