• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دسته و صفحه دمبل Record و میله بارفیکس Easy Gym

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
4 عدد صفحه دمبل 5 کیلویی و 4 صفحه دنبل 2.5 کیلویی دور لاستیکی Record (سوراخ بزرگ قابل استفاده برای هالتر) در حد نو به فروش می رسه.
یکساله خریداری شده و 10-15 جلسه ازش استفاده شده و کاملا سالم و مشابه نو هست.
به علاوه دو عدد دسته دمبل قهرمانی رکورد و دو عدد دسته دمبل معمولی.
دسته دمبل ها به دلیل اینکه خیلی بلند بودند و تعویضشون طول میکشید و دست و پاگیر بودن برای حرکت با دستگاه تراش کوتاه شده اند تا با چند پیچ به راحتی صفحه قابل تعویض باشه.

میشه 30 کیلو صفحه دمبل/هالتر که قیمت نوی اون کیلویی از منیریه همین الان قیمت 3300 هست که میشه 99000
و دسته دمبل قهرمانی رکورد 35000 تومن و دسته دنبل معمولی 10000 تومن.

جمعا میشه 144000 تومن. حالا دوستان قیمت دست دوی مشابه نو رو حساب کنن. اگر قیمت ها اشتباهه بگید تصحیح کنم.

یک عدد میله بارفیکس Easy Gym مشابه لینک زیر هم به فروش میرسه. این میله بارفیکس خیلی قرص و محکمه و بین چارچوب قرار میگیره و قابل جدا شدن و نصب سریع داره.
http://www.banisport.com/product/b1149/میله-بارفیکس-Easy-Gym

البته این بارفیکس رو منزل که آوردم دیدم ای داد بیداد که چارچوب های منزل باریک تر از استاندارد هست به همین دلیل دو قطعه قوطی آلومینیوم به دو طرف بارفیکس وصل شده که باعث میشه این بارفیکس در هر چارچوبی صرفنظر از ضخامتش وصل بشه و البته قابل جدا شدنه.
البته امروز دیدم در اسباب کشی یکی از ابرهای بارفیکس کمی پاره شده که در عکس هم معلومه. ضمنا جعبه اش رو انداختیم دور.
قیمت نو رو هر جا گشتم کمتر از 45000 ندیدم. اگر بود بگید اصلاح کنم.

جمعا مبلغ تجهیزات بالا میشه 189 تومن که من همه رو روی هم 140 تومن تقدیم میکنم. فکر کنم 25% تخفیف رقمی عادلانه باشه باتوجه به اینکه اکثر فروشگاههای لوازم ورزشی حاظرند صفحات دمبل دست دو رو با قیمت خوبی بخرند.

باز اگر فکر میکنید قیمت پرته لطف کنید بگید من هم میرم از یه فروشگاه قیمت میگیرم که به چه قیمتی از من بر میدارند.

e6v1ckuzola8i1dg8vi0.jpg

56nx7uurrb8e2e3s57we.jpg
1zgv4s5hlt6c6sn2xxch.jpg

5gt9rekk71sxase5eior.jpg

ssc1r9vtwvkjpmist6z1.jpg

ترجیحم به تحویل حضوری در تهران هست

Last edited:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دمبل ها فروش رفت و فقط بارفیکس مونده.
اگر کسی بارفیکس رو خواست دو تا آجر یوگا هم دارم (به قیمت 15000 تومن) مجانی به عنوان هدیه تقدیمش میکنم.:D
جدا هم آجر یوگا رو خواستین 10 تومن

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
هر دو فروش رفت.

بالا