• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دانگل وایرلس TP-Link 7200ND و آنتن آمنی TP-Link 2408C

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان این 2 تا قطعه باهم برای فروشه! جفتشون در حر نو هستند و زیاد ازشون استفاده نکردم! آنتن که اصلا گارانتی لازم نداره و دومی هم گارانتی داره که 6 ماهش باقی مونده! در ضمن آنتن اصلی خود 7200ND;i یه آمنی 5 dBi بود رو از روش برداشتم و روی دستگاه دیگه ای بستم و آنتن نداره ولی طبیعیه که همین انتن فعلی که دارم باهاش میفروشم رو میشه بهش وصل کرد(با پایه و بی پایه هر دو حالت میشه)

7200ND که مشخصه چیه:
http://www.tplink.com/en/products/prodetail.aspx?mid=010303010203&id=2589
یه دانگل استاندارد که 500 میلی امپر توان خروجی داره و میتونه بصورت اکسس پوینت هم کار کنه ! قیمت نوش هم حدود 30-35 تومنه! استانداردش هم 150n و البته نکته مهم درموردش اینکه انتن بهش وصل میشه! و گفتم که انتن دیفالت خودش همراهش نیست!

آنتنی که که میخوام رد کنم اینه:
http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-ANT2408C
نکته مثبت در موردش اینکه یه استند داره که برای خیلی کارا مزیته و کابل 1.2 متری هم همراهشه! به روتر یا مثلا همین دانگل میشه وصلش کرد هم بصورت مستقیم و هم با استند! نوش حدود 25 تومنه(مدل بدون کابل و استند حدود 14-15 تومنه)

هر دو قطعه روهم به قیمت پایه 30 تومن بفروش میرسد!

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
خریدارم به هموم قیمت پایه
pm رو هم یه چک بنما

بعد تو مشخصات آنتنش زده b/g اونوقت n نداره یعنی؟
مودم نداری؟

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آنتن که به پروتوکل کاری نداره! اگر نسل بعدی استاندارد ها هم بیاد آنتن کارش اینکه 8dBi به حساسیت گیرندندگی و فرستندگی اضافه کنه!

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
اول اینکه آنتن رو تنها میفروشی؟ چند؟

درضمن یک سوال دارم، آنتن 8dbi با 5dbi چقدر فرق داره؟ بردش رو بیشتر میکنه یا کیفیت سیگنال رو بالا میبره؟
(قدرت اکسس پوینت حداکثر 20dbm هست و در فضای باز حداکثر تا 830 متر برد داره)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اول اینکه آنتن رو تنها میفروشی؟ چند؟

درضمن یک سوال دارم، آنتن 8dbi با 5dbi چقدر فرق داره؟ بردش رو بیشتر میکنه یا کیفیت سیگنال رو بالا میبره؟
(قدرت اکسس پوینت حداکثر 20dbm هست و در فضای باز حداکثر تا 830 متر برد داره)

جدا هم میدم! فرقی نداره با هم فروش بره یا جدا!

از بعد قیمت اگر منظورته انتن 5 حدود 2-3 تومن بیشتر ارزش نداره! مقیاس اینا لگاریتمیه! 8 خیلی فرق داره با 5! البته بیشتر تو برد موثره تا توی کیفیت! در ضمن اگر دنبال برد مستقیم هستی انتن فلت بیشتر بکارت میاد تا آمنی! امنی برای پوشش ملخی کاربرد داره!(بدرد یه محیط میخوره که هم ارتفاعه و میخوای یه محدوده دایره ای رو پوشش کلی بدی! پوینت تو پوینت نیست!)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان هنوز موجوده!در ضمن 7200ND پورتش USB و واسه همین نوشتم دانگل!

بالا