• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای canon s3 is

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kntb

Registered User
لایک‌ها
3
یک عدد دوربین دیجیتال canon s3 is کاملا" تمیز و کم کار کرده به قیمت 250000 تومان بفروش می رسد. می توانید مشخصات و بررسی های آن را در سایت های معتبر زیر ببینید :
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...-djyAQ&usg=AFQjCNHAVc3yf9H9_Uy8fxk1Y_n1Dho3uA

Canon PowerShot S3 IS Review: 1. Introduction: Digital Photography Review

کیفیت فیلم و عکس آن عالی است مد ماکرو و سوپر ماکرو آن بجرات می توان گفت از دوربین های slr هم بهتر است. راستی سه تا عکس یکی در باغ پرندگان اصفهان و دو تای دیگر در نزدیکی پل زمانخان بر روی رودخانه زاینده رود است که از یک موقعیت با زوم و حالت معمولی گرفته شده است. ضمیمه کرده ام البته کیفیت عکس های اصلی از اینها بالاتر است.ظاهرا" این سایت موقع آپلود انداز و حجم آن راکاهش می دهد. حجم اصلی هر عکس حدود 4-3 مگابایت است.

فایل های ضمیمه

• IMG_0021.jpg
    IMG_0021.jpg
    935.1 KB · نمایش ها: 261
  • IMG_0023.jpg
    IMG_0023.jpg
    462.3 KB · نمایش ها: 268
  • IMG_0144.jpg
    IMG_0144.jpg
    1.1 MB · نمایش ها: 268

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
سلام

دوست گرامی با گوشی هم تعویض میکنید ؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
اگر وسایلش و کارتنش هست بعد از اطمینان از سلامتش من 180 خریدارم.. حضوری اما;) و اگر قیمت بالاتر نبود

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
چند تا شات زده؟ اگه واقعن کم کارکرد باشه من به قیمت پایه ازتون می خرم. اما با توجه به تعداد پست و سابقه کم شما، پرداخت رو بعد از دریافت کالا انجام خواهد داد.
سابقه خرید و فروشام توی فوروم هم مشخصه.

kntb

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
کارتن و کابلهایش سالم و تمیز هست . یک کیف معمولی و یک شارژر باتری قلمی که خودم خریده ام همراهش هست. تعداد شات که نمی دانم . ولی تعداد عکس زیادی با آن نگرفته ام . بیشتر با موبایل عکس می گیرم . مثلا" از سال گذشته تا کنون یک بار تابستان تعدادی عکس گرفته ام که سه تاش را اینجا قرار داده ام. اگر اهواز هستید می توانم حضوری بیارم خدمتتان.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
با توجه به این که اهواز هستید و سابقه خرید و فروش شما هم زیاد نیست، من همون طور که گفتم تنها به شرطی قادر به خرید از شما هستم که پرداخت بعد از دریافت کالا انجام بشه. چنان چه دوربین رو دریافت کنم و کاملن با توضیحات شما تطابق داشته باشه، وجه رو به حساب شما واریز خواهم کرد.

kntb

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
با توجه به این که اهواز هستید و سابقه خرید و فروش شما هم زیاد نیست، من همون طور که گفتم تنها به شرطی قادر به خرید از شما هستم که پرداخت بعد از دریافت کالا انجام بشه. چنان چه دوربین رو دریافت کنم و کاملن با توضیحات شما تطابق داشته باشه، وجه رو به حساب شما واریز خواهم کرد.

سلام
عزیز برادر سن من از این حرفها گذشته که بخواهم برای مقداری پول جزئی واقعیت را نگویم .اگر خواستید می توانم از خود دوربین در زاویه های مختلف عکس یا یک فیلم کوتاه بگیرم.

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
اپ.......

saeidajor

Registered User
لایک‌ها
55
دوربین بسیار خوبیه من 2 سال پیش دست یکی از دوستام دیدم

خیلی راضی بود رفتم بگیرم دیدم جدیدترش مدل S5 IS اومده که اونو خریدم

وضعیت