• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تلفن بیسیم پاناسونیک اصل ژاپن KX-TC1232JXB

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
با سلام خدمت شما دوستان و سروران گرامی (فروخته شد)
همونطور که در عنوان تاپیک مشخصه یه مدل تلفن بیسیم پاناسونیک اصل ژاپن دارم که میخوام بفروشم. این تلفن چون ساخت ژاپنه کیفیت و دوام بالایی داره. فکر نمیکنم دیگه ساخت ژاپن تو بازار موجود باشه. من که هر چی دیدم ساخت چین یا مالزی بود.
این تلفن خیلی کم استفاده شده و کاملا سالمه. فقط بعضی دکمه های روی گوشیش رو موقع شماره گیری باید یه کم بیشتر فشار داد.(همه دکمه هاش نور پس زمینه هم دارن)
البته در مورد سلامت خود گوشی و پایه تلفن تضمین 100% میدم.
تغییر جدیدی که اتفاق افتاده اینه که به کمک دو تا از محصولات خوب فراسو (اسپری هوا و مایع تمیزکننده) که از فروشگاه لاوان خریده بودم تونستم تنها ایراد این تلفن رو که در بالا هایلایت کردم برطرف کنم.
عکسهای جدیدی هم از گوشی و پایه تلفن انداختم که میتونید خودتون تفاوت رو ببینید و قضاوت کنید. هم ظاهرا و هم باطنا درست مثل روز اولش شده.

برای اینکه خیال همگی دوستان از بابت سالم بودن دکمه های خود گوشی تلفن راحت بشه تک تک دکمه ها رو تست کردم که میتونید در صفحه نمایشگر گوشی مشاهده کنید.

امکانات نسبتا کاملی داره هم منشی تلفنی داره هم مخاطب یاب (CallerID) و هم گوشی برد بالایی داره و هم شماره گیر روی پایه داره.
در مورد منشی تلفنی هم این دستگاه امکانات زیادی داره. هم میتونید به راحتی صدای خودتون رو ضبط کنید و جای صدای پیش فرض بگذارید.
هم اینکه مموری داخلی خیلی خوبی داره. (تا حالا که کامل پر نشده با بیش از 50 پیغام ضبط شده). البته طول مدت زمان پیغامی که گذاشته میشه توسط شما قابل تغییره.
اما قابلیت فوق العاده جالب این دستگاه اینه که شما یه رمز براش تعیین میکنید و بعد میتونید از هر جایی تماس بگیرید و وارد سیستم پیغام گیرش بشید و پیغام های جدیدتون رو بشنوید.

در مورد برد بیسیم باید عرض کنم که روی گوشی و روی پایه آنتن تلسکوپی (مشابه رادیوهای معمولی) داره که وقتی هر دو رو تا آخر باز میکنید بردش خیلی زیاد میشه.(تو عکس هم مشخصه).
خودم به شخصه تست کردم از طبقه اول که منزلمونه تا پشت بام یعنی 2 طبقه بالاتر براحتی صدا میرسید اون هم بدون خش خش و با کیفیت خوب.

در آخر این رو هم بگم که چون یه باتری آکبند هم همراه تلفن میدم عملا قیمت برای خریدار حدود 60 تومان میشه که فکر میکنم قیمت مناسبیه.
فعلا نظرم بیشتر رو فروشه ولی چون تصمیم دارم یه تلفن ثابت رومیزی با قابلیت ارسال پیامک بخرم اگر کسی داشت و خواست تعویض کنه میتونه تو تاپیک مطرح کنه.
قیمت پایه: 75 تومان - هزینه پست به عهده فروشنده
با توجه به وقت و هزینه ای که صرف برطرف کردن تنها ایراد گوشی کردم خواهشا زیر قیمت پایه پیشنهاد ندید.
در ضمن دوبار قیمت رو از 90 به 80 و از 80 به 75 کاهش دادم و دیگه جای تخفیفی باقی نمونده. از این که پیشنهادات خودتون رو در تاپیک مطرح میکنید متشکرم.
IMG0060 (Large).jpgIMG0061 (Large).jpgIMG0062 (Large).jpgIMG0063 (Large).jpg
عکسهای زیر عکسهای اولیه هستند که میتونید با عکسهای جدید بالا مقایسه کنید.
IMG033 (Large).jpgIMG035 (Large).jpg

Last edited:

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
قیمت رو برام پی ام کن

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
چون تصمیم دارم یه تلفن ثابت رومیزی با قابلیت ارسال پیامک بخرم اگر کسی داشت و خواست تعویض کنه میتونه تو تاپیک مطرح کنه.

