• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش توله 5 ماهه اشپیتز ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vrp_vahid

Registered User
لایک‌ها
24
سلام به همه دوستان

طبق حرفی که زدم : فقط به پبام های خصوصی دقت کردم و اصلا قیمت های تاپیک ارزشی نداره.

کیتی به دوست عزیزم که هنوز اسمش رو نمیدونم کاربر "استارتر" روز 2شنبه تحویل داده میشه...

مرسی از کاربر ایران شاپ برای مرامشون...

و یه انتقاد از کاربر ولف : همه چیز پول نیست عزیزم عشق ب ا ز ی قیمت نداره..

در کل خطاب به همه :

اگه تاپیک رو از اول میخوندین متوجه میشدین قیمت اصلا برای من مهم نبود و گفتم بالاترین و پایه هم نذاشتم... دوستان اصرار کردن گفتم !

و دیدین که زیر قیمت پایه هم فروخته شد...بازم میگم عشق قیمت نداره...

------------------------------------------------------------------------------------------------------

و آخر اینکه اگر کاربر استارتر به هر دلیلی پیشمون شدن از خرید به کاربر ایران شاپ تحویل میشه... و اگر هم ایشون انصراف دادن به پانسیونی در تهران به صورت رایگان واگذار میشه تا صاحب جدیدش رو پیدا کنه...

ختم تاپیک

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
خودشون هم ميان و شما ب گفته هاي بنده پي مي بريد!
کسی نمیتونه ایشون رو بخاطر اینکاری ک شما میگید سرزنش کنه مطمئنن ایشون حق دارن به بالاترین قیمت بفروشن چون بابتش پول دادن

سلام به همه دوستان

طبق حرفی که زدم : فقط به پبام های خصوصی دقت کردم و اصلا قیمت های تاپیک ارزشی نداره.

کیتی به دوست عزیزم که هنوز اسمش رو نمیدونم کاربر "استارتر" روز 2شنبه تحویل داده میشه...

در کل خطاب به همه :

اگه تاپیک رو از اول میخوندین متوجه میشدین قیمت اصلا برای من مهم نبود و گفتم بالاترین و پایه هم نذاشتم... دوستان اصرار کردن گفتم !

------------------------------------------------------------------------------------------------------

و آخر اینکه اگر کاربر استارتر به هر دلیلی پیشمون شدن از خرید به کاربر ایران شاپ تحویل میشه... و اگر هم ایشون انصراف دادن به پانسیونی در تهران به صورت رایگان واگذار میشه تا صاحب جدیدش رو پیدا کنه...

ختم تاپیک
تشکر از شما دوست عزیز
خیلی از اقا سعید کاربر iranshoping هم ممنونم مرامشون رو نشون دادن و کنار کشیدن امیدوارم به هرچی میخوان برسن
من روز دوشنبه ساعت حدود 3:30 از ایستگاه امام ***** حرکت میکنم به سمت شما
فقط جواب اون سوالم رو بدید توی پ خ برای برگشتن چیکار کنم ایا از اونجا اتوبوس هس به ازادی یا کرج(اتوبوس میذارن کیتی رو بیارم؟)

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
مبارك دوست عزيز باشه, استارتر تاپيك اختياره تام داره با كالايي ك واسه فروش گذاشته هر كاري بكنه يا ب هر فردي با شرايط خودش واگذار كنه!

پيشنهاد من قيمتيه ك خودتون خريديد يعني 600,000 تومان!

موفق باشيد دوست عزيز

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
سلام به همه دوستان

در کل خطاب به همه :

ختم تاپیک
ممنونم داداش که معرفتتو نشون دادی من میدونم حیون چیه خودم داشتم فقط میخوای بفروشی خیالت راحت باشه نه به خاطر پول مبارک این دوستمون باشه ولی اگه یک درصد برنداشتن برای من در ضمن ادامه گفته اون دوستمون که گفتن همه چی پول هست
نه نیست مند واقعا خوشم اومد 300 هزار تومان یا 600 که شما فرمودید واسم ارزشی نداره میتونستم مبلغی بگم که شما نتونید بدید ولی نگفتم چون عقلم بهم گفت یک نفر قبل من صحبت کرده و برای کادو داره میخره در ضمن با 200 300 خودتونو بالا نکشید 300 یا 600 پول یک روزه دور دوره و خرج من هم نیست پس زیاد خودتونو بالا ندونید هی ...نزنید به برق
09121641841
09391641841
سوالی بود در خدمتم

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
ادامه گفته اون دوستمون که گفتن همه چی پول هست
نه نیست مند واقعا خوشم اومد 300 هزار تومان یا 600 که شما فرمودید واسم ارزشی نداره میتونستم مبلغی بگم که شما نتونید بدید در ضمن با 200 300 خودتونو بالا نکشید 300 یا 600 پول یک روزه دور دوره و خرج من هم نیست پس زیاد خودتونو بالا ندونید هی ...نزنید به برق
09121641841
09391641841
سوالی بود در خدمتم

از پيشنهاداتي ك داديد كاملا مشخصه دوست عزيز!

رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون ...

شرمنده زیر قیمت پایه هست ولی 150 میخوام
09121641841
09391641841

اگه امکانش بود 200 میخوام
09121641841
09391641841
کرج هستم تهران هم تحویل میگرم ماشین دارم اصلا هر جا بگی میام

داداش من 220 خوبه

داداش 225 ماله من
در ضمن داداش اقا وحید گفتن تا 23 هرکی قیمت بالاتر داد که من بالاتر دادم در ضمن من سه روز پیش به تفاهم رسیدیم
ولی بیمارستان بودم دسترسی به نت نداشتم
تازه داداش منم کرج اصلا هر وقت خواستی بیا ببین در ضمن من همش پای کوهم شماهم که کرجی شما نخری من بخرم بهتر هست

من همش پای کوهم

كاملا مشخصه!

...............................

در آخر از استارتر محترم تاپيك (وحيد )اگر صحبتي يا جسارتي صورت گرفت از سمت بنده عذر خواهي مي كنم و به خريدار محترم و همچنين ب همسرشون
تبريك عرض مي كنم اميدوارم ك ب خوبي مراقبت كنند از كيتي دوست داشتني.

starone after banned

Registered User
لایک‌ها
444
مبارک صاحبش باشه . خیلی خوشگله

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
از پيشنهاداتي ك داديد كاملا مشخصه دوست عزيز!

رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون ...

كاملا مشخصه!

...............................

در آخر از استارتر محترم تاپيك (وحيد )اگر صحبتي يا جسارتي صورت گرفت از سمت بنده عذر خواهي مي كنم و به خريدار محترم و همچنين ب همسرشون
تبريك عرض مي كنم اميدوارم ك ب خوبي مراقبت كنند از كيتي دوست داشتني.
چی مشخصه رفیق من سری اول با اقا وجید 200 به تفافق رسیدیم در ضمن خودتو زیاد به اب و اتیش نزن عزیز من ماشین زیر پامو بفروشم ...
بی خیال از همه دوستان عذر خواهی میکنم
استارتر عزیز مبارکت باشه
اقا وحید از شما هم ممنون
در هر صورت اگه استارتر به هر دلیلی بر نداشت بالاترین قیمت برای بنده

vrp_vahid

Registered User
لایک‌ها
24
agha shoma 2 dooste karaji ..hala ke ba ham ashna shodin va STARTER mashin nadare va shoma darin baham gharar bezarin har do biayn kiti ro bebarin...

eshghe khanevade starter va mohite iranshoping mitune kiti ro kheyli khosh hal kone be nazaram baham bozorgesh konin bad nist....chand mahe dg ham kiti mitune madar beshe va az toole hash jofte khanevade estefade konan :)

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
حالا فروختی داداش؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Alone.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعویضم داری با طوطی؟

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
agha shoma 2 dooste karaji ..hala ke ba ham ashna shodin va STARTER mashin nadare va shoma darin baham gharar bezarin har do biayn kiti ro bebarin...

eshghe khanevade starter va mohite iranshoping mitune kiti ro kheyli khosh hal kone be nazaram baham bozorgesh konin bad nist....chand mahe dg ham kiti mitune madar beshe va az toole hash jofte khanevade estefade konan :)
سلام دوست عزیز من متاسفانه فردا میرم مسافرت صبح میرم ولی پس فردا عصر میام نیستم فردا پس فردارو

Red dragon7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا وحيد خدا كنه هنوز نفروختيش،،،فروختيش؟اگه نه بي زحمت براي من پيام بزار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا