• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دستگاه الکترولیز موهای زائد بدن Hi-ness

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.قصد فروش این دستگاه رو دارم که حدود یکسال پیش برای یکی از آشناها در شهرستان خریداری کردم و در حال حاضر ایشون دیگه بهش احتیاجی ندارن و قصد فروشش رو دارن.همراه دستگاه یک سوزن آکبند هم وجود داره و در صورت نیاز می تونین سوزنای اضافی رو از لوازم پزشکی فروشای ولیعصر تهیه کنین.
فعلا قیمت نمی ذارم.چون قصد فروش فوری دارم و به هر قیمت معقولانه ای ردش می کنم بره.
خودم سال گذشته 200 خریدم ولی کمتر از این هم به خریدار محترم حاضرم بفروشم.
لینک فروش دوستمون که ازش خریدم رو هم ضمیمه این تاپیک می کنم.
http://forum.persiantools.com/threa...-زائد-بدن-و-صورت-hi-ness.275749/#post-5219582

001.jpg

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
میشه در مورد نحوه استفادش بگین؟ و آیا موثر هست؟!

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
کلیپهاش توی یوتیوب موجود هست.
سوزن همراه دستگاه رو در محل موردنظرش محکم می کنیم و سوزن رو به ریشه تک تک موهایی که قصد از بین بردنشون رو داریم به اندازه یکی دومیل فرو کرده و سپس پدال همراه دستگاه رو فشار می دیم .این پدال ولتاژِی رو که قبلا از طریق ناب هایی که جلوی دستگاه نصب هست ست شده رو به محل فرو کردن سوزن وارد می کنه که سوزش کمی احساس میشه وسپس سوزن رو در آورده و مو رو با موکن از ریشه در می یاریم.این عملیات برای هر تار مو در حد یکی دو ثانیه انجام میشه.
بله موثر هست ولی زمانبر هست و نیاز به حوصله فراوان داره چون برای تک تک موها باید اعمال بشه.
سوالی بود در خدمتم.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
کلیپهاش توی یوتیوب موجود هست.
سوزن همراه دستگاه رو در محل موردنظرش محکم می کنیم و سوزن رو به ریشه تک تک موهایی که قصد از بین بردنشون رو داریم به اندازه یکی دومیل فرو کرده و سپس پدال همراه دستگاه رو فشار می دیم .این پدال ولتاژِی رو که قبلا از طریق ناب هایی که جلوی دستگاه نصب هست ست شده رو به محل فرو کردن سوزن وارد می کنه که سوزش کمی احساس میشه وسپس سوزن رو در آورده و مو رو با موکن از ریشه در می یاریم.این عملیات برای هر تار مو در حد یکی دو ثانیه انجام میشه.
بله موثر هست ولی زمانبر هست و نیاز به حوصله فراوان داره چون برای تک تک موها باید اعمال بشه.
سوالی بود در خدمتم.
داش اینجوری ک ی ۲۰ ۳۰ سالی طول میکشه بخوایم تمام مو هارو بکنیم :دی

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
داش اینجوری ک ی ۲۰ ۳۰ سالی طول میکشه بخوایم تمام مو هارو بکنیم :دی
تنها عیب این روش همین زمانبر بودنشه.اگرنه دقتش و تاثیرش بیشتر از لیزره.چون روی تک تک موها جداگانه اعمال می شه.

بالا