درود
این مدل تو تموم استان ها کار میده ؟

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
آقا یه قیمت پایه بزار خب !
میترسم یهو یکی مث من پاشه بگه 40 تومن :rolleyes:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
واقعا تلفن های خوبیه یکی ما داریم 6ساله داره کار میده فقط یکدونه باتری ازش عوض شده

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
45.................

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
همچنان موجوده.
لطفا پیشنهاد قیمت حول و حوش قیمت پایه باشه نه نصف قیمت پایه.

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
داداش من آخرین قیمت که میتونم بدم 50 هست ...

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
قیمت پایه کاهش یافت.

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
باتری شارژی قلمی میخوره؟
هیچ مشکلی نداره؟
قیمت خوبه تقریباّّ .من 50 هستم.
فقط سلامت رو تضمین کنید و مهلت تست بدید.خریدارم.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
باتری شارژی قلمی میخوره؟
هیچ مشکلی نداره؟
قیمت خوبه تقریباّّ .من 50 هستم.
فقط سلامت رو تضمین کنید و مهلت تست بدید.خریدارم.
دوست عزیز همونطور که در عکس میبینید باتری مخصوص خودش رو داره و باتری قلمی نمیخوره.
البته باتری خودش قابل شارژه. من علاوه بر باتری خودش که روشه و سالمه یه باتری آکبند هم همراه تلفن به خریدار میدم.
در ضمن همونطور که در خود تاپیک میبینید قیمت 50 تومان پیشنهاد شده که قبول نکردم.
به نظرم قیمت مناسبه (تقریبا نصف قیمت آکبندشه). در نتیجه فعلا زیر قیمت پایه تصمیم به فروش ندارم.

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
سلام . من خریدارم . ولی این که گفتید دکمه هاش محکمه و ... چطوره ؟ خیلی محکمه ؟ من برای یکی دیگه میخوام و نمیخوام که طرف بگه خرابه و... . و مهم اینکه منشی اش به چه صورت هست ؟ یعنی میتونی صدای خودت را بزاری یا صدای پیش فرض داره ؟ روی نوار ضبط میکنه ؟
ممنون

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
سلام . من خریدارم . ولی این که گفتید دکمه هاش محکمه و ... چطوره ؟ خیلی محکمه ؟ من برای یکی دیگه میخوام و نمیخوام که طرف بگه خرابه و... . و مهم اینکه منشی اش به چه صورت هست ؟ یعنی میتونی صدای خودت را بزاری یا صدای پیش فرض داره ؟ روی نوار ضبط میکنه ؟
ممنون
خدمتتون پ خ شد.

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
آقا منم 55 هستم اگر تمایل داشتی پایینتر بدی:blush:

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
آقا منم 55 هستم اگر تمایل داشتی پایینتر بدی:blush:
دوست عزیز آقای kamran و sanup2006 تو پیغام خصوصی قیمت 60 تومان پیشنهاد دادن که قبول نکردم.
متاسفانه زیر قیمت پایه امکان فروشش نیست.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
همچنان موجود میباشد.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
شماره میندازه؟ (با سیستمِ مخابراتِ ایران مَچ هست؟)

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
شماره میندازه؟ (با سیستمِ مخابراتِ ایران مَچ هست؟)

بله دوست عزیز همونطور که در پست اول تاپیک گفتم مخاطب یاب (CallerID) داره و کاملا با سیستم مخابرات ایران تطابق داره.
حتی دفترچه راهنمای فارسی و عربی داره که نشون میده به سفارش منطقه خاورمیانه تولید شده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا