titanum
Registered User
یه htc mini خیلی تمیز خریداری شده در تاریخ 90/1/9 موجود هست.
واقعا تمیزه حتی یه برنامه هم نصب نشده روش.
ساخت تایوان. بدون گارانتی
یه زدگی بالای راستش داره که وقتی قابو در میاوردم ناخن گیر کرده بهش.کمتر از یک میلیمتره.حتی اگه رو گوشی زوم کنید هم دیده نمیشه.
عکسشو گذاشتم اصلا مشخص نیست.ایرادی واسه گوشی نیست ولی خب باید گفت. 24 ساعتم مهلت تست میدم..
به علت نیاز شدید مالی خیلی فوری باید بفروشم.
قیمت پایه220 تومن لطفا زیر این قیمت پیشتنهاد ندین
گوشی در شهر ارومیه به قیمت 230 تومن فروخته شد
یه توضیحی راجع به سو تفاهم بالا بدم...
دیشب اول کاربر 00311 اسم ومشخصات منو تو پخ خواستن.بعد کاربر anius تماس گرفت وگفت من 100 میدم بقیش شنبه.
بعد ایشون کاریر 00311 اس ام اس زد گفت من کت پولو امروز میریزم.
اساس همه این بد بختی ها بی پولی منه!خوب قاعدتا اول 00311 به پیشنهاد داده واین که من پول رو امروز واقعا احتیاج دارم...
از کاربر anius عزیز یا همون آقا مسعود واقعا عذر خواهی میکنم....امیدوارم ایشون این وضعیت بحرانی منو درک کنن...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
واقعا تمیزه حتی یه برنامه هم نصب نشده روش.
ساخت تایوان. بدون گارانتی
یه زدگی بالای راستش داره که وقتی قابو در میاوردم ناخن گیر کرده بهش.کمتر از یک میلیمتره.حتی اگه رو گوشی زوم کنید هم دیده نمیشه.
عکسشو گذاشتم اصلا مشخص نیست.ایرادی واسه گوشی نیست ولی خب باید گفت. 24 ساعتم مهلت تست میدم..
به علت نیاز شدید مالی خیلی فوری باید بفروشم.
قیمت پایه220 تومن لطفا زیر این قیمت پیشتنهاد ندین
گوشی در شهر ارومیه به قیمت 230 تومن فروخته شد
یه توضیحی راجع به سو تفاهم بالا بدم...
دیشب اول کاربر 00311 اسم ومشخصات منو تو پخ خواستن.بعد کاربر anius تماس گرفت وگفت من 100 میدم بقیش شنبه.
بعد ایشون کاریر 00311 اس ام اس زد گفت من کت پولو امروز میریزم.
اساس همه این بد بختی ها بی پولی منه!خوب قاعدتا اول 00311 به پیشنهاد داده واین که من پول رو امروز واقعا احتیاج دارم...
از کاربر anius عزیز یا همون آقا مسعود واقعا عذر خواهی میکنم....امیدوارم ایشون این وضعیت بحرانی منو درک کنن...

Last edited: