arash.2010
Registered User
- نوشتهها
- 3,487
- لایکها
- 358
فروخته شد...
Last edited:
خدایا خودت رحم کن
با اینهمه توضیحات ، یحتمل باید 2 3 تا از دیوایسامون رو بفروشیم تا اینو بخریم![]()
دقیقا میخواتستم همینو بگم
ارش جان
کمی رحم کن دادا
دوست عزیز در مورد هارد اصلا صحبت نکردید حتما باید هارد همچو دستگاهی ssdباید باشد
چرا مهدی جان؟! من کار شما ها رو آسون کردم.اگه من فقط یک مدل مینوشتم تو تاپیک و میرفتم ،شما باید 1000 تا سایت رو بالا و پایین میکردین تا مشخصات ظاهری و سخت افزاری و امکانات رو بفهمین، ولی تو این حالت فقط همین تاپیک رو بخونین کافیه!
....
قیمت ؟
ساکن کجایی ؟
به نظرم قیمتش رو باید براساس اولترابوک ایسر مدل ام5 و لنوو u410 و سونی سری sa گذاشت چون وزنش تو مایه اونهاست و کیفیت صفحه خوبی داره فقط ضعفش البته نسبت به مدل های جدیدتر نداشتن ssd و سی پی یو قدیمی تر نسبت به ایوی و سندی هست اما در کل اگه قیمت معقول بتشه دستگاه خوبیه.خوب بفروشین.
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
قیمت اضافه شد.
intel هر سال فقط اسم سری ها رو عوض میکنه.من خودم بنچمارک گرفتم از هم رده های جدیدش تو بعضی موارد بهتر عمل میکنه.هارد این مدل هم به صورت تعویض فوری هست.یعنی کنار باطری قرار داره و احتیاج به باز کردن پشت دستگاه نداره.مورد دیگه هم اینکه شما با اولترابوک میتونین بازی با تفکیک HD رو اجرا کنین؟
درست میگید شکل های مختلف اینتل عملا تاثیره زیادی تو لپ تاپ ندارن بلکه بیشتر کم مصرف ترن و در مورده هارد هم اگه بشه راحت عوضش کرد و اس اس دی گذاشت خوب خیلی خوبه
البته سونی و ام 5 گرافیک مجزا دارند
خوب استاد دستگاه جالبی هست
یکم بزنیم تو سر مال شاید تخفیف دادی![]()
تا حالا گذاشتیش رو ترازو؟! مدل مشابهش 2.6 کیلو وزنشه، این چقدره؟
جدای شوخی نهایت توانم 1.5 هست اگه جا داشت خبر بد معامله کنیم
راستی از کجا هستی؟
انصافا اچ پی خیلی لپ تاپ های خوبی هستش.
یکه یک!
امضای جالبی داری آرش جان کاملا موافقم