• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خازن 3 فاراد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
attachment.php

یک عدد موجوده
دقیقا مشابه عکس
آکبند و استفاده نشده هست و فقط از توی جقجقش باز شده

قیمت 99 تومن !!!! :blink:

( تعداد هم هر کی خواست پی . ام بده )

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
مورد استفادش میتونه جبران مشکلی که وقتی متورژراتور روشن میشه ..فکر کنم بهش میگن دیماند یا تجاوز از قدرت..باشه؟
اطلاعات دقیقشو ندارم و لی میگن تابلو خازن اگه اشتباه نکنم..ایا میشه؟

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
این خازن ها رو برای سیستم صوتی ماشین استفاده میکنن فک کنم واسه اینکه برق ماشین کم نیاره یا همچنین چیزی

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
فک کنم برق مورد نیاز آمپلی رو تامین میکنه تا ماشین کم نیاره.اگه خازن نباشه و یهو صدای آهنگ رو بلند کنی برق مورد نیاز برا ساب یا باکس قوی و باند ها تامین نمیشه و صدای مطلوب در نمیاد و ماشین خاموش میشه.
قیمتتون یه کم گرون نیس؟آپپپپپپپپپپپپ

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوستان این خازن وقتی در مدار قرار بگیره یک منبع تغزیه موقت رو شکل می ده

از این خازن قالبا در سیسمهای ماشین استفاده می شه تا در زمانی که آمپ آمپر می کشه و باتری جوابگو نیست به کمک سیستم بیاد

در ضمن قیمت مفت هست!!!!!! گرونه ؟؟؟؟؟؟؟؟

از یه اسپورتی بپرسید خازن 1 فاراد یا 2 فاراد رو چند می دند ! بعد بیاین بگین قیمت من برای 3 فاراد تومن گرونه !!!!!

آپ..........

موجوده

آپ...............

آپ......

آپ......

Last edited by a moderator:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
یک فارادش شده 70 تومن !!!!!!

مفت دارم می دم !

linker

Registered User
لایک‌ها
55
از این خازن به عنوان منبع تغیذیه (هوشمند) فعال در مدار استفاده می کنند میتوان گفت هر وقت به انرژی ذخیره شده اش نیاز باشد انرژی اش را دو دستی تقدیم امپیلی فایر های گشنه میکند (به این میگن مرد...)
البته از نظر علمی خازن سه فاراد باید خیلی خیلی خیلی خیلی بزرگ باشه احتمالا علم پیشرفت کرده .....3 فاراد ی عدد هیولایی هست برای خازن . (فاراد خدا بیامرز در گور داره می لرزه )

مجيد سولار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيمت و ولتاژ و آمپرشو ميشه واضحتر بگي . مناسب باشه خريدارم 09394306962

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
از این خازن به عنوان منبع تغیذیه (هوشمند) فعال در مدار استفاده می کنند میتوان گفت هر وقت به انرژی ذخیره شده اش نیاز باشد انرژی اش را دو دستی تقدیم امپیلی فایر های گشنه میکند (به این میگن مرد...)
البته از نظر علمی خازن سه فاراد باید خیلی خیلی خیلی خیلی بزرگ باشه احتمالا علم پیشرفت کرده .....3 فاراد ی عدد هیولایی هست برای خازن . (فاراد خدا بیامرز در گور داره می لرزه )
با تشکر از توضیحات شما
قيمت و ولتاژ و آمپرشو ميشه واضحتر بگي . مناسب باشه خريدارم 09394306962

قیمت 99 تومن
ولتاژ = ولتاژی که ازش برای تغذیه شدن بهره می گیرید
آمپر هم محدودیت نداره چون خازن یه منبغ خالص هست شما هم باری بهش وصل کنید به همون میزان آمپر می کشه

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
دقیقا موافقم
اینا اسمی 3فارادن فکر کنم
وگرنه 3فاراد میشه اندازه یه بشکه کوچیک

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دقیقا موافقم
اینا اسمی 3فارادن فکر کنم
وگرنه 3فاراد میشه اندازه یه بشکه کوچیک

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

علم در حال پیشرفته دوست عزیز

ضرفیت خازن بستگی داره به فاصله دو رسانا از هم.. اگه این فاصله رو یک سوم کنیم به راحتی می شه خازن 3 فاراد رو در جعبه 1 فاراد قرار داد !

اینم انقدرا کوچیک نیست که شما فرض می کنی ! :D

alef1

Registered User
لایک‌ها
26
اقا اینو به جای باطری هم میشه استفاده کرد؟ خیلی چیز باحاله
باطری قابل شارژ بشه جالبه
(شما آپ حساب کن)

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اقا اینو به جای باطری هم میشه استفاده کرد؟ خیلی چیز باحاله
باطری قابل شارژ بشه جالبه
(شما آپ حساب کن)

بله خازن با ظرفیت بالا ( مثل همین ) می تونه برای شما به عنوان باطری عمل کنه با این تفاوت که مقاومتی نداره ( یعنی در شرایط مساعد می تونه کل انرژی شو در زمان خیلی کم خالی کنه ! )

p920

Registered User
لایک‌ها
7
من پایه خریدارم

فقط چون خاطرم هست که یکی از کاربرا یه تاپیک شکایت از شما زده بود پول رو بعد از تحویل میدم

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
بله خازن با ظرفیت بالا ( مثل همین ) می تونه برای شما به عنوان باطری عمل کنه با این تفاوت که مقاومتی نداره ( یعنی در شرایط مساعد می تونه کل انرژی شو در زمان خیلی کم خالی کنه ! )

دوست عزیز اصلا دوست ندارم تو تاپیک کسی دخالت کنم ولی دادن اطلاعات غلط صرفا برای فروشم اصلا درست نیست..
خازن به هیچ وجه حتی بهترین برند دنیا هم نمیتونه جای باطری رو بگیره فقط نقش تثبیت کننده هست و جلوی نوسانات رو میگیره ..اگر ولتاژ افت کنه خازن کار خاصی نمیتونه انجام بده مثلا ولتاژ بشه12 خازن نمیتونه اونه بکنه 14 !! به مراتب تاثیر باطری بیشتره...
ضمن اینکه توی ماشینی که برق درست حسابی ندارن گذاشتن خازن فقط ضرر داره ! چون سرعت تخلیش زیاده و زود احتیاج به شارژ پیدا میکنه و میشه بار اضافی برای
باطری..

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوست عزیز اصلا دوست ندارم تو تاپیک کسی دخالت کنم ولی دادن اطلاعات غلط صرفا برای فروشم اصلا درست نیست..
خازن به هیچ وجه حتی بهترین برند دنیا هم نمیتونه جای باطری رو بگیره فقط نقش تثبیت کننده هست و جلوی نوسانات رو میگیره ..اگر ولتاژ افت کنه خازن کار خاصی نمیتونه انجام بده مثلا ولتاژ بشه12 خازن نمیتونه اونه بکنه 14 !! به مراتب تاثیر باطری بیشتره...
ضمن اینکه توی ماشینی که برق درست حسابی ندارن گذاشتن خازن فقط ضرر داره ! چون سرعت تخلیش زیاده و زود احتیاج به شارژ پیدا میکنه و میشه بار اضافی برای
باطری..
کسی نگفت افزایش ولتاژ می ده می کنه 14 ولت !!!!!!!

اگه یکم اطلاعاتتون بالا بود می دونستید که توی الکترونیک خازن رو در بسیاری از جاها به عنوان منابع غیر وابسته عنوان و استفاده می کنند !

ابتدایی ترین حالت توضیحی که می تونم بهتون بدم اینه که در زمان بی بازی خازن میاد و الکترون ذخیره می کنه تا در زمانی که باتری کم میاره این الکترون ها رو وارد مدار کنه ! حالا اگه نشتی خازن ایده عال باشه و باری بهش وصل نباشه کاملا مثل باتری عمل می کنه

ضمن اینکه توی ماشینی که برق درست حسابی ندارن گذاشتن خازن فقط ضرر داره !

اینم دیگه حوصله توضیحش رو ندارم و با یک اسماییلی :D شما رو به خدای منان می سپرم ! :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا