• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دامنین فوق العاده مناسب برای سایت سرگرمی

faryad.soltan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دامین lordfun.com به بالاترین قیمت پیشنهادی شما به فروش می رسد

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
دامین lordfun.com به بالاترین قیمت پیشنهادی شما به فروش می رسد

مرد مومن تو یک سایت به ما فروختی دامینشو رو انتقال ندادی بعد از چندین ماه بالاخره پیدات شد . میدونی چقدر ضرر زدی به من؟
مجبور شدم در اون سایت که بالای 300 بهت پول دادم رو تخته کنم .

spiderman_1856

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

از عضویت این شخص 8 ماه هم نمی گذره خوب شما چطور چند ماه پیش که فوقش 3 ماه از عضویت ایشون می گذشت اعتماد کردین و 300 پول دادین ،

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
سلام

از عضویت این شخص 8 ماه هم نمی گذره خوب شما چطور چند ماه پیش که فوقش 3 ماه از عضویت ایشون می گذشت اعتماد کردین و 300 پول دادین ،

این شخص هاست + یوزر و پسورد و بقیقه چیزا رو داد کامل ولی به گفته خودش به دلیل کمبود فرصت نمیتونه دامین رو فعلا برای ما منتقل کنه - هنوز هم منتقل نکرده
من جلوی ضرر رو چند ماه پیش گرفتم و درشو تخته کردم .

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
مرد مومن تو یک سایت به ما فروختی دامینشو رو انتقال ندادی بعد از چندین ماه بالاخره پیدات شد . میدونی چقدر ضرر زدی به من؟
مجبور شدم در اون سایت که بالای 300 بهت پول دادم رو تخته کنم .

اوه اوه بنده خدا هنوز نیومده کلی شاکی پیدا کرد:lol:
عزیز شما که این قدر شاکی داشتی برای چی دوباره میای تاپیک میزنی؟
مدیران پیگیری کنند:hmm:

faryad.soltan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان باید ببخشید ولی از قدیم گفتند یک طرفه پیش قاضی بری راضی بر می گردید من اون موقع که سایت رو به این شخص دادم همه چیز رو بهش دادم هاست رو انتقال دادم یوزر پسورد ها همه چی کامل به غیر از دامین چون پول رو کامل نداده بود 150 تومن داده بود گفته بودم بهش هر موقع تصفیه حساب کردی دامین رو هم بهت می دم این اقا 100 تومن دیگه هم داد باید 100 تومن دیگه می داد سایت رو داده بودم به ایشون 350 یه نفر هم 330 قیمت داده بود تازه نقد ما به ایشون سایت رو قستی دادیدم 250 تومن رو که داد من بعد از حدود 1 ماه اومدم نت دیدم دامین سایت رو دایورت کرده روی یک دامین دیگه دامین از رتبه ی 1700 اومده بود 3500 دامین داشت به صفر می رسید بهشون گفتم شما 100 تومن دیگه بدهکار هستید گفتند دیگه دامین رو نمی خوام گفتم یعنی چی گفت اینو بردار بفروش به جای 100 تومن گفتم چرا همون اول نگفتی دامین مشتری نقد داشت منم فرصت ندارم بمونم تا برای دامین مشتری پیدا کنم چون سرباز هستم و می خواستم برم دوباره با هزار خواهش ایشون رو راضی کردیم 100 تومن دیگه رو داد البته به همین سادگی هم که نه دامین رو که انتقال داده بود غیر فعال کردم بعد پول داد بعدم بهشون گفتم دامین رو فیلا نمی تونم بزنم به نامت ولی پنل دامین رو بهش دادم چون فردا باید بر می گشتم سر خدمت ولی بهشون قول دادم که دامین رو به نامشون بزنم تا اینکه یکی از دوستانم بهم زنگ زد گفت دامین رو به نامش نزدی دامین رو داره خراب می کنه فکر کرده می خوای کلاه برداری کنی به دوستم گفتم بهش گفت از دامین استفاده کنه تا من از خدمت بیام به نامش بزنم الانم اومدم توی نت نبود وگرنه باهاش حرف می زدم درست می کردم من دیشب اومدم -اقا علی مشکل از خود شما بوده من بعد از 4 ماه الان اومدم اونی هم که باهاش حرف زدید دوستم بوده البته بهتون هم گفته بود ولی کسایی که دروغ می گند فکر می کنند بقیه هم دروغ می گند شما می خواستی اعتبار ما رو با حرف دروغ خراب کنی شما که شماره ی من رو داشتی می خواستی تماس بگیری ببینی الان که این پست رو توی انجمن ارسال کردم گوشیم روشنه ولی قبلا خاموش بود چون نبودم

