• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت پی سی Samsung 700TA-A01 مشابه نو

loka

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان خوبم:
فروش تبلت پی سی
Samsung 700TA-A01
یه دونه تبلت پی سی سامسونگ دارم میخوام بفروشمش.دستگاه سالمه سالمه حتی یه خش هم نداره حدودا دو هفته هست خریدمش اما به کارم نیومد(واسه کتاب خوندن میخواستم که با توجه به سایز صفحات اسکن شده و فونت صفحات اندازه اش واسم کوچیک بود)پزشک هستم و میخوام مدلی بزرگتر رو بگیرم.در ضمن در موردش فقط میتونم بگم فوق العادس برنامه هایی مثل فتوشاپ ادوبcs6 اکروبات پرو11 و هرچی که فکر کنید رو با هم به راحتی اجرا میکنه.دوستان خوبم در صورتی که میخواهید این اسلت رو تهیه کنید فکر میکنم پشنهاد خوبی هست چون واقعا نو هست و استفاده ای نشده ازش
گارانتی هورداد رایان رو داره و گارانتیش تا 01/08/93 اعتبار داره. مشخصات اون را در سایت هوردادیان میتونید ببینید
700T1A-A01
عکسها آپلود شدند برای مشخص شدن بیشتر خصوصیات هارد یک ترابایت WD ومیکرو SD به دستگاه وصل شده است که البته جزو موارد همراه پی سی نیستند.
موفق باشید.

20130313_162101.jpg

20130313_162331.jpg

Last edited:

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
سلام

برای اجرایی هرچه بهتر قوانین از شما خواهشمندم عکس با نام کاربری رو حتما اپلود کنید ! (طبق قانون 24ساعت مهلت برای قرار دادن عکس با نام کاربری وجود داره بعد از 24ساعت تاپیک قفل/آرشیو خواهد شد !! )

موفق و موید باشید / ارادتـــــــــ

loka

Registered User
لایک‌ها
26
ممنونم از تذکر شما.
انجام شد.
عکسها مناسب هستند؟

mmfekri

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
اگه نکات زیر رو بفرمایید خریدارم
شما برای کتاب خواندن و اینترنت باتریشو تست کردین؟
اگه ممکنه زمان استفادتون از باتری رو بفرمایین
در ضمن سیم کارت میخوره؟
و یه سوال دیگه فرمان های لمسی وین 8 رو ساپورت میکنه؟
شرمنده ولی این برام مهمه : با قلمش میتونید راحت نوت برداری کنید؟ انگار که دفتر معمولی دارید؟
اگه تخفیف داره پخ کنید

دوست عزیز من فردا می خوام برم بازار یا اینو یا ativ smart pc رو بگیرم لطفا زودتر خبر بدید

Last edited:

loka

Registered User
لایک‌ها
26
دکترجان قیمتی بده که به طمع بیفتیم!!!
عزیز دستگاه نو نو هست فقط باز شده و چند برنامه روش نصب شده واسه کسی که قصد خرید این تبلت رو داره بهترین گزینه هست,البته به نظر من!کجا میتونی 670000 تومان ارزونتر گیر بیاری.
موفق باشید

سلام
اگه نکات زیر رو بفرمایید خریدارم
شما برای کتاب خواندن و اینترنت باتریشو تست کردین؟
اگه ممکنه زمان استفادتون از باتری رو بفرمایین
در ضمن سیم کارت میخوره؟
و یه سوال دیگه فرمان های لمسی وین 8 رو ساپورت میکنه؟
شرمنده ولی این برام مهمه : با قلمش میتونید راحت نوت برداری کنید؟ انگار که دفتر معمولی دارید؟
اگه تخفیف داره پخ کنید

دوست عزیز من فردا می خوام برم بازار یا اینو یا ativ smart pc رو بگیرم لطفا زودتر خبر بدید
در مورد اول بله به نظر من مشکلی از لحاظ باطری نخواهید داشت حدود 6 تا 7 ساعت.
سیم کارت نمیخوره و اونی که تو عکس هست میکرو اس دی هست.
کاملا با ویندوز 8 سازگاره ولی به نظرم نیازی نیست چون خودش محیطی داره که تقریبا محیت مترو رو شبیه سازی میکنه و به نظر من علیه البته اینم بگم واسه من فقط کارش مهم بود که مشکلی از این بابت نداشتم. اگر با ویندوز 8 کار کرده باشین اونم محدودیت های خودش رو داره که از نظر من به خاطر جدید بودن سیستم عامله(من با نسخه پرو که با تخفیف به دانشجویان آمریکا میدن به صورت اورجینال کار کردم)
قلمش فوق العادس وقتی قلم رو کا میکنی باهاش کف دست رو تشخیص میده که چند تا اینپوت نداشته باشی ولی حالتی هم داره که فقط از قلم میتونی استفاده کنی.
در مورد قلمش فکر میکنم که ساخت wocam هست که در نو خودش بهترین ها رو میزنه.
به طور خلاصه شما مشکلی از لحاظ کار با قلم و نوک انگشتان پیدا نخواهی کرد.
راستش منم الان به هش عادت کردم و مشکلی باهاش ندارم.
قیمت بسیار متاسبه میتونید تحقیق کنید
در مورد اطلاعات بیشتر حتما از یوتیوپ کمک بگیرید
در مورد ativ smart pc هم تو یوتیوپ تحقیق کردم ولی باین اوصاف من اینو انتخاب کردم گویا اون داکش زود قطع وصل میشه البته میدونید که تا خود ادم باهاش کار نکنه صحت نوشته های فروم ها رو نمیتونه اونقدر روش اعتماد کنه.
از این که پاسخم دیر شد معذرت میخوام
ایشااله بهترین انتخاب رو داشه باشید
بازم اگر سوالی بود تلم رو واستون پخ کردم
موفق باشید

Last edited:

ali3tareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام.آقا تبلت هنوز موجوده ؟

بالا