yasin.r
Registered User
مودم رو من خریدم.
سلام دوست عزیز
ما هاردها و پرینتر تو می خواستیم که اصلا نگاه نکردی و هاردارو فروختی من هم پاک کردم نوشته هامو یه هارد اکسترنال داری بدی به ما پرینتر 230 نبود اولش ؟
باتشکر شهاب
4 عدد هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال 20 روز کار کرده البته برای تبادل خریداری کرده بودم 3 سال گارانتی سازگار ارقام داره قیمت پایه هر کدام 150 تومان
سلامکسی اگر هر چهار هارد رو با هم بخات بدون هزینه ارسال 600 تومان هم میدم
ایشون به گفته خودشون دوشنبه فرستادن ولی من هنوز هارد به دستم نرسیده![]()
سلام
هر چهار عدد هارد رو 550 خریدارم
اما به شرطی که بفرستید بعد از اینکه تست کردم پول رو اینترنتی واریز میکنم
تاریخ عضویت و امتیاز بازارچه بنده که گویا هست
اگر مایل بودید پیغام بدید برای هماهنگی
سلام دوست عزیز
یه عکس با کیفیت (بدون تار بودن) از اون چهار هارد 1 ترا وسترن بزار جوری که مدل و سریالش مشخص بشه
من یه مقدار پول به حسابشون ریختم و معاملمون نشد یعنی من منصرف شدم قراره تا 7 -7:30 به حسابم برگردونن
قربون شکل ماهتداداش من خودت و انصاف خودت / شرمنده من 600 کمتر نمیدم و نمیتونم ارسال کنم بعدا پول رو بد میخایید شما یکی یا دوتارو بخرید بعدا اگر سالم و کامل بود دوتای ما بقی رو هم خرید کنید
دوست عزیز شما چرا اینقدر عصبی هستید من بهتون گفتم چشم برگشت میزنم اومدی تاپیک دادی دیگه واسه چی ؟ عجبا شما خودت منصرف میشی خودتم سر من داد میزنی !! خداییش اصلا رفتارتون صحیح نبود ..... / چشم من دادم یکی از دوستام واستون حواله کنه و ما بقی رو خودم تا شب یا فردا صبح حواله میکنم خودتو اذیت نکن تورو خدا اعصاب مارو هم بهم نریز اگر دو روز گذشت و من واریز نکردم شما زنگ بزن هر چی که خواستی بهم بگو ولی اینجوری الان رفتار نکنید من انصاف دارم یکی پیدا میشه لج میکنه باهاتون اذییتون میکنه یکی ملایم تر باشید لطفا مرسی
قربون شکل ماهت
بنده با این شرایطی که میگید و با سابقه و تاریخ عضویتتون نمیتونم پول واریز کنم
عقل میگه به خاطر اندکی سود هیچ وقت ریسک نکن
اگر 20 تا هارد داشتی پا میشدم میومدم حضوری ازت میخریدم
اما باسه 4 تا هارد بنده اینکارو نمیکنم مگر اینکه بفرستید بعد از تست پول رو واریز کنم که میگید نمیشه فدای سرتون
انشاالله یکی پیدا بشه با شرایط شما خرید کنه و شما هم راضی باشید
یا علی
هنوز منتظریم به خدا
داداش من من پولی رو که همان شب شما واریز کردید همان شب حواله کردم واسه رفیقم که هارد اکسترنال رو واسم ارسال کنه و ساعت 3 شما به بنده گفتید که نمیخام خوب من پولو خرج کردم خواهشا صبر کنید تا یه چیزی بفروشم واستون حواله کنم به خدا شرمنده