• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش جدیدترین بازیهای اور جینال ps4 {از قبیل METRO REDUX-DIABLO-PLANTS VS ZOMBIES }

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
به نام خدا
با عرض سلام به همه اعضای پرشین تولز
فروش جدیدترین بازیهای اور جینال ps4
DIABLO ULTIMATE EVIL EDITION {ریجن 2 قیمت 200 }
METRO REDUX {ریجن 2 قیمت 200 }
PLANTS VS ZOMBIES GARDEN WARFARE {ریجن ALL یا همان 1 قیمت 175 }
اکبند یا همان پلمب {یعنی هنوز سلفون دور بازی باز نشده است}
من تهران هستم حضوری هم تحویل میدم و یا با پیک و برای دوستان شهرستانی با پست یا تی پاکس ارسال خواهد شد
در صورت نیاز میتونید با من تماس بگیرید
449 0 339 0919 وحید
با تشکر

Last edited:

Dr.Freeman

Registered User
لایک‌ها
13
سلام عزیز . اگه بتونید بازی ها جدید رو با قیمت مناسب بیارید مشتری زیاد پیدا می کنید . خواهشا یه کم قیمتا رو بیارید پایین .

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
سلام عزیز . اگه بتونید بازی ها جدید رو با قیمت مناسب بیارید مشتری زیاد پیدا می کنید . خواهشا یه کم قیمتا رو بیارید پایین .
عزیز جان بازیهای جدید معمولا تا یک هفته قیمت بالایی دارن بعد قیمتشان کم کم میاد پایین من هم همه قیمت ها را به روز میزنم امکان داره امروز کم باشه فردا زیاد بشه و بلاعکس
من از اول بازیهای ps3 که ساله 2007 هست تو کار فروش بازیهای اورجینال هستم تا اونجایی که بتونم قیمت خوب میزنم که خریدار راضی باشه چون خودم گیمر هستم و میدونم بازی اورجینال خریدن چقدر سخت و هزینه بردار هست از این رو تمام تلاشم را میکنم تا بتونم قیمت خوب بدم .من پول یه تاپیک مهم ریختم اگر مدیرها محبت کنن اون مهم کنن همه چیز را انجا توضیح میدم

Dr.Freeman

Registered User
لایک‌ها
13
عزیز جان بازیهای جدید معمولا تا یک هفته قیمت بالایی دارن بعد قیمتشان کم کم میاد پایین من هم همه قیمت ها را به روز میزنم امکان داره امروز کم باشه فردا زیاد بشه و بلاعکس
من از اول بازیهای ps3 که ساله 2007 هست تو کار فروش بازیهای اورجینال هستم تا اونجایی که بتونم قیمت خوب میزنم که خریدار راضی باشه چون خودم گیمر هستم و میدونم بازی اورجینال خریدن چقدر سخت و هزینه بردار هست از این رو تمام تلاشم را میکنم تا بتونم قیمت خوب بدم .من پول یه تاپیک مهم ریختم اگر مدیرها محبت کنن اون مهم کنن همه چیز را انجا توضیح میدم
در هر صورت در این بازه زمانی گیمر ها به یه اورجینال فروش منصف به شدت نیاز دارن . اگه بتونید در حوزه بازی های Xbox One هم فعالیت کنید خیلی خوب میشه . موفق باشید .

me20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
واقعا فروشنده های ایرانی کاری جز کلاه برداری بلد نیستند و برای خودشون قانون وضع میکنند.(البته با شما نیستم متاسفانه به این صورت داره رشد میکنه و کاریش هم نمیشه کرد)
یعنی چی اوایل عرضه بازی قیمت بالاست کم کم میاد پایین.
یعنی شرکت سازنده وقتی بازی را عرضه میکنه اولش 100 دلار میفروشه و کم کم میرسونش به 60 دلار؟
جواب شما رو از همین الان که دارم مینویسم میدونم و تنها حرفی که میتونم بزنم "واقعا متاسفم" است.
حالا بگذریم، شما بازی های دیگه ای (بازی هایی که در پاییز عرضه میشن) رو برای پیش فروش قرار نمیدید؟البته با مزایای ویژه مثل قیمت کمتر؟

بالا