• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دوربین canon eos 60D +لنز 24-105 L

وضعیت
موضوع بسته شده است.

odesa

Registered User
لایک‌ها
85
وضعیت ظاهری در حد آکبند
تعداد شات زده شده زیر 2000 (کمتر)
وضعیت گارانتی :ندارد(خیلی اعتقادی ندارم)
دوربین بهمن ماه خریداری شده (ارزان نخریدم که بخواهم گران بفروشم دوستانی که من رو میشناسند میدونند دلال نیستم یا از این اخلاق ها ندارم نیازی هم به این کار ندارم)
علت فروش هم :فعلا مجالی برای عکاسی نیست و الا لنز را نگه میداشتم برای اینده

قیمت هم با توجه به قیمت بازار و وضعیت ظاهری عالی و کارکرد کم دوربین
3.200

قیمت بازار 3.900

عکس هم با موبایل گرفتم و کیفیت خوبی ندارد صرفا برای رعایت قوانین میگذارم
جعبه متعلقات تکمیل ضمن اینکه با هم فروخته می شود

1.JPG2.JPG3.JPG

varona

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم یکم بالا گفتی این دوربین به همراه ای لنز با گارانتی نیکو نگرش 3720و ایده آل 3650هستش (قیمت ماله پایتخت هستش تو ناصر خسرو و باب همایون کمتر هم گیر میاری)و ماله شما بدون گارانتی حالا نگیم 30% کم کنیم همون 20% هم بخوای کم کنی میشه میشه حدود 800 یعنی آخره قیمتتون میشه 3 میلیون اگه دوربین گارانتی داشت. شما بابت گارانتی نبودن هم باید از لنز و دوربین 200 کم کنی یعنی آخرین قیمت 2800. بیشتر نمی ارزه.

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
60D بادی الان چنده؟
بدنه رو جدا چند میفروشی عزیز؟

varona

Registered User
لایک‌ها
0
بادی 1770 و لنز 1950 با گارانتی نیکونگرش. البته تو بازار کمتر هم گیر میاد.

odesa

Registered User
لایک‌ها
85
فکر کنم یکم بالا گفتی این دوربین به همراه ای لنز با گارانتی نیکو نگرش 3720و ایده آل 3650هستش (قیمت ماله پایتخت هستش تو ناصر خسرو و باب همایون کمتر هم گیر میاری)و ماله شما بدون گارانتی حالا نگیم 30% کم کنیم همون 20% هم بخوای کم کنی میشه میشه حدود 800 یعنی آخره قیمتتون میشه 3 میلیون اگه دوربین گارانتی داشت. شما بابت گارانتی نبودن هم باید از لنز و دوربین 200 کم کنی یعنی آخرین قیمت 2800. بیشتر نمی ارزه.
درست فکر کردید دوست من قیمت بالاست و تا جایی که یادمه نیکو نگرش محصولات نیکون را گارانتی می کند،در مورد گارانتی ایده ال هم با مبلغ 10 هزار تومن در همان نواحی که فرمودید میشود این دوربین را گارانتی کرد که من اهل این صحبت ها نیستم.در هر صورت ممنون از نظر شما

60D بادی الان چنده؟
بدنه رو جدا چند میفروشی عزیز؟

خوشبختانه من در برج بهار شاغل هستم و شرکت نورنگار هم در برج بهار است.من قیمت را اینگونه پرسیدم و از این شرکت هم قابل استعلام است
دوربین
1.900
لنز
2

لینک شرکت و شماره تلفن های این شرکت هم در وب سایت موجود است دوستان فردا تماس بگیرند.
مرکزفروش دوربین های دیجیتال کانن،نیکون با قیمت مناسب |
و اعلام کنند
ترجیحا با هم به فروش می رسد .متشکرم

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
بنده بدنه رو 1800 تا 900 قیمت گرفتم
بدنه رو چند در نظر گرفتید؟

varona

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید گارانتی آفومار مدنظر بود اینم قیمت 1770 برای بادی از شرکت پیکسل که معتبره
Canon EOS 60D Body - فروشگاه پیکسل
و اینم قیمت 1950 از شرکت افرنگ دیجیتال که اینم معتبره
لنز کانن لنزهای زوم استاندارد Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
اگه همانطور همکه در بازار باشید متوجه هستید شرکتهایی مثل پیکسل، افرنگ دیجیتال و همین نورنگار که شما میگید قیمتاشون بالای 100تومن گرانتر از قیمت مغازه های باب همایون و ناصر خسرو هستش. قصد فقط اطلاع رسانی به خریدارن محترم هستش که قیمت واقعی رو بدونند نه قیمت 3900.

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
1.550
البته عرض کردم که ترجیحا با هم فروخته میشود

لنز خیلی راحت تر فروش میره .در حد باشه که با افت کمتر ..
بدنه رو زیر 1500 خریدارم.با گارانتی ایده ال 1780 هم قیمت دارم

odesa

Registered User
لایک‌ها
85
ببخشید گارانتی آفومار مدنظر بود اینم قیمت 1770 برای بادی از شرکت پیکسل که معتبره
Canon EOS 60D Body - فروشگاه پیکسل
و اینم قیمت 1950 از شرکت افرنگ دیجیتال که اینم معتبره
لنز کانن لنزهای زوم استاندارد Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
اگه همانطور همکه در بازار باشید متوجه هستید شرکتهایی مثل پیکسل، افرنگ دیجیتال و همین نورنگار که شما میگید قیمتاشون بالای 100تومن گرانتر از قیمت مغازه های باب همایون و ناصر خسرو هستش. قصد فقط اطلاع رسانی به خریدارن محترم هستش که قیمت واقعی رو بدونند نه قیمت 3900.
محض اطلاع دوست عزیز باید عرض کنم شرکت افرنگ هم واقع در برج بهار است و قیمت امروز این شرکت مشابه با نورنگار بود.
من به شدت از اطلاع رسانی شما ممنونم ،اما بر طبق سابقه خرید و فروشم با دوستان و تعداد پستهایی که در این فروم داشتم میدونم که همه دوستان اگاه بازار هستند چه در زمینه دوربین چه قطعات و چه موبایل و تبلت،پس با یک استعلام و تماس ساده با شرکت های معتبر(و نه مغازه هایی که اگر این دوربین را داشتند به عنوان اکبند میفروختند) می توان متوجه قیمت شد.پس بنابراین جای نگرانی نیست نه برای شما که نگران خریداران هستید و نه برای من که نگران چیزی نیستم!:)

لنز خیلی راحت تر فروش میره .در حد باشه که با افت کمتر ..
بدنه رو زیر 1500 خریدارم.با گارانتی ایده ال 1780 هم قیمت دارم

چشم اگر برای لنز هم مشتری مناسب پیدا شد با کمی بالا و پایین تقدیم می کنم.

upppppppppppppppppp

Last edited:

odesa

Registered User
لایک‌ها
85
به قیمت
3.100 فروخته شد.با تشکر لطفا تایپیک بسته شود

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212