aquamarin
کاربر تازه وارد
درود. همانطور که از عنوان تایپیک مشخص است، قصد فروش گوشی بلکبری priv، پیرو دارم.
گوشی سالم. در حد آک بدون خط وخش و رنگ رفتگی، به عنوان گوشی دوم بوده، ساخت مکزیک 100-4، شارژر و هندزفری اورجینال موجوده، هندزفری آک و دست نخورده، تعمیر یا باز نشده، یک قاب لاکچری همراهش هست روش برچسب ژله ای داره. انروید هست. دلیل فروش همین هست چون انروید خوشم نمیاد، رجیستر و قابلیت انتقال دارد.
توضیحات کامل هست.
قیمت با توجه به قیمت آکش در بازار که حدود 3200000 هست قیمت بدید ولی منصفانه. فکر کنید گوشی خودتونه که دارید میفروشید خارج از تایپیک فروخته شد

نکته: به هیچ عنوان اول ارسال بعد واریز مقدور نمی باشد حتی شما کاربر با سابقه
برای حصول اطمینان شما از سلامت گوشی قرار معامله در محل کارم گذاشته خواهد شد.
جان عزیزتون نگید قیمت بده و یه اسمی روش بزارو این حرفها، قیمتتون رو بگید مناسب بود در خدمت هستم.
نکته 2: حبابهایی که در یکی ازتصاویر مشخص اس مربوط به برچسب ژله ای می باشد.
دو تا از عکسها با نام کاربری و شرایط و قوانین پرشین تولز هست.
گوشی سالم. در حد آک بدون خط وخش و رنگ رفتگی، به عنوان گوشی دوم بوده، ساخت مکزیک 100-4، شارژر و هندزفری اورجینال موجوده، هندزفری آک و دست نخورده، تعمیر یا باز نشده، یک قاب لاکچری همراهش هست روش برچسب ژله ای داره. انروید هست. دلیل فروش همین هست چون انروید خوشم نمیاد، رجیستر و قابلیت انتقال دارد.
توضیحات کامل هست.
قیمت با توجه به قیمت آکش در بازار که حدود 3200000 هست قیمت بدید ولی منصفانه. فکر کنید گوشی خودتونه که دارید میفروشید خارج از تایپیک فروخته شد

نکته: به هیچ عنوان اول ارسال بعد واریز مقدور نمی باشد حتی شما کاربر با سابقه
برای حصول اطمینان شما از سلامت گوشی قرار معامله در محل کارم گذاشته خواهد شد.
جان عزیزتون نگید قیمت بده و یه اسمی روش بزارو این حرفها، قیمتتون رو بگید مناسب بود در خدمت هستم.
نکته 2: حبابهایی که در یکی ازتصاویر مشخص اس مربوط به برچسب ژله ای می باشد.
دو تا از عکسها با نام کاربری و شرایط و قوانین پرشین تولز هست.
فایل های ضمیمه
Last edited: