سلام
خریدارم
کمی تخفیف بدین ازتون بر میدارم
داداشی
ساخت کجاست ؟؟؟
پ.خ دادم
زیر این قیمت اصلا برام را ه نداره بزرگوار من فقط 65 بابت کیف 20 محافظ صفحه و 15 و 25 بایت otg دادم
من واسه خرید تبات خیلی تحقیق کردم تا به این انتخاب رسیدم اگر از لحاظ سخت افزار بخوای بررسی کنی شما هر چی که بخری همه رو باهم نداره یعنی مثلا بهترین صفحه نمایش رو اپل داره یا قویترین سی پی یو رو ایسوس داره با بهتربن خدمات رو سامسونگ داره قویترین بدنه رو...
باید نیازهاتو بررسی کنی ببینی چی به کارت میاد در مورد سی پی یوش که انصافا حرف نداره هر چند از این قوی تر هم هستش اما کار باهاش خیلی روونه ، دلیل اصلی من برای اتنتخاب این تبلت داشتن 2 گیک رمش ، سیم کارت خور بودن و همچنین s note هستش تو نقداش خوندم صفحه نمایشش زیاد جالب نیست اما من که خیلی باهاش حال می کنم دوربینش هم نسیت به مدل قیل پایین تر اومده اما 5 مگا پیکسل هم برا من زیاده ، در کل یه عنوان یه دوست یه نصیحت کلی بهت می کنم تو خرید این جور چیزا گول تبلیغات رو نخور اول نیاز هاتو در نظر بگیر و بعد انتخاب کن این که میگن مثلا این قطعش از اون یکی برند ضعیف تره با حالا هر چیز دیگه اینا همه صرفا در مقام مقایسه هستش ام تو عمل می بینی همون قدیمیش هم کارت رو راه میندازه
در کل تبلت خوب و عالی هستش از همه نظر ، من خودم بیشتر برای اوتوکد و افیس گرفتمش خیلی هم راضی هستم ازش قصد فروش هم نداشتم اما یه چیزای توش نداشت اولا یه داک کیبرد ثانیا روی بدنش هیچ چی نداره یعنی برای من که بو اس بی و اچ دی ام ای خیلی مهمه همیشه باید یه کابلای اضافی با خودم حمل کنم حالا هم اگه یه tf700 پیداد نکنم نمس فروشمش