• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دوربین سونی hx100

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
سلام به تمام دوستان یدونه دوربین سونی hx100 هست برا فروش با یه پایه کاملا حرفه ای
خود دستگاه کاملا سالم و با اکبند مو نمیزنه ..پایه که اصلا استفاده نشده اکبند هستش
این نکته رو بگم هم دوربین هم پایه رو از نمایندگیه سونی تو تهران خریدم و هم دوربین هم پایه گارانتی دارند
یه کیفم بصورت اشانتیوم به خریدار میدم کیفم اورجینال هست
قیمتم پیشنهادی هر کسی خواست p.m بده
راستی یه رم 8گیگ مدل hx هم هستش که فکر کنم پر سرعت ترین رم بازار باشه
DSC_0008.jpgDSC_0010.jpgDSC_0011.jpg

Last edited:

odygoody

Registered User
لایک‌ها
57
سلام، دوست عزیز حتما عددی تو ذهن خود دارید. اون عدد رو برای من پ خ کنید. ممنون

drjack

Registered User
لایک‌ها
12
لطفا قیمت آخر که براتون میصرفه پی ام بدید...:)

یاحسین

Registered User
لایک‌ها
35
قیمت مدنظر خودتون چنده (فروش فوری)؟
کسی قیمت آکش داره؟

sajkh

Registered User
لایک‌ها
218
سلام
سال نو مبارک
لطفا قیمت اخر رو برام پ خ کنید

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
سلام به تمام دوستان عید همه مبارک
والا الان کلی p.m دادند دوستان قیمت خواستند
بعضیها هم که کم لطفی کردند قیمت خیلی کمی گفتند
الان نو این دوربین تو بازار نیست
دوربین hx200 هم با گارانتی تو نمایندگی 1650 هستش
این دوربین تفاوت چندانی با دوربین من نداره
حالا باید تمیزی و اک بودن دوربین رو در نظر گرفت و یه قیمتی بدید
هر کسی قیمت عقلانی گفت من میفروشم

mehran667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با درود
دوست من با توجه به اینکه تفاوت بین این مدل و مدلی که شما از نظر قیمت با هم مقایسه نمودید وجود دارد که قیمت در حال حاظر .000 hx200v 1.350 هستش البته با کارت حافظه 4 گیگ هدیه که در این لینک موجود هستش لطفا با توجه به دست دوم بودن و کارکرد دستگاه لطفا یک قیمت پایه یا فروش فوری تعیین کنید تا بتوان راحتتر تصمیم گرفت و خریدار واقعی بتونه دستگاه رو بخره باز هم از دخالتی که نمودم عذر خواهی میکنم
بدرود
مهران

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
با دروددوست من با توجه به اینکه تفاوت بین این مدل و مدلی که شما از نظر قیمت با هم مقایسه نمودید وجود دارد که قیمت در حال حاظر .000 hx200v 1.350 هستش البته با کارت حافظه 4 گیگ هدیه که در این لینک موجود هستش لطفا با توجه به دست دوم بودن و کارکرد دستگاه لطفا یک قیمت پایه یا فروش فوری تعیین کنید تا بتوان راحتتر تصمیم گرفت و خریدار واقعی بتونه دستگاه رو بخره باز هم از دخالتی که نمودم عذر خواهی میکنم بدرودمهران
حرف شما واقعا درست هستش من مغازها که پنجم وا کردند از جمهوری یه قیمت میگیرم بعد قیمت فروش رو تعیین میکنم چون خودم قیمت دقیقی ندارم الان

mehran667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حرف شما واقعا درست هستش من مغازها که پنجم وا کردند از جمهوری یه قیمت میگیرم بعد قیمت فروش رو تعیین میکنم چون خودم قیمت دقیقی ندارم الان

با سپاس فراوان دوست گرامی

samad5574

Registered User
لایک‌ها
16
سلام جناب- چون قصدم خرید دوربین بود امروز به طور اتفاقی جمهوری رفتم گفتم مغازه ها تعطیل میشند و.لی یه چند تایی باز بودند و کلی هم تعجب کردم انگار نه انگار که عیده همه دیگه کار میکنند حتی نانوایی ها و ... خلاصه دوربین شما رو تو یه مغازه دیدم که قیمت 1250 قیمت گذاشته بود حتی زمانی که دید خیلی پر سو جو میکنم حاضر شد با قیمت پایین تر هم بدند جالی اینجاست که مدل سه پایه شما رو هم موجود داشت با قیمت 160 که شما فرمودید:عین نقل قول شما در پ خ که نوشتید
دوربین الان بین 1500 الی 1600 هست
پایه هم دورو وره 300 تومان بهرحال پوزش من رو بپذیرید خواستم قیمت رو بدونید تا دستتون بیاد چون فرمودید که قیمتم برای قبل هست.حقیقت بنده هم بیشتر مدل فوجی اچ اس 20 چشمم رو بدجور گرفته و بعد مدل دوربین شما حقیقت بین این دو هم مانده ام.

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
سلام جناب- چون قصدم خرید دوربین بود امروز به طور اتفاقی جمهوری رفتم گفتم مغازه ها تعطیل میشند و.لی یه چند تایی باز بودند و کلی هم تعجب کردم انگار نه انگار که عیده همه دیگه کار میکنند حتی نانوایی ها و ... خلاصه دوربین شما رو تو یه مغازه دیدم که قیمت 1250 قیمت گذاشته بود حتی زمانی که دید خیلی پر سو جو میکنم حاضر شد با قیمت پایین تر هم بدند جالی اینجاست که مدل سه پایه شما رو هم موجود داشت با قیمت 160 که شما فرمودید:عین نقل قول شما در پ خ که نوشتید
دوربین الان بین 1500 الی 1600 هست
پایه هم دورو وره 300 تومان بهرحال پوزش من رو بپذیرید خواستم قیمت رو بدونید تا دستتون بیاد چون فرمودید که قیمتم برای قبل هست.حقیقت بنده هم بیشتر مدل فوجی اچ اس 20 چشمم رو بدجور گرفته و بعد مدل دوربین شما حقیقت بین این دو هم مانده ام.
درسته دوست عزیز ..من قیمتایی که گرفته بودم برا زمانی هست که دلار 4300 بوده
حالا بگزریم خوب کاری کردی قیمت گرفتی زحمت منم کشیدی دستت درد نکنه

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
بالاخره قیمت مشخص شد ؟

samad5574

Registered User
لایک‌ها
16
بالاخره قیمت مشخص شد ؟
فکر کنم همگی سرکار بودیم ! الان نوشته فروشنده دوربین رو خوندم که در بالا نوشتید که بعضی ها کم لطفی کردند و ... اگر منظورتون بنده است باید بگم که مثل اینکه استارتر انتظار داشتند بالاتر از قیمت فابریکی ,جنس خودشون رو بفروشند اولش بهشون لینک دادم گفتم جناب دیجی کالا مدل 200 اش که از مدل دوربین شما بالاتره انقدر میده که گفتند که دیجی کالا رو ول کن و .... قیمت این دوربین 1650 است و ... سه پایه هم 300 است در صورتی که قیمتی که گرفتم سه پایه 160 بهم قیمت دادند ور دوربین رو هم 1250 بهم قیمت دادند (البته تو پخ هم خدمتشون گفتم که فروشنده هم راضی شد تا 1170 هم بده که بازم مطمینم داشت بالا میداد) و اینکه زمانی که شما این دوربین رو خریدید فکر نکنم دلار 4300 بوده باشه !!! از اولشم مشخص بود فروشنده نیستید و سر کار گذاشتید ملت رو .
اینم لینکی از قیمت تو سرچ تو اینترنت پیدا کردم یکیش مدل دوربین شماست که اونم قیمت رو بالا گذاشته , 900 گذاشتند و دیگری یه مدل بالاتره که گویا فروشندشم خانم است و خیلی شفاف در موردش توضیح دادند که قیمتشون 880 است
http://www.niazerooz.com/view/cat-604/page-1/461147.htm

http://www.niazerooz.com/view/cat-604/page-1/460967.htm

Last edited:

lexmor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
قیمت آخرتون رو پخ بفرمایید.

بالا