برگزیده های پرشین تولز

فروش بک لینک رنک 4 با کیفیت بالا ، تعداد محدود با 21500 صفحه ایندکس

dadkhah

Registered User
لایک‌ها
18
فروش بک لینک رنک 4 با کیفیت بالا ، تعداد محدود با 21500 صفحه ایندکس
در تمام صفحات سایت قرار میگیرد
سایت irkook.com
قیمت یک ماه 10 سه ماهه 25
توجه داشته باشید فقط 4 لینک فروخته می شود ، به همین خاطر کیفیت لینک های شما بسیار بالاست .
با تشکر

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
عزیز میشه بگی لینک ها کجا قرار میگیرن و تا حالا کدوم سایت خریده از شما؟

dadkhah

Registered User
لایک‌ها
18
بله ، سایت بیوگرافی ها و توپ نیوز ، قسمت چپ پایین ، نوشتیم تبلیغات متنی
یا حق

dadkhah

Registered User
لایک‌ها
18
up---- هنوز لینک واسه فروش هست ....

rz76900

Registered User
لایک‌ها
21
ارسال نرم افزار افزایش بازدیدواقعی به ایمیل شما به ازای تبادل لینک در یک وبلاگ/سایت که پیج رنکش بین 1 تا 6 باشه - این نرم افزار در سایت های ایرانی بین 5 تا 10 هزار تومان فروخته میشه ولی من به ازای تبادل لینک - هم نرم افزار رو بهتون میدم و هم لینکتون رو ثبت میکنم -در مورد نرم افزار هم باید بگم که " من امروز 4 بار از این نرم افزار استفاده کردم و در هر بار استفاده حدود 90 لینک (اینک اصلی و لینک پست ها) رو به نرم افزار دادم بدون اینکه چیزی را کپی کنم و یا تایپ کنم . الان 50 نفر آنلاین هستن - بازدید امروز : 3459 - آی پی امروز : 366 - این آمار فقط به خاطر استفاده از این برنامه هست(تست شده بر روی یه وبلاگ بدون بازدید و تازه ایجاد شده). در ضمن من امروز 4 بار استفاده کردم و فقط 90 لینک (لینک اصلی+لینک های داخلی) به نرم افزار دادم به این آمار رسیدم - تو میتونی روزی چندین بار و هر روز استفاده کنی و لینک های بیشتری بدی - این نرم افزار با بالا بردن رتبه مطالب ایندکس شده سایت شما بازدید شما رو افزایش میده.و امکان افزایش سرعت ایندکس شدن مطالب رو داره.قابلیت دیگه ی این نرم افزار امکان ارسال بازدید از سایت های دیگه به سایت شماست. ( شاید رتبه سایت شما رو توی الکسا ایران 3 کنه)/./

بالا