• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت Galaxy Note 10.1 - پیشنهادی که رد کردنی نیست!

alireza63_t2t

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عزیز سلام ، من یک تبلت کارکرده را از یک آشنا چند هفته پیش خریدم و دیدم استفاده ای ندارم می خوام بفروشم. چون از آشنا خریدم قیمت مناسبی خریدم و به همون قیمت هم می خوام بفروشم. 12 ماه کار کرده.

با نوت بوک 12 یا 13 اینچ هم تعویض می کنم.

تبلت را در محل کارم تحویل میدم تا اطمینان داشته باشید و دلال هم نیستم. به دلال هم نمی فروشم (فقط مصرف کننده).

قیمت نو در حال حاضر حدود 1/450 است که من با کیف و تمام لوازم جانبی 1/050/000 هزار تومان قیمت گذاشتم. فقط کیف را 90 هزار تومان خریداری شده.

در واقع شما با 550 هزار تومان زیر قیمت حرفه ای ترین تبلت بازار را خواهید داشت. تبلت روز است و هنوز از پر فروش ترین های بازار است. سری کامل است و قلم دارد. سیم کارت هم می خورد. اسپیکر هم دارد. با وجود این امکانات بسیار سبک و خوش دست است.

کاملاً سالم و بی عیب است به همین دلیل محل کارم تحویل میدم! یک مقدار زدگی (فقط لبه بدنه) در قسمت هایی که تبلت از کیف خارج می شود و وارد می شود دارد که خوب برای مصرف کننده مهم نیست چون دست شما هم ممکنه این اتفاق بیفته. توی تصاویر هم به خوبی مشخص شده است.

قیمت نو (کف بازار) و حتی کارکرده و مشخصات کامل را می توانید اینجا مشاهده کنید تا مطمئن شوید که قیمت بی نظیر و مناسب است.

با توجه به تصاویر واضح که همین امروز گرفتم (پایین) ، لطفاً تو سر مال نزنید و خریدار واقعی همین جا اعلام کنه تا آدرس را پخ کنم بیاد بگیره.

آدرس 11 تصویر بزرگ ، کامل و واضح تصاویر : تصاویر تبلت گلکسی نوت 10.1-16gb برای فروش

بالا