hasan star
Registered User
از فروشش انصراف دادن
Last edited:
براي شروع 10 هزار تومن
قیمت بدید شما البته مثل این دوستمون فحش نباشهقیمت لطفا
مرسی.داداش چقدر بی انصافی.....الان با 10 تومن دوتا ادامس five بهت میدن نه دوربین 100 سال قبل رو...
آپ برای دوست عزیز
در رابطه با این صحبت های شما:
من اینو از نزدیک ندیدم و همونطور که به دوستان در پ خ گفتم مال یکی از آشنا ها هست
اگه تو عکس دوم توجه کنید میبینید که با گجت Talk.to در حال چت بودیم
و من از اون طریق بهشون گفتم که نام کاربری + اسم سایت و تاریخ رو رو یه کاغذ بنویس و عکسشو بنداز و واسم ارسال کنن:
عکس رو هم واسم آپلود کردن.::
و با تحقیقی که روی اسم دوربین توی نت گشتم قیمتها به این قرار بود:
Vintage Victorian Marine Telescope Ross London c1895 P O Captain H G H Pye R N R | eBay
25'' Heavy Brass Nautical Victorian Marine Telescope Antique Vintage Replica | eBay
Massive 36 inches Victorian Marine Telescope in Solid Brass Copper RARE Piece | eBay
با این قیمت ها باز به نظر شما 10 هزار و 50 هزار انصافه؟؟؟
اگه دلار رو 500 حساب کنی باز زیر اون قیمت دادین
البته کمی دیگه بتونین پول جمع کنید شاید بتونین یه ذره بین بگیرید.
با ایشون هم صحبت شد گفتن ترجیح میدن تو دکور بمونه تا به این قیمت ها بفروشن.
دی دمت گرمدوست عزیزم شما حدس بزن کدوم یکی از اجداد ما دزد دریایی بوده که اینارو بشناسه و قیمت داشته باشه منم قیمت درست ندارم منبعی هم واسه تحقیق نداشتم و این دوربین شمام با اون ۳ تای دیگه فرق میکنه پس یه قیمتی خودتون بدید بنده خریدارم ولی نمیدونم چی بگم که خلاف نظرتون نباشه. یه مشورت بگیرید یه قیمت پایه بدید مزایدش کنیم فقط زمان پایان مزایده رو بگید منم ۱۰۰ درصد خریدارم اگر قیمت منصفانه باشه .
دی دمت گرم
این مهر ارتش انگلیس روشه شما میگید دزد دریایی
در ضمن مال من نیست که بخوام من قیمت بذارم صاحبش ترجیح داد نگه داره تا اینکه با این قیمت بفروشه.
در ضمن اگه الان داره وارد میشه ایشون اونو حدود 7-8-10 سالی هست که داره.
الانم من روم نمیشه بگم بیا میخوانش چون مطمئنا فکر میکنه سرش دارم کلاه میذارم
پس همون بهتر بیخیال بشیم.
یه نکته کاملا جالب اینکه اینهایی هم که تایپیکشونو دادم توجه کنید مهر روشون نیست و یه لیبل فلزی هست که پرس شده
ولی اونی که من گذاشتم رو محافظ لنز -روی قسمت چرم - و همچنین روی بدنه فلزیش حک شده.