rezidentevil
Registered User
- نوشتهها
- 7,063
- لایکها
- 832
یک عدد موجوده
دقیقا مشابه عکس
آکبند و استفاده نشده هست و فقط از توی جقجقش باز شده
قیمت 99 تومن !!!! :blink:
( تعداد هم هر کی خواست پی . ام بده )
با تشکر از توضیحات شمااز این خازن به عنوان منبع تغیذیه (هوشمند) فعال در مدار استفاده می کنند میتوان گفت هر وقت به انرژی ذخیره شده اش نیاز باشد انرژی اش را دو دستی تقدیم امپیلی فایر های گشنه میکند (به این میگن مرد...)
البته از نظر علمی خازن سه فاراد باید خیلی خیلی خیلی خیلی بزرگ باشه احتمالا علم پیشرفت کرده .....3 فاراد ی عدد هیولایی هست برای خازن . (فاراد خدا بیامرز در گور داره می لرزه )
قيمت و ولتاژ و آمپرشو ميشه واضحتر بگي . مناسب باشه خريدارم 09394306962
دقیقا موافقم
اینا اسمی 3فارادن فکر کنم
وگرنه 3فاراد میشه اندازه یه بشکه کوچیک
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
اقا اینو به جای باطری هم میشه استفاده کرد؟ خیلی چیز باحاله
باطری قابل شارژ بشه جالبه
(شما آپ حساب کن)
من پایه خریدارم
فقط چون خاطرم هست که یکی از کاربرا یه تاپیک شکایت از شما زده بود پول رو بعد از تحویل میدم
بله خازن با ظرفیت بالا ( مثل همین ) می تونه برای شما به عنوان باطری عمل کنه با این تفاوت که مقاومتی نداره ( یعنی در شرایط مساعد می تونه کل انرژی شو در زمان خیلی کم خالی کنه ! )
کسی نگفت افزایش ولتاژ می ده می کنه 14 ولت !!!!!!!دوست عزیز اصلا دوست ندارم تو تاپیک کسی دخالت کنم ولی دادن اطلاعات غلط صرفا برای فروشم اصلا درست نیست..
خازن به هیچ وجه حتی بهترین برند دنیا هم نمیتونه جای باطری رو بگیره فقط نقش تثبیت کننده هست و جلوی نوسانات رو میگیره ..اگر ولتاژ افت کنه خازن کار خاصی نمیتونه انجام بده مثلا ولتاژ بشه12 خازن نمیتونه اونه بکنه 14 !! به مراتب تاثیر باطری بیشتره...
ضمن اینکه توی ماشینی که برق درست حسابی ندارن گذاشتن خازن فقط ضرر داره ! چون سرعت تخلیش زیاده و زود احتیاج به شارژ پیدا میکنه و میشه بار اضافی برای
باطری..
ضمن اینکه توی ماشینی که برق درست حسابی ندارن گذاشتن خازن فقط ضرر داره !