منُ بگو مثلا میام کمک کنم که قیمتا دستتون بیاد!
قشنگ نیست لحنی که استفاده میکنید ، کافیه زنگ بزنید به فروشگاه دنیای سونی(نمایندگی رسمی سونی ) قیمت لنز 75-300 رو بگیرید .
شما قیمت نوی کالایی که تولیدش مربوط به 3 4 سال پیش هست رو زدید 800 دلار ....!!
یه سرچ مدلای جدید سونی رو بکنید ... با 800 دلار میتونید A65 سونی بخرید با 100 برابر امکانات بهتر .
قیمتی که من از ای بی به شما دادم قیمت دلاری یه نمونه ی فوق العاده تمیز از کالایی بود که شما دارید میفروشید...
کافیه وقتی که تاپیک رو میزنید، توقعاتتون رو مطابق واقعیت تنظیم کنید .
من متوجه نمیشم کجای لحن صحبت بنده بد بوده که باعث دلخوری شما شده! قصد جسارت نداشتم و ندارم! شاید فرمی که خوندید بد بوده!
باز هم معذرت اگر کلمه ای استفاده کردم که شمارو رنجونده!
به هر حال ممنون از راهنماییتون..
من دیدم بر اساس قیمتهای توی امازون بوده!
من هم قیمت تومانی نزدم.گذاشتم دوستان پیشنهاد بدند اگر مورد قبول صاحب کالا بود معامله انجام میشه!
استارتر عزیز قیمت لنز رو که ایشون درست فرمودن بنده فاکتور خریدشو تو بهمن ماه دارم که البته با عوارض شده حدودا 493 هزار تومن از خود دنیای سونی خریدم .
منظورم هم همین بود که قیمت دوربین های مدل جدید رو ببینید و نسبت به اونا قیمت بذارید عزیز .
موفق باشید
تشکر دوست عزیز.
من ایده خاصی نداشتم.صاحب دوربین یک قیمتی به من داده که بقولی نگاه اولیه من بر اساس اون بوده.
قیمت ایشون خیلی بالا بوده!
پس ما نوی لنز رو 475 حساب میکنیم. که دست دومش 320 باشه خوبه؟
بدنه هم اگر بخوایم بر اساس ebay تصمیم بگیریم حدود یک تومان!
اگر ناصرخسرو ملاک باشه 800.
خوب حالا به یک کف قیمتی رسیدم.
دوستان پیشنهادات خودشون رو بدند.اگر منصفانه بود معامله انجام میشه.
من اینجا دوربین خودم رو هم فروختم.از کسی که خریده بپرسید.دوربین همونطور که گفته بودم سالم سالم بدون هیچ مشکلی بوده. این دوربین هم هیچ مشکلی نداره.صاحب دوربین از دوربین دیگه ای برای عکاسی استفاه میکنه.و تصمیم داره اینو بفروشه و جاش تبلت بگیره.