نه خیر دوست من طرح اپل هسند ولی کیفیتشون بالاتر از کیبورد موسای دیگه هستند
راستش هنوز در این باره فکر نکردم ولی سعی میکنم یه چیزی بذارم ، نه اینکه فکر کنین مانیتور میذارم :ی
اشانتیون چیه و این ها بدون سیمن دیگه ؟ رنگ دیگش نیست ؟ همه سفیدن ؟
آره دوست من همه بدون سیم و وایرلسن ، آره همه سفید هستند . از این نوع موس ها با کیفیت ها و انواع مختلف وجود داره
سلام دوست عزیز قیمت روی تعداد 5 عدد چقدر حساب میکنی ممنون
از اولشم گفتم که قیمتایی که دادم منصفانس و سود زیادی در نظر نگرفتم و 1000 - 2000 تومن کم میکنم ( باید در موردش فکر کنم ) . اونم فقط به صرف اینکه بیشتر از 1 می خواین
دوست عزیز چینی هستند ؟ مهلت تست هم دارند؟
چینی که 100% هستند ، روی جعبه هاش هم نوشته ، اصلش حتماً بالای 200 - 300 تومنه . نمیدونم مهلت تست بدم یا نه ، چون می دونم دردسر میشه . آخه تا به حال اینا باز نشدن و اگه کسی هم بخواد با تست می فرستم واسش شما اگه بگی خراب فرستادی باور نمیکنم ولی اگه در خراسان باشی و پول ارسال رو خودت تقبل کنی ، تست هم می دم . در کل در شهر خودمون مشکل پس گرفتن نداریم ، نه تنها اینا بلکه تمام اجناس .
دوست عزیز ممنون از صرفاً جهت اطلاعتون . البته من از این موسای شما هم دارم بصورت تکی ولی یه فرقایی با موسای شما داره که در عکسی که بعداً میذارم توضیح میدم . البته خودتون هم می دونین ک این موس ها تقلبی زیاد دارن .
موسایی که من می خرم رو وارد کننده اگه 500 تا نقدی بخرم 14000 میذاره و فروشم 16 - 17 تومنه .
حالا عکساش رو میذارم خودتون قضاوت کنین . البته اجناسی که من اینجا گذاشتم کیبورد و موس هستند . اینارو قیمت ندارین ؟ ( اجناسی که در این تاپیک هستند ) . ببخشید با اطمینان حرف می زنم ، آخه ما اینجا اصلاً فروش تکی نداریم و به شهرهای اطراف و خود شهرمون جنس میدیم و مجبوریم از وارد کننده خرید کنیم و تعداد بالا و یا خودمون با چند آشنا در تهران برخی از اجناس رو وارد کنیم . وگرنه همه میرن از تهران می خرن و اگه بدونم جای دیگه اجناس من ارزونتر داره فروش میره ، من می دونم و اون کسی که ازش جنس می خرم