• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دوربین چشمی درب به همراه مانیتور رنگی مخصوص

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
با سلام خدمت دوستان عزیز
به علت مهاجرت و رفتن از ایران این وسایل را برای فروش قرار میدم :

مانیتور رنگی KENWEI مدل KW-128CW32 که قابلیت ساپورت 2 دوربین را دارد و بصورت درب بازکن هم عمل میکنه و قابلیت عکس گرفتن از هر کس زنگ میزنه و ذخیره در مموری کارت را دارد .بهترین صورت استفاده هم اینه که یک دوربین شچمی درب و یک دوربین دید در شب بالای درب بهش وصل بشه .کلا چیز بسیار کاملی هست .هم میشه رو پایه بصورت استند استفاده کرد و هم پایه مخصوص اتصال به دیوار داره .

دوربین چشمی مدل KPC-190C که در چشمی درب قرار میگیره و کیفیت بسیار بالایی داره.

دوربین دید در شب مدل IR camera CNB-B1700P KC3 همراه با پایه مخصوص که قابلیت نصب در بالای درب و مشاهده تصویر در مانیتور را در تاریکی کامل دارد .البته این دوربین را میشه مجزا با دستگاه DVR هم استفاده کرد .

قیمت ها را کم میزارم چون میخوام زود فروش برند چون دارم از ایران میرم :
قیمتهای بازار :
دوربین چشمی 250
مانیتور 410
دوربین دید در شب 200

جمش میشه 810 تومان که من آخرش کلش را روی هم میتونم 550 تقدیم کنم .این قیمت دیگه جای چونه اصلا نداره .

Last edited:

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوستان چون زمان سفر و رفتنم از ایران نزدیک هست قیمت مانبتور و دوربین چشمی را باهم 450 میلیون قرار میدم و دوربین دید در شب هم 100 تومان .دیگه مفت هست هر کس بخره برده .

pouya654

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دوست عزیز اگر مانیتورش جدا فروخته میشه و ورودی av داره قیمت مانیتور خالیشو واسم بخ بفرمایید فقط قیمت خریداری چون من واسه کاره دیگه میخوام

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام دوست عزیز اگر مانیتورش جدا فروخته میشه و ورودی av داره قیمت مانیتور خالیشو واسم بخ بفرمایید فقط قیمت خریداری چون من واسه کاره دیگه میخوام
مانیتور فقط با دوربینهاش به فروش میره چون اگر تک بفروشم دوربینهاش بکارم نمیاد و تک هم فروش نمیرند .کلا یه سیستم کامل هست .

pouya654

Registered User
لایک‌ها
67
چون بقیش به کارم نمیاد همرو باهم 375 خریدارم فقط اینکه کجایی هست این سیستم

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوست عزیز دقیق نمیدونم کجایی هست باید برم چک کنم ولی در بازار مارک Kenwei یکی از معروفترینها در این زمینه هست .
متاسفانه مانیتور تک را نمیفروشم .
قیمت هم کم قرار دادم که زود فروش بره .قیمت نوش هم در بازار به شرح زیر هست میتونید برید چک کنید :
دوربین چشمی 250
مانیتور 410
دوربین دید در شب 200

جمش میشه 810 تومان که من آخرش کلش را روی هم میتونم 550 تقدیم کنم .این قیمت دیگه جای چونه اصلا نداره .

بالا