just1
Registered User
با سلام و احترام
MOTOROLA L6i
شاید باور نکنید که گوشی که توقف تولید شده و محصول سال 2005 بوده الان صفرش موجوده.باید بگم که خود بنده هم ابتدا باور نمیکردم.و با دیدن گوشی و داستان حبس شدن این گوشی ها به این موضوع یقین پیدا کردم!!
شش تا از این مدل موجوده که فقط 4تاش رو میتونم برای فروش بذارم،یکیش رو خودم دارم ازش استفاده میکنم و احتمالا یکی رو هم به عنوان گوشی کلکسیونی نگهش میدارم.
باید همینجا بگم ممکنه گوشی های باقی مونده در هر زمانی خارج از تایپیک به قیمتی شاید بالاتر به فروش بره که در صورت اتمام گوشی های موجود،بلافاصله به دوستان اعلام و تایپیک بسته خواهد شد...
لطفا به نکات زیر توجه کنید که مجبور به توضیح مجدد به تک تک دوستان نباشم.
1.گوشی ها کاملا صفر و استفاده نشده هستش.
2.گوشی فول پک با لوازم جانبی پلمپ شده میباشد.(کارتن+شارژر اصلی+هندسفری اورجینال+باطری اصلی+سی دی دریور+کابل usb+ دفتر چه ی راهنما به سه زبان (به جز فارسی!!)
3.گوشی به رنگ مشکی و طوسی میباشد.
4.هر 4 عدد l6i هستش که با l6 تفاوت داره و هرچهارتا ساخت سنگاپور هستش.
5.تموم گوشی ها تست شده و بدون مشکل میباشد.
6.بر روی درب کارتن گوشی برچسب ضمانت نامه فیتکو(تنها ضمانت نامه گوشی های موتورولا در ایران-البته در زمان 4 سال پیش که الان باوجود تحریم و عدم حمایت کمپانی آمریکایی،اسرائیلی موتورولا از ارائه خدمات به کشورمون،شرکت فیتکو فعالیت نداره و در واقع پس از گذشت بیش از 5سال این گارانتی فاقد اعتباره و صرفا جهت این گفتم که بدونید گوشی ها در زمان ورودش به طور قانونی وارد کشور شده و مورد تایید و رجیستر میباشد.)
7.گوشی زبان فارسی نداره و برای ارسال پیامک فارسی میتونید از حروف عربی استفاده کنید که فقط حروف {پ ژ گ چ} رو نداره.اما برای دریافت پیامک فارسی هیچ مشکلی نداره و کاملا فارسی رو ساپورت میکنه.
در صورتی که خریدار تمایل به دریافت گوشی به زبان فارسی رو داشته باشه،گوشی فارسی سازی و بروز رسانی نرم افزاری میشه و بعد ارسال میشود که هزینه فارسی سازی 3500 تومانه
چندتا از ویژگی های جالب این گوشی رو ذکر میکنم:
بدنه تمام فلزی و بسیار مقاوم
کیفیت مکالمه واقعا عالی و بی نظیر
طراحی شیک و ظریف و سبک وزن
دارای رادیو fm با کیفیت دریافت سیگنال بسیار عالی و قابلیت پخش با بلندگو
دارای قفل شخصی بر روی منو و تماس و پیامک ها
دارای سنسور تشخیص نور محیط برای کنترل لایت کی پد جهت صرفه جویی در مصرف باطری
پشتی بانی از نرم افزار و بازی های جاوا
پشتی بانی ار رینگ تون های ام پی تری
پخش صوتی اسپیکر بسیار قوی و واضح
درگاه بلوتوث
و امکانات خاصی که فقط موتورولا قدرت مانورش رو داره!!

قیمت: 68000 تومان
لطفا زیر این قیمت به هیچ عنوان پیشنهاد ندید که واقعا عادلانه نیست و شک نکنید که فروخته نمیشه.چون هیچ اصراری بو عجله ای هم برای فروش ندارم...
خودتون میدونید که این قیمت برای این گوشی به این قدمت و البته غیر چینی و از همه مهمتر صــــــــفر خیلی خیلی مناسبه. البته اینو کسانی درک میکنند که میدونند که چه گوشی دارند میخرند!
در ضمن.ممکنه که قیمت این گوشی رو بالا هم ببرم.بستگی به این داره که آخریش باشه با نه!!
یا علی مدد...
یک عدد به آقای Arash-Shamsفروخته شد.
یک عدد هم خارج از تایپیک فروخته شد.
یک عدد هم به جناب mili_k فروخته شد.
یک عدد هم به دوست خوبم mohsen15930 فروخته شد.
MOTOROLA L6i
شاید باور نکنید که گوشی که توقف تولید شده و محصول سال 2005 بوده الان صفرش موجوده.باید بگم که خود بنده هم ابتدا باور نمیکردم.و با دیدن گوشی و داستان حبس شدن این گوشی ها به این موضوع یقین پیدا کردم!!
شش تا از این مدل موجوده که فقط 4تاش رو میتونم برای فروش بذارم،یکیش رو خودم دارم ازش استفاده میکنم و احتمالا یکی رو هم به عنوان گوشی کلکسیونی نگهش میدارم.
باید همینجا بگم ممکنه گوشی های باقی مونده در هر زمانی خارج از تایپیک به قیمتی شاید بالاتر به فروش بره که در صورت اتمام گوشی های موجود،بلافاصله به دوستان اعلام و تایپیک بسته خواهد شد...
لطفا به نکات زیر توجه کنید که مجبور به توضیح مجدد به تک تک دوستان نباشم.
1.گوشی ها کاملا صفر و استفاده نشده هستش.
2.گوشی فول پک با لوازم جانبی پلمپ شده میباشد.(کارتن+شارژر اصلی+هندسفری اورجینال+باطری اصلی+سی دی دریور+کابل usb+ دفتر چه ی راهنما به سه زبان (به جز فارسی!!)
3.گوشی به رنگ مشکی و طوسی میباشد.
4.هر 4 عدد l6i هستش که با l6 تفاوت داره و هرچهارتا ساخت سنگاپور هستش.
5.تموم گوشی ها تست شده و بدون مشکل میباشد.
6.بر روی درب کارتن گوشی برچسب ضمانت نامه فیتکو(تنها ضمانت نامه گوشی های موتورولا در ایران-البته در زمان 4 سال پیش که الان باوجود تحریم و عدم حمایت کمپانی آمریکایی،اسرائیلی موتورولا از ارائه خدمات به کشورمون،شرکت فیتکو فعالیت نداره و در واقع پس از گذشت بیش از 5سال این گارانتی فاقد اعتباره و صرفا جهت این گفتم که بدونید گوشی ها در زمان ورودش به طور قانونی وارد کشور شده و مورد تایید و رجیستر میباشد.)
7.گوشی زبان فارسی نداره و برای ارسال پیامک فارسی میتونید از حروف عربی استفاده کنید که فقط حروف {پ ژ گ چ} رو نداره.اما برای دریافت پیامک فارسی هیچ مشکلی نداره و کاملا فارسی رو ساپورت میکنه.
در صورتی که خریدار تمایل به دریافت گوشی به زبان فارسی رو داشته باشه،گوشی فارسی سازی و بروز رسانی نرم افزاری میشه و بعد ارسال میشود که هزینه فارسی سازی 3500 تومانه
چندتا از ویژگی های جالب این گوشی رو ذکر میکنم:
بدنه تمام فلزی و بسیار مقاوم
کیفیت مکالمه واقعا عالی و بی نظیر
طراحی شیک و ظریف و سبک وزن
دارای رادیو fm با کیفیت دریافت سیگنال بسیار عالی و قابلیت پخش با بلندگو
دارای قفل شخصی بر روی منو و تماس و پیامک ها
دارای سنسور تشخیص نور محیط برای کنترل لایت کی پد جهت صرفه جویی در مصرف باطری
پشتی بانی از نرم افزار و بازی های جاوا
پشتی بانی ار رینگ تون های ام پی تری
پخش صوتی اسپیکر بسیار قوی و واضح
درگاه بلوتوث
و امکانات خاصی که فقط موتورولا قدرت مانورش رو داره!!

قیمت: 68000 تومان
لطفا زیر این قیمت به هیچ عنوان پیشنهاد ندید که واقعا عادلانه نیست و شک نکنید که فروخته نمیشه.چون هیچ اصراری بو عجله ای هم برای فروش ندارم...
خودتون میدونید که این قیمت برای این گوشی به این قدمت و البته غیر چینی و از همه مهمتر صــــــــفر خیلی خیلی مناسبه. البته اینو کسانی درک میکنند که میدونند که چه گوشی دارند میخرند!
در ضمن.ممکنه که قیمت این گوشی رو بالا هم ببرم.بستگی به این داره که آخریش باشه با نه!!
یا علی مدد...
یک عدد به آقای Arash-Shamsفروخته شد.
یک عدد هم خارج از تایپیک فروخته شد.
یک عدد هم به جناب mili_k فروخته شد.
یک عدد هم به دوست خوبم mohsen15930 فروخته شد.
Last edited: