miladkalantar
Registered User
190.000 نقدی خریدارم...
فوری
خوبم بهش میرسم
فوری
خوبم بهش میرسم
دادا من کی بیام ورامین؟sms dadam aziz
بامزس !!!
خوب بفروشی همشهری !
چند ماه پیش که شیراز بودید ازتون خواستم که به من بفروشید حتی قیمت بالاتر از الان پایه هم پیشنهاد کردم. خیلی طلبه بودم.
الان ورامین هستید و نمیشه اومد. آخرین پیشنهادتون چنده با وسایل کامل؟
اقا امروز 23 بگید به کی میخواید بفروشید دیگه چون من فکر میکردم ک توافق کردیم الان این دوستمونم میگه کی بیام واسش لطفا اعام کنید به کی میخواید بفروشیدش
دادا من کی بیام ورامین؟
داداش خب شما قیمت پایه گذاشتی و اینکه کسی بالاتر بخواد میتونه بگیره من بالاتر میخواممن با کاربر استارتر به توافق اولیه رسیدیم..وبرای 3شنبه قرار گذاشتیم..اگه ایشون به هر شرایطی نخواستن با نفر بعدی صحبت میکنم..
تشکر دوست عزیزمن با کاربر استارتر به توافق اولیه رسیدیم..وبرای 3شنبه قرار گذاشتیم..اگه ایشون به هر شرایطی نخواستن با نفر بعدی صحبت میکنم..
داداش من 220 خوبه2 نفر از دوستان که هر دو از کرج هم هستن کیتی رو میخوان و طبق قرار یکی به قیمت 210.000 و دیگری 300.000 تومن...
طبق حرفی که روز اول گفتم به بالاترین پیشنهاد تقدیم میشهتا روز 23 فروردین..
این 2 عزیز " استارتر " و "iranshoping" آخرین پیشنهادشونو برام پ.خ کنن .. کسی که بیشتر پیشنهاد داده بود کیتی رو به خونش میبره![]()
داداش من 220 خوبه
تازه دمیام اونجا میگیرم در ضمن من دو سال سگ داشتم نگهداریشو بلدم
داداش 225 ماله منشما هر لحظه یه قیمت میدید
اقا وحید فکر میکنم ما به توافق رسیده بودیم و دیروزم قرار شد ک سه شنبه من بیام واسش توی تاپیکم گفتید ک برای منه
من قیمتم 210 تومن هست و قصد ندارم اینجا با کسی جنگ قیمت راه بندازم ولی بهتون قول میدم تا حدی ک میتونم ازش نگه داری کنم
اگر مشکل شما قیمته من به قیمت همین دوستمون میگیرم
داداش 225 ماله من
در ضمن داداش اقا وحید گفتن تا 23 هرکی قیمت بالاتر داد که من بالاتر دادم در ضمن من سه روز پیش به تفاهم رسیدیم
ولی بیمارستان بودم دسترسی به نت نداشتم
تازه داداش منم کرج اصلا هر وقت خواستی بیا ببین در ضمن من همش پای کوهم شماهم که کرجی شما نخری من بخرم بهتر هست