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان باید ببخشید ولی از قدیم گفتند یک طرفه پیش قاضی بری راضی بر می گردید من اون موقع که سایت رو به این شخص دادم همه چیز رو بهش دادم هاست رو انتقال دادم یوزر پسورد ها همه چی کامل به غیر از دامین چون پول رو کامل نداده بود 150 تومن داده بود گفته بودم بهش هر موقع تصفیه حساب کردی دامین رو هم بهت می دم این اقا 100 تومن دیگه هم داد باید 100 تومن دیگه می داد سایت رو داده بودم به ایشون 350 یه نفر هم 330 قیمت داده بود تازه نقد ما به ایشون سایت رو قستی دادیدم 250 تومن رو که داد من بعد از حدود 1 ماه اومدم نت دیدم دامین سایت رو دایورت کرده روی یک دامین دیگه دامین از رتبه ی 1700 اومده بود 3500 دامین داشت به صفر می رسید بهشون گفتم شما 100 تومن دیگه بدهکار هستید گفتند دیگه دامین رو نمی خوام گفتم یعنی چی گفت اینو بردار بفروش به جای 100 تومن گفتم چرا همون اول نگفتی دامین مشتری نقد داشت منم فرصت ندارم بمونم تا برای دامین مشتری پیدا کنم چون سرباز هستم و می خواستم برم دوباره با هزار خواهش ایشون رو راضی کردیم 100 تومن دیگه رو داد البته به همین سادگی هم که نه دامین رو که انتقال داده بود غیر فعال کردم بعد پول داد بعدم بهشون گفتم دامین رو فیلا نمی تونم بزنم به نامت ولی پنل دامین رو بهش دادم چون فردا باید بر می گشتم سر خدمت ولی بهشون قول دادم که دامین رو به نامشون بزنم تا اینکه یکی از دوستانم بهم زنگ زد گفت دامین رو به نامش نزدی دامین رو داره خراب می کنه فکر کرده می خوای کلاه برداری کنی به دوستم گفتم بهش گفت از دامین استفاده کنه تا من از خدمت بیام به نامش بزنم الانم اومدم توی نت نبود وگرنه باهاش حرف می زدم درست می کردم من دیشب اومدم -اقا علی مشکل از خود شما بوده من بعد از 4 ماه الان اومدم اونی هم که باهاش حرف زدید دوستم بوده البته بهتون هم گفته بود ولی کسایی که دروغ می گند فکر می کنند بقیه هم دروغ می گند شما می خواستی اعتبار ما رو با حرف دروغ خراب کنی شما که شماره ی من رو داشتی می خواستی تماس بگیری ببینی الان که این پست رو توی انجمن ارسال کردم گوشیم روشنه ولی قبلا خاموش بود چون نبودم

دوست گرامی ببین اون روز ه 100 تومن رو دادم بهت گفتم داداش تا شب انتقال میدی برای ما ! گفتی اره ، بعد اینکه پولو ریختم حسابت حرفت عوض شد تا چند روز که .... بعدش هم اومدی گفتی بعد چند ماه میتونم انتقال بدم خب مرد مومن من چطور میتونم اعتماد کنم رو این سایت وقت و سرمایمو بزارم که دامینش به نامم نیست !
شما خودت توافق کردی که با این قیمت و قسطی دامین رو بدی ، من تازه قرار شد تا اخر شهریور اخرین قسط رو بدم که زود تر از شهریور باهات تصویه کردم .
من نمیگم شما کلاهبردار هستی ! میدونم قصدت این نبوده که دامین رو بالا بکشی خدایی نکرده ولی خب شما باید یکم احساس مسئولیت هم داشته باشی ، شما که الان وقت ازاد داری اومدی نت به جای فروش دامین میومدی پی ام میدادی کار منو درست میکردی!
هر چند شما تو این مدت حتما مورخسی اومدی و وقت داشتی که کار مارو راه بندازی .
شما میگی قول دادی که دامین رو منتقل کنی ولی خدایی خودت بودی با اون لحن صحبت هات چقدر قولت صند بود؟

در مورد دوغ حرف میزنی ، داداش دست پیش گرفتی پس نیوفتی؟ کدام دورغ این حرف هایی که زدم رو قبول نداری یعنی ؟

اون موقع اون پول رو میدونی من چطور جور کردم دادم بهت ؟

بازم میگم من نمیگم که شما خدایی نکرده اهل کلاهبرداری هستی و این تهمت رو من نزدم و نمیزنم ولی حرف من اینه که انصاف و مسئولیت پذیری خوب چیزیه ... !

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
اینجا دادگاه نیست ! :D
ولی دوستان باید هر دو با سند و مدرک توضیحات خودشون رو بیان کنند

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اوه اوه بنده خدا هنوز نیومده کلی شاکی پیدا کرد:lol:
عزیز شما که این قدر شاکی داشتی برای چی دوباره میای تاپیک میزنی؟
مدیران پیگیری کنند:hmm:

:guilty: استارتر عزیز و علی آقا من از جفتتون عذر خواهی میکنم که توی بحثتون دخالت کردم:confused:
به قول شما یه طرفه به قاضی رفتم :(

faryad.soltan

Registered User
لایک‌ها
0
اقا من مرخصی نیومدم چون شهر خودم نیستم که مرخصی بهم بدند مگه شما منو میشناسی یا دیدی که اینطور واسه خودت حرف می زنی بد بخت دروغگو من نمی گم حرفاتو قبول ندارم ولی خیلی از حرفا یکطرفه و دروغه تو می خواستی سر من کلاه بزاری-من توی این چند روزی که اومدم باور کن می خواستم دامین رو انتقال بدم

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
اقا من مرخصی نیومدم چون شهر خودم نیستم که مرخصی بهم بدند مگه شما منو میشناسی یا دیدی که اینطور واسه خودت حرف می زنی بد بخت دروغگو من نمی گم حرفاتو قبول ندارم ولی خیلی از حرفا یکطرفه و دروغه تو می خواستی سر من کلاه بزاری-من توی این چند روزی که اومدم باور کن می خواستم دامین رو انتقال بدم

درست صحبت کن
مرخصی نیومدی اوکی باشه قبول !
الان که اومدی ؟ نیومدی؟ کدام حرف دروغه از نظرت؟
من به تو پول دادم ، تو دامین رو ندادی به من حالا من میخواستم سرت کلاه بزارم ؟ مرد مومن اینجا مهد کودک نیست بدون چی داری میگی!

تو به جای اینکه بیای دومین بفروشی میومدی اون 350 تومن رو حلال میکردی.

بالا