sirous_sus
Registered User
دوستان این تاپیک رو ایجاد کردم جهت فروش لوازم جانبی برای آیفون ( تاکید میکنم فقط آیفون )
در ابتدا می خوام بهترین و زیبا ترین بامپر هارو با کمترین قیمت تقدیمتون کنم
این بامپر ها بسیار شیک و نازک هستد بعلاوه اینکه تغییر رنگ نمیدن و بسیار خوش ساختند
من خودم خیلی وقت بود دنبال یه سری بامپر بودم چون خودم فقط بامپر استفاده میکنم درحال حاضر یه بار خیلی خوب خرید کردم که میدونم جای کار داره
برای خودمم استفاده میکنم و واقعا راضیم
قیمت برای USAMS تک بدون هزینه ارسال 20 تعداد بین 5 تا 10 عدد بدون هزینه ارسال 18
تعداد برای 15 تا 30 عدد بدون هزینه ارسال 16 تعداد برای بیش از 50 عدد 13 با هزینه ارسال رایگان
قیمت برای x-doria تک بدون هزینه ارسال 18 تعداد بین 5 تا 10 عدد بدون هزینه ارسال 16
تعداد برای 15 تا 30 عدد بدون هزینه ارسال 14 تعداد برای بیش از 50 عدد 10 با هزینه ارسال رایگان
موجودی از USAMS فعلا 150 و برای xdoria فعلا 320
مدل های گارد و قاب هم موجوده ولی هنوز قیمت هاش در نیومده
کابل لایت های کپی درجه 1 کاملا مشابه اصلی 25 ( مدار و شکل کاملا مشابه انگار همون کابل 100 تومنیه )
کابل لایت های کپی درجه یک 15 با جعبه اصلی اپل
کابل لایت درجه دو 12
( این مدل ها کاملا در ios 7 اوکی هستند با این کابل ها ریستور - شارژ کامل هم انجام شده بدون ارور چک شده )
کابل لایک درجه سه 10 (در ios 7 تست نشده)
کابل لایت درجه چهار 7
شارژر های کپی و اصل به زودی
در ابتدا می خوام بهترین و زیبا ترین بامپر هارو با کمترین قیمت تقدیمتون کنم
این بامپر ها بسیار شیک و نازک هستد بعلاوه اینکه تغییر رنگ نمیدن و بسیار خوش ساختند
من خودم خیلی وقت بود دنبال یه سری بامپر بودم چون خودم فقط بامپر استفاده میکنم درحال حاضر یه بار خیلی خوب خرید کردم که میدونم جای کار داره
برای خودمم استفاده میکنم و واقعا راضیم
قیمت برای USAMS تک بدون هزینه ارسال 20 تعداد بین 5 تا 10 عدد بدون هزینه ارسال 18
تعداد برای 15 تا 30 عدد بدون هزینه ارسال 16 تعداد برای بیش از 50 عدد 13 با هزینه ارسال رایگان
قیمت برای x-doria تک بدون هزینه ارسال 18 تعداد بین 5 تا 10 عدد بدون هزینه ارسال 16
تعداد برای 15 تا 30 عدد بدون هزینه ارسال 14 تعداد برای بیش از 50 عدد 10 با هزینه ارسال رایگان
موجودی از USAMS فعلا 150 و برای xdoria فعلا 320
مدل های گارد و قاب هم موجوده ولی هنوز قیمت هاش در نیومده
کابل لایت های کپی درجه 1 کاملا مشابه اصلی 25 ( مدار و شکل کاملا مشابه انگار همون کابل 100 تومنیه )
کابل لایت های کپی درجه یک 15 با جعبه اصلی اپل
کابل لایت درجه دو 12
( این مدل ها کاملا در ios 7 اوکی هستند با این کابل ها ریستور - شارژ کامل هم انجام شده بدون ارور چک شده )
کابل لایک درجه سه 10 (در ios 7 تست نشده)
کابل لایت درجه چهار 7
شارژر های کپی و اصل به زودی