• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین سری لپ تاپ های ویندوزی ( Envy 14 )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dead_makers

Registered User
لایک‌ها
20
خدایا خودت رحم کن
با اینهمه توضیحات ، یحتمل باید 2 3 تا از دیوایسامون رو بفروشیم تا اینو بخریم :p

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
دقیقا میخواتستم همینو بگم
ارش جان
کمی رحم کن دادا

چرا مهدی جان؟! من کار شما ها رو آسون کردم.اگه من فقط یک مدل مینوشتم تو تاپیک و میرفتم ،شما باید 1000 تا سایت رو بالا و پایین میکردین تا مشخصات ظاهری و سخت افزاری و امکانات رو بفهمین، ولی تو این حالت فقط همین تاپیک رو بخونین کافیه!

دوست عزیز در مورد هارد اصلا صحبت نکردید حتما باید هارد همچو دستگاهی ssdباید باشد

بیا دوستانی که میگن چرا توضیح دادی،همه چیز رو نوشتم بعد این دوستمون در مورد هارد میپرسه! دوست عزیز تو جدول کانفیگ هست.

Last edited:

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
500‎ GB -7200 RPM

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
چرا مهدی جان؟! من کار شما ها رو آسون کردم.اگه من فقط یک مدل مینوشتم تو تاپیک و میرفتم ،شما باید 1000 تا سایت رو بالا و پایین میکردین تا مشخصات ظاهری و سخت افزاری و امکانات رو بفهمین، ولی تو این حالت فقط همین تاپیک رو بخونین کافیه!

....

کارت درسته آرش جان

شوخی کردم دادا

ولی واقعا کانفیگ فوق العاده ای داره داداش

30we

Registered User
لایک‌ها
135
به نظرم قیمتش رو باید براساس اولترابوک ایسر مدل ام5 و لنوو u410 و سونی سری sa گذاشت چون وزنش تو مایه اونهاست و کیفیت صفحه خوبی داره فقط ضعفش البته نسبت به مدل های جدیدتر نداشتن ssd و سی پی یو قدیمی تر نسبت به ایوی و سندی هست اما در کل اگه قیمت معقول بتشه دستگاه خوبیه.خوب بفروشین.

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
قیمت ؟
ساکن کجایی ؟

قیمت اضافه شد.

به نظرم قیمتش رو باید براساس اولترابوک ایسر مدل ام5 و لنوو u410 و سونی سری sa گذاشت چون وزنش تو مایه اونهاست و کیفیت صفحه خوبی داره فقط ضعفش البته نسبت به مدل های جدیدتر نداشتن ssd و سی پی یو قدیمی تر نسبت به ایوی و سندی هست اما در کل اگه قیمت معقول بتشه دستگاه خوبیه.خوب بفروشین.

intel هر سال فقط اسم سری ها رو عوض میکنه.من خودم بنچمارک گرفتم از هم رده های جدیدش تو بعضی موارد بهتر عمل میکنه.هارد این مدل هم به صورت تعویض فوری هست.یعنی کنار باطری قرار داره و احتیاج به باز کردن پشت دستگاه نداره.مورد دیگه هم اینکه شما با اولترابوک میتونین بازی با تفکیک HD رو اجرا کنین؟

30we

Registered User
لایک‌ها
135
درست میگید شکل های مختلف اینتل عملا تاثیره زیادی تو لپ تاپ ندارن بلکه بیشتر کم مصرف ترن و در مورده هارد هم اگه بشه راحت عوضش کرد و اس اس دی گذاشت خوب خیلی خوبه

قیمت اضافه شد.

intel هر سال فقط اسم سری ها رو عوض میکنه.من خودم بنچمارک گرفتم از هم رده های جدیدش تو بعضی موارد بهتر عمل میکنه.هارد این مدل هم به صورت تعویض فوری هست.یعنی کنار باطری قرار داره و احتیاج به باز کردن پشت دستگاه نداره.مورد دیگه هم اینکه شما با اولترابوک میتونین بازی با تفکیک HD رو اجرا کنین؟

البته سونی و ام 5 گرافیک مجزا دارند

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
درست میگید شکل های مختلف اینتل عملا تاثیره زیادی تو لپ تاپ ندارن بلکه بیشتر کم مصرف ترن و در مورده هارد هم اگه بشه راحت عوضش کرد و اس اس دی گذاشت خوب خیلی خوبه

البته سونی و ام 5 گرافیک مجزا دارند

متاسفانه برای طول باتری بیشتر و مصرف کمتر،ولتاژ کاری رو کمتر میکنن که این خودش باعث کاهش راندمان CPU میشه.

dead_makers

Registered User
لایک‌ها
20
خوب استاد دستگاه جالبی هست
یکم بزنیم تو سر مال شاید تخفیف دادی :p
تا حالا گذاشتیش رو ترازو؟! مدل مشابهش 2.6 کیلو وزنشه، این چقدره؟
جدای شوخی نهایت توانم 1.5 هست اگه جا داشت خبر بد معامله کنیم
راستی از کجا هستی؟

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
خوب استاد دستگاه جالبی هست
یکم بزنیم تو سر مال شاید تخفیف دادی :p
تا حالا گذاشتیش رو ترازو؟! مدل مشابهش 2.6 کیلو وزنشه، این چقدره؟
جدای شوخی نهایت توانم 1.5 هست اگه جا داشت خبر بد معامله کنیم
راستی از کجا هستی؟

رو ترازو؟!!! نه ولی وقتی میخریدم تو سایت HP وزن زده بود که تبدیلش کردم شد ۲ کیلو به واحد ما.البته احتمال زیاد وزن بدون باتری بود.منم چون میخوام بلتری سالم بمونه همیشه باتری رو جدای از دستگاه نگه میدارم .واسه همین الآن باتریش در حد آک مونده دی: قیمت هم دوست خوبم اون موقع که من با دلار ۱۲۰۰ خریدم بیشتر از این حرفا برام در اومدهٖ چه برسه به حالا با این وضعیت بازار! معامله هم تو استان سمنان میتونم حضوری باشه...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Last edited:

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
Last edited:

dead_makers

Registered User
لایک‌ها
20
لپ تاپت ردیفه ولی قیمتت تنده