nimaprince
Registered User
با سلام و عرض ادب
تعدادی بازی PS4 (اکبند و کار کرده ) موجوده که برای فروش قرار میدم.
نام و ریجن و مشخصات بازی در زیر نوشته شده است:
god of war III remastered ریجن 2 - قیمت 80 تومان ( 6 عدد از این عنوان موجود هستش ) هر 6 عدد فروخته شد.
metal gear solid v ground zeroes ریجن 2 - قیمت پیشنهادی فروخته شد.
WATCH DOGS ریجن ALL - قیمت 60 تومان فروخته شد.
Rabbids invasion ریجن ALL - قیمت 110 تومان (آکبند )
Final Fantasy TYPE-0 HD ریجن 2 FOR JAPAN ONLY - قیمت 60 تومان (منو بازی هم ژاپنی داره و هم انگلیسی ولی ساب تایتل ها و زبان بازی ژاپنی بود و من جایی برای تعویضش ندیدم البته خوب نگشتم ! )
بازی ها از لحاظ دفترچه یا کاور یا دیسک سالم و بدون مشکل هستند.
بنده با همین نام کاربری در سایت همسایه (بازیسنتر) نیز آگهی فروش زده ام و فروش در هر 2 سایت در حال فروش هستش ( از کاربران فعال، معتبر و قدیمی در اون سایت هستم)
من شهرستان هستم و هزینه ارسال به عهده خریدار می باشد ( پست پیشتاز)
در ضمن نحوه فروش : اول هماهنگی کامل و واریز وجه و سپس ارسال از طربق پست پیشتاز در غیر اینصورت اصلا پیام ندهید
بنده کارمند هستم و سر کار اینترنت ندارم برای همین جواب دوستان ظهر ها از ساعت 12 الی 13 و عصر ها از ساعت 16 الی 24 داده خواهد شد
در غیر اینصورت برای هماهنگی به من پیام بدید تا شماره تلفن بفرستم.
مدیران و ناظمین گرامی اگر تاپیک مشکلی داره بفرمایند سریعا برطرف خواهم نمود
تشکر از مدیریت خوب سایت پرشین تولز
عکس عنوان ها :
تعدادی بازی PS4 (اکبند و کار کرده ) موجوده که برای فروش قرار میدم.
نام و ریجن و مشخصات بازی در زیر نوشته شده است:
god of war III remastered ریجن 2 - قیمت 80 تومان ( 6 عدد از این عنوان موجود هستش ) هر 6 عدد فروخته شد.
metal gear solid v ground zeroes ریجن 2 - قیمت پیشنهادی فروخته شد.
WATCH DOGS ریجن ALL - قیمت 60 تومان فروخته شد.
Rabbids invasion ریجن ALL - قیمت 110 تومان (آکبند )
Final Fantasy TYPE-0 HD ریجن 2 FOR JAPAN ONLY - قیمت 60 تومان (منو بازی هم ژاپنی داره و هم انگلیسی ولی ساب تایتل ها و زبان بازی ژاپنی بود و من جایی برای تعویضش ندیدم البته خوب نگشتم ! )
بازی ها از لحاظ دفترچه یا کاور یا دیسک سالم و بدون مشکل هستند.
بنده با همین نام کاربری در سایت همسایه (بازیسنتر) نیز آگهی فروش زده ام و فروش در هر 2 سایت در حال فروش هستش ( از کاربران فعال، معتبر و قدیمی در اون سایت هستم)
من شهرستان هستم و هزینه ارسال به عهده خریدار می باشد ( پست پیشتاز)
در ضمن نحوه فروش : اول هماهنگی کامل و واریز وجه و سپس ارسال از طربق پست پیشتاز در غیر اینصورت اصلا پیام ندهید
بنده کارمند هستم و سر کار اینترنت ندارم برای همین جواب دوستان ظهر ها از ساعت 12 الی 13 و عصر ها از ساعت 16 الی 24 داده خواهد شد
در غیر اینصورت برای هماهنگی به من پیام بدید تا شماره تلفن بفرستم.
مدیران و ناظمین گرامی اگر تاپیک مشکلی داره بفرمایند سریعا برطرف خواهم نمود
تشکر از مدیریت خوب سایت پرشین تولز
عکس عنوان ها :
Last edited: