• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تيشرت و بند ليفت بدنسازي خريداري شده از امريكا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35
Last edited:

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
از خود تیشرت عکس بزارید لطفا و اندازه بلندی و عرض و سر شونه و ... رو هم بنویسید تا دوستان بدوند بهشون میخره یا نه
جنسش چیه ؟

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35
از خود تیشرت عکس بزارید لطفا و اندازه بلندی و عرض و سر شونه و ... رو هم بنویسید تا دوستان بدوند بهشون میخره یا نه
جنسش چیه ؟
عكسها به پست اول اضافه شده

سايز لارج مي باشد
اندازه بلندي و عرض و سرشانه ها رو ندارم(ميزارم در اولين فرصت)
جنسشو نميدونم ولي از امريكا خريداري شده و در خود ارميكا به قيمت 25 دلار مي باشد
https://www.bodybuilding.com/store/musclepharm/flagship-tee.html

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خسته نباشي كه هر دو رو ميدي 70 چون جمع خودشونم ميشه 70

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
داداش اینها اشانتیونه روی جنسی که میخری بهت میدن مثلا یه مکمل میگیری یه تیشرت به عنوان اشانتیون بهت میدن اونوقت شما اونا رو گذاشتی برای فروش اونم با این قیمت بالا شما ظاهرا میخوای مکملات برات مفت تموم شه سر همین میخوای پول مکل رو از راه فروش این جنسهای اشانتیون در بیاری .به نظر خودت بند لیفت 20 هزار تومن زیاد نیست ؟؟بابا یکم انصافم خوب چیزیه .بند لیفت اینها اشغاله توی لیفت سنگین پاره میشه بجای بند لیفت برین دو تا فانوسقه بگیرین تا یه عمر براتون جواب میده .در کل با این قیمتها وایسا تا بیان بخرن مگر اینکه واتقعا کسی مغز خر خورده باشه بیاد با این قیمت اینها رو ازت بخره

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
تي شرت رو 20 هستم دادا !
اگه هم جسارت كرديم حلالمون كن . . .

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
داداش اینها اشانتیونه روی جنسی که میخری بهت میدن مثلا یه مکمل میگیری یه تیشرت به عنوان اشانتیون بهت میدن اونوقت شما اونا رو گذاشتی برای فروش اونم با این قیمت بالا شما ظاهرا میخوای مکملات برات مفت تموم شه سر همین میخوای پول مکل رو از راه فروش این جنسهای اشانتیون در بیاری .به نظر خودت بند لیفت 20 هزار تومن زیاد نیست ؟؟بابا یکم انصافم خوب چیزیه .بند لیفت اینها اشغاله توی لیفت سنگین پاره میشه بجای بند لیفت برین دو تا فانوسقه بگیرین تا یه عمر براتون جواب میده .در کل با این قیمتها وایسا تا بیان بخرن مگر اینکه واتقعا کسی مغز خر خورده باشه بیاد با این قیمت اینها رو ازت بخره

اون تیشرت جزو اشانتیون نیست !

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221

این چه طرز حرف زدنه دوست عزیز هرکسی هرقیمتی که دوس داره میتونه طبق قوانین بذاره شما اگه خریدار نیستید و فانوسقه رو ترجیح میدید به بندلیفت لازمم نیست تو سرمال بزنید
ممنون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
بعید میدونم هنوزم موجود باشه ولی اگر هست تیشرت رو همون 50 خریدارم

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
این چه طرز حرف زدنه دوست عزیز هرکسی هرقیمتی که دوس داره میتونه طبق قوانین بذاره شما اگه خریدار نیستید و فانوسقه رو ترجیح میدید به بندلیفت لازمم نیست تو سرمال بزنید
ممنون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

چون هر کس میتونه هر قیمتی بگه دیگه نباید که سر همدیگرو کلاه بذاریم و جنسهای در پیت اشانتیون رو ورداریم به اسم جنس خریداری شده از امریکا بفروش بذاریم .یکیم گفته اون پیرهن اشانتیون نیست باید بگم چرا داداش من اشانتیونه و من توی اشانتیون مکمل ها حتی پیراهن های خیل بهتر هم دیدم البته اکثر مکمل فروشها توی ایران اشانتیون ها رو ور میدارن جداگانه میفروشن.مملکت شیر تو شیر یعنی همین اگر توی یه کشور درست حسابی بود این کارشون جرمه و دزدی حساب میشه .باسه صاحب تاپیک که نظر من بد نشد تاپیکش دوباره اومد بالا و تازه مشتریم پیدا شد دیگه:D

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
چون هر کس میتونه هر قیمتی بگه دیگه نباید که سر همدیگرو کلاه بذاریم و جنسهای در پیت اشانتیون رو ورداریم به اسم جنس خریداری شده از امریکا بفروش بذاریم .یکیم گفته اون پیرهن اشانتیون نیست باید بگم چرا داداش من اشانتیونه و من توی اشانتیون مکمل ها حتی پیراهن های خیل بهتر هم دیدم البته اکثر مکمل فروشها توی ایران اشانتیون ها رو ور میدارن جداگانه میفروشن.مملکت شیر تو شیر یعنی همین اگر توی یه کشور درست حسابی بود این کارشون جرمه و دزدی حساب میشه .باسه صاحب تاپیک که نظر من بد نشد تاپیکش دوباره اومد بالا و تازه مشتریم پیدا شد دیگه:D

دوست عزیز اطلاع ندارید لطفا نظر ندید....

تیشرت های ماسل فارم هیچ کدوم اشتانتیون نیست و قیمتش 27$ هست که ایشون قیمتش خیلی هم مناسب هست...
شما این تیشرت ها رو با اون ماسل تک ها و ... که روی پروتئین اشتانیون گذاشته مقایسه نکنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا