• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دابلیکیتور 1 به 11 با کیفیت عالی

171itmax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک دابلیکیتور 1 به 11 دارم که برای من دیگه کاربردی نداره . به همین دلیل میخوام بفروشمش
حقیقتش رو هم بخواین من این دابلیکیتور رو خودم دست دوم خریده بودم اما واقعا تمیز بود با نو هیچ فرقی نداشت .
مشخصات :
رک : مشکی 1 به 11 با سه عدد فن مارک D.S.I
پاور : ZENITH
model no :CT-500 sTA 500w max sata
برد :acard ساخت تایوان واقعا کیفیت داره
به همراه 4 عدد رایتر LITEON در تجربیات من نشون داده این مارک یکی از قدرتمند ترین و خوب کار ترین رایتر های دنیاست
من تا حالا بیشتر از 200 عدد دی وی دی رایت نکردم باهاش و اینم باید بدونید که همیشه بدون حتی کی عدد سوختن رایت کرده ولی فقط یک بار دی وی دی ارزان جنس بد خریده بودم که واقعا هر 50 تاش سوخت . پس اگه اینو خریدید نمیگم دی وی دی عالی بخرید نه دی وی دی جنس خوب بخرین حتی یک دونه هم نمیسوزونه .
میتونید عکس های این دابلیکیتور را در این لینک ها ببینید
0bfdesit4.jpg

0bfdesit3.jpg

اگه فقط دابلیکیتور را بدون رایتر بخواین هم میفروشم و اگه با هم هم خواستین باز هم در خدمتم . توجه داشته باشن که چه دابلیکیتور و چه رایتر ها در حد نو نو هستن.
قیمت برای دابلیکیتور به تنهایی 450 هزارتومان و برای چهار عدد دی وی دی رایتر 220 هزار تومان در نظر گرفتم . که اگه با هم بخواین میشه 670 هزار تومان .
24 ساعت زمان تست میدم من گرگان هستم تحویل در گرگان رایگان امکان تحویل حضوری هم هست . در سایر کشور با پست یا تیباکس هزینه ارسال با خریدار .
راستی دی وی دی اموزش کامل کار با این دابلیکیترو هم دارم که رایگان بهتون میدم . موفق باشید.
شماره تماش من :09199129117

فایل های ضمیمه

• esit1.jpg
    esit1.jpg
    204.2 KB · نمایش ها: 1
  • esit2.jpg
    esit2.jpg
    118.9 KB · نمایش ها: 1
  • esit3.jpg
    esit3.jpg
    333.6 KB · نمایش ها: 1
  • esit4.jpg