• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو اسکیت نو و کار کرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
دو تا اسکیت دارم یکیش نو و استفاده نشدست فقط برای اندازه بودن سایز پا خورده و اون یکی 6 الا 7 بار نهایت استفاده شده به همون نسبت هم خط و خش داره اما اون یکی هیچی
برندش Blade Runner هست که یجورایی همون Rollerblade معروف هستش چرخها هم ژله ای هستش نه شیشه ای جعبه هم داره اما جعبه هاش ترو تمیز نیستش چون تو انباری بوده!سایزشونم اون آکبنده 44و45 هست و اون یکی 42 43 هستش

قیمت هم برای اون آکبنده 125 تومن هستش و برای او یکی 100 تومن هستش
لازم به ذکر هستش الان اسکیت 1بار مصرف آشغالی که چرخ شیشه ای و چراغ داره 60 تومن هستش

مشاهده پیوست 106355مشاهده پیوست 106356مشاهده پیوست 106357مشاهده پیوست 106358مشاهده پیوست 106359مشاهده پیوست 106360مشاهده پیوست 106361مشاهده پیوست 106362مشاهده پیوست 106363

Last edited:

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
سلام داداش خوبی؟فکر نکنم اینجا کسی اسکیت بخره نمیدونم تایپک منو دیده بودی یا نه 1ساله گذاشتم هیشکی یا پیشنهاد نداده یا قیمت غیر منصفانه ای دادن ماله شمام فکر کنم اینجوری بشه یکیم اینکه چون الان فصل اسکیت نیست کسی الان نمیخره فک کنم بعده عید که بازار اسکیت داغ میشه اونموقع خوب فروش میره در ضمن اسکیتات حرف نداره با اینا خودم کار کردم معرکست هرکی بگیره پشیمون نمیشه

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
سلام داداش خوبی؟فکر نکنم اینجا کسی اسکیت بخره نمیدونم تایپک منو دیده بودی یا نه 1ساله گذاشتم هیشکی یا پیشنهاد نداده یا قیمت غیر منصفانه ای دادن ماله شمام فکر کنم اینجوری بشه یکیم اینکه چون الان فصل اسکیت نیست کسی الان نمیخره فک کنم بعده عید که بازار اسکیت داغ میشه اونموقع خوب فروش میره در ضمن اسکیتات حرف نداره با اینا خودم کار کردم معرکست هرکی بگیره پشیمون نمیشه
نمیدونم والا اینارو به زور واسه من خریدن من استفاده ای نداشتم الان مونده رو دستم فکر نمیکنم مغازه دارم ور داره ازم همینجوری مونده رو هوا!

frozenrose

Registered User
لایک‌ها
16
يه سوال داشتم اگه سايز پات 42 باشه سايز كفش ها رو بزرگتر مي گيرند مثلا 44؟

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
يه سوال داشتم اگه سايز پات 42 باشه سايز كفش ها رو بزرگتر مي گيرند مثلا 44؟

با اجازه از صاحب تاپیک .

درستش اینه که اگه پات 42 ه شما هم 42 بگیری تا خوب رو پاتون فیکس بشه چون کمی لقی تعادلتون رو تو سرعت بالا به هم میزنه . ولی اگر یکی که پاش 42ه 43 یا حتی 44 بگیره به شرطی که بند ها و گیره های کفش خوب باشه باز هم مشکلی پیش نمیاد .

قیمت های دوستمون هم خوب هستن .

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
با اجازه از صاحب تاپیک .

درستش اینه که اگه پات 42 ه شما هم 42 بگیری تا خوب رو پاتون فیکس بشه چون کمی لقی تعادلتون رو تو سرعت بالا به هم میزنه . ولی اگر یکی که پاش 42ه 43 یا حتی 44 بگیره به شرطی که بند ها و گیره های کفش خوب باشه باز هم مشکلی پیش نمیاد .

قیمت های دوستمون هم خوب هستن .
گیره ها و و بند ها کاملا محکم هستش یکیش که آکه اصلا استفاده نشده اون یکیم 6 بار شاید!مرسی دوست گلم اما کو خریدار واسه من که استفاده نداره لااقل یکی استفاده کنه پول مام برگرده به جیبمون!

mirzayi

Registered User
لایک‌ها
11
سلام.
دوست عزیز من خریدار نیبستم. فقط خواستم بگم عکسهاتون not found میده.
یا علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا