• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو عدد لنز زوم مانت نیکون

rahmannnn

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام و عرض ادب خدمت اعضای محترم انجمن
دو عدد لنز سیگما با مشخصات زیر به فروش میرسد:
Sigma 28-70mm f2.8-4D
Sigma 70-300mm f4-5.6D DL MACRO

هر دو لنز فوق در حد آک هستند.فکر نمیکنم در حد چند مورد انگشت شمار بیشتر مورد استفاده قرار گرفته باشند.کاملا سالم هستند.هر دو کپ عقب و درپوش لنز اورجینال دارند.همینطور هردو دارای هود مخصوص هستند.همراه این دو لنز یک عدد کیف مخصوص حمل دوربین که اون هم با مارک سیگما هست و کیفیت و ضربه گیری عالی داره تقدیم خریدار میشه.
چند نکته: این لنزها بر روی بدنه های با موتور فکوس، قابلیت اتوفکوس دارند و بر روی سایر بدنه ها باید فکوس دستی انجام بدید.هر دو فول فریم هستند بنابراین غیر از کراپدارها بر روی بدنه های فول فریم هم قابل استفاده اند و اینکه هر دو رینگ تنظیم دیافراگم دارند بنابراین میتونید با مبدل بر روی سایر بدنه های دیجیتال به راحتی استفاده کنید و مشکل تنظیم دیاف ندارید.دیافراگم خوب لنز اول و قابلیت خوب ماکرو لنز دوم هم شاید نیاز به بازگو کردن نداشت!
دو لینک از لنزهای فوق در سایت پنتاکس فروم:
http://www.pentaxforums.com/userreviews/sigma-28-70mm-f2-8-4-uc.html
http://www.pentaxforums.com/userreviews/sigma-70-300mm-f4-5-6-dl-macro.html

هرگونه بحثی در فروم آزاد هست غیر از آگهی فروش کالای مشابه.
قیمت : برای کل موارد 450
قیمت جدید: 400 مقطوع.(هزینه ارسال هم قطعا با خریدار هست)
(ضمنا بنده یک عدد لنز Nikkor-S Auto 50mm f1.4 که میدونید Pre-AI هست دارم و با لنز نیکون واید یا تله تعویض میکنم.لنز در حد آک با درپوش اورجینال هست.)
DSC09838.JPG
DSC09825.JPG DSC09826.JPG DSC09828.JPG DSC09829.JPG DSC09830.JPG DSC09833.JPG DSC09834.JPG DSC09835.JPG DSC09837.JPG

Last edited:

hamedy12

Registered User
لایک‌ها
438
70-300 رو تکی فروش دارید؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
رحمان جان برای تعویض چه لنز واید یا تله نیکونی مد نظرته؟ در ضمن فقط مانت نیکون باشه یا برند هم فقط نیکون؟

rahmannnn

Registered User
لایک‌ها
116
رحمان جان برای تعویض چه لنز واید یا تله نیکونی مد نظرته؟ در ضمن فقط مانت نیکون باشه یا برند هم فقط نیکون؟
آقا وحید، برام زیاد فرقی نمیکنه چی باشه، فوکال زیاد برام مهم نیست.بهرجهت حدودا در یک رنج ارزش باشند.هدفم هم اینه که تنوع لنزهام بیشتر بشه.چون از این لنز دو تا مثل هم دارم.ضمن اینکه AI و AIS اش رو هم دارم! ولی خب ترجیح میدم فقط نیکون باشه و لنزهای متفرقه رو تمایلی ندارم مگه برخی لنزهای متفرقه خاص که خب معروف و شناخته شده باشند.البته تمیزی و سلامت لنز برام مهم هست.چون این لنزی که بنده گذاشتم فوق العاده تمیزه.

• Like
Reactions: rax

mahyartb

Registered User
لایک‌ها
42
قیمت اخر رو برام ارسال کنید لطفا و البته مهم تر از قیمت چند نمونه عکس که با این لنز ها گرفتید
سلامت لنز رو تضمین میکنید ؟ ضربه یا شوک که وارد نشده ؟
باز شدن ؟ تعمیر ؟

rahmannnn

Registered User
لایک‌ها
116
قیمت اخر رو برام ارسال کنید لطفا و البته مهم تر از قیمت چند نمونه عکس که با این لنز ها گرفتید
سلامت لنز رو تضمین میکنید ؟ ضربه یا شوک که وارد نشده ؟
باز شدن ؟ تعمیر ؟
دوست عزیز، قیمتی که درج کردم قیمت آخر هست و کمتر از این ترجیح میدم نگه دارم.فقط اگه بخواهید کیف مشابه آنچه قرار دادم بخرید باید کلی هزینه کنید.نمونه عکس هم میتونید در اینترنت جستجو کنید ولی اگه بدونم با قیمت مشکل ندارید و تصمیمتون قطعی هست میتونم یکسری عکس هم با این لنزها قرار بدم.از لحاظ سلامت اگه توضیحات را دقت بفرمایید عرض کردم شرایط لنزها در حد آک هست بنابراین تصور بفرمایید که دارید لنز آکبند میخرید که نه باز شده نه تعمیر و نه شوک و نه ایراد و اشکال دیگه.بهرصورت در خدمت شما هستم.

hamham.com

Registered User
لایک‌ها
34
سلام...ببخشید این عکسایی رو که گذاشتین با چه لنزی گرفتین؟ :)

بالا