• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ویندوزی مارک خوب Teclast X80hd تازه رسیده از چین

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام بچه ها من یک تبلت ویندوي و اندرويد همزمان Teclast X89hd از سایت تبلت باز خریدم . دو روز پیش دستم رسیده ..

الانم به پولش بیشتر از خودش نیاز دارم . طبق تحقیقاتی که اینترنت ، یوتیوب و تبلت باز کردم بهترین کیفیت و

رضایت خریدار رو مارک Teclast داره . ویندوز واقعی داره یعنی میشه تمام برنامه EXE نصب کرد .
اینم هیچ تفاوتی با مدلهای بالاتر تبلت های چینی نزدیک یک تومنی نداره فقط چون سیمکارت نداره

قیمتش ارزونتره . مشخصات اینجا هست .

جون میده واسه وبگردی و تماشای فیلم و خوندن کتاب PDF
فقط در یک کلام میتونم بگم بینظیره..
هیچوقت تصور نخواهید کرد یک تبلت چینی تا این حد خوش قیمت، خوش ساخت و با کیفیت باشه.
صفحه نمایشش عالیه. حرف نداره.
من کارت ۶۴ گیگابایتی روش انداختم و شناخت و در محیط ویندوز تمام برنامه هام رو روش کپی کردم.
موقع روشن کردن میتونین آندروید هم انتخاب کنین...از هر دو سیستم عامل پشتیبانی میکنه.....
یک کیف قهوه ای خوشگل هم روش میدم بهتون ..... بعلاوه استند ،محافظ صفحه نمایش،کابل OTGو قلم

پول تبلت + معطلی 3 هفته تا یک ماهه +30-70 پول گمرکی + کیف چرمی + کرم شما = قیمت فوری500

IMG_20151113_114656.jpg IMG_20151113_114742.jpg

IMG_20151113_114703.jpg

IMG_20151113_114742.jpg

3.jpg

Last edited:

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
همین مشخصات مارک بهتر حدود یک تومن هست
دوست عزیز این مدل X80 نسبت به Acer Iconia W4 3g-32GB که دیجی کالا 725 آکبند با گارنتی میده دارای همون Cpu , Ram و رزولوشن هست میشه بگی چه برتری از اون ایسر داره که این قدر قیمتش بالاست !؟

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
دوست عزیز این مدل X80 نسبت به Acer Iconia W4 3g-32GB که دیجی کالا 725 آکبند با گارنتی میده دارای همون Cpu , Ram و رزولوشن هست میشه بگی چه برتری از اون ایسر داره که این قدر قیمتش بالاست !؟
حالا منظور شما چیه.... کلا مشتری و خریدار هستی یا چی..... الان قیمت پشنهادی شما چنده؟ من قیمت پایه 500 کاهش میدم....

Last edited:

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
تبلت آکبند هست یا باز شده؟؟
قیمت تبلت با کیف 105 دلار هستش...گمرکی هم 30 تومانه بنده نهایت اگر باز نشده باشه 420 هستم...
کیف هم حساب کن 50تومنه بعدش دلار گرون من خریدم....

mosi_henry

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
۴۵۰ خریدارم

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

masi65

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز من نمیدونم چرا شما قیمت اینو که از آک بودن هم در اومده بالاتر از قیمته اکش که خودتون هم لینک دادی گذاشتی، خب لینک زده سیصد و هشتاد و پنج، حالا پنجاه تومن هم گمرک که عمرا بشه میشه چهارصد و سی و پنج، کیف رو هم شما خریدی چهل و پنج ولی تو بازار با بیست تومن میشه خرید و معمولا کیف رو همراه تبلت اشانتیون میدن نه اینکه بخوان گرونتر هم بفروشنش، با توجه به از آک در اومدنش با کیفش نهایت چهارصد میارزه اونم با توجه به اینکه شما رم انداختی توش حتی گارانتیه چینیش هم باطل میشه.....به شرط سالم بودن بنده چهارصد میخرم، اگر نه که آپ حساب کن.

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
دوست عزیز من نمیدونم چرا شما قیمت اینو که از آک بودن هم در اومده بالاتر از قیمته اکش که خودتون هم لینک دادی گذاشتی، خب لینک زده سیصد و هشتاد و پنج، حالا پنجاه تومن هم گمرک که عمرا بشه میشه چهارصد و سی و پنج، کیف رو هم شما خریدی چهل و پنج ولی تو بازار با بیست تومن میشه خرید و معمولا کیف رو همراه تبلت اشانتیون میدن نه اینکه بخوان گرونتر هم بفروشنش، با توجه به از آک در اومدنش با کیفش نهایت چهارصد میارزه اونم با توجه به اینکه شما رم انداختی توش حتی گارانتیه چینیش هم باطل میشه.....به شرط سالم بودن بنده چهارصد میخرم، اگر نه که آپ حساب کن.

عکس اکانت جایی که خریدم مشخصات و ... یزارم تا ببینی .اتچ کردم
حالا شما پول گمرکی بعلاوه پست هم حساب کن .......... البته شما خریدار باشی به نتیجه میرسم ...

فایل های ضمیمه

• My_Account_فروشگاه_تبلت_باز_-_2006-04-03_09.17.14.png
    My_Account_فروشگاه_تبلت_باز_-_2006-04-03_09.17.14.png
    26.3 KB · نمایش ها: 14

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سلام از نظر مصرف باتری به چه صورت هست ؟ مثلا چند ساعت مداوم میشه فیلم دید ؟ یا چند ساعت مداوم با وای فای روشن میشه وبگردی کرد ؟ یا چند ساعت مداوم نیشه پی دی اف خوند ؟

بالا