سلام دوست عزیز.
متاسفانه بنده هم یک گوشی دارم که همین مشکل رو داره!یعنی سی پی یو خرابه و بقیه ی اجزا و قطعات سالم هستند.شما که تهران تشریف دارید تو جمهوری براحتی میتونید برد گوشی رو گیر بیارید.البته،شک نکن که برد خالی و سالم خیلی به سختی پیدا میشه و اگرم باشه،حداقل 60% قیمت خودگوشی رو میدند.
متاسفانه به علت پایین بودن سطح سواد و بهتره بگم عدم آموزش صحیح تعمیرکاران تلفن همراه در داخل کشور،تعویض سی پی یو خیلی کم انجام میگیره و اگر هم این کار صورت بگیره 70% ناموفقه.
ی چیزی هم باید بگم.به هیچ عنوان برد گوشیت رو پیش ی تعمیر کار نا آشنا نبر،چون واقعا مثل گوشت قربونی قطعاتش رو از روش بر میدارند و مشتری ای که چندان سررشته ای در این زمینه نداره،به هیچ عنوان متوجه نمیشه.
چنئتا از دوستان بنده تعمیرکار موبایلند و از ترفند ها و کلاهبرداری های همکاراشون واسه من زیاد گفتند،طوری که خود من حتی نسبت به دوستانم هم بی اعتماد شدم ی جورایی.
البته،باید شما تشریف ببرید تو آموزشگاه های و از اساتید با تجربه که خودشون تدریس میکنند کمک بگیرید.
تعویض cpu آنچنان کار دشواری هم نیست.و فقط دقت و حوصله میخواد(بخاطر تعداد زیاد پایه هاش که با فاصله های کم از همدیگه باید بر روی برد سوار بشه.