ali_94
Registered User
- نوشتهها
- 190
- لایکها
- 40
با سلام خدمت دوستان گلم
بنده دو گوشی برای فروش دارم ...
1_سامسونگ گلکسی آلفا دمو که هیچ تفاوتی با بقیه ی آلفاهای دیگه نداره فقط سیم کارت ساپورت نمیکنه
2_هواوی هانر 3c لایت u10 هست که حافظه داخلی 4 گیک و منوی انگلیسی...
خب گوشی اولی فقط خودشه یعنی متعلقات از نظیر شارژر و کارتون و... نداره..چند وقتیه دست خودمه گوشه سمت راست بالا یه فرو رفتگی کوچکی داره و دور تا دور خیلی کم خط و خش داره..حافظه داخلیش16 هست اما 10 گیک در دسترس میباشد..اندروید 5.0.2 هستش..داری سنسور اثر انگشت و تشخیص زربان قلب میباشد...مدلش هم sm_g850f هستش
و اما گوشی دومی که دست خودم بوده دو سیم تری جی هست...تروتمیز هست...حافظه داخلی 4 گیگ و زبانش انگلیسیه کارتون و شارژر داره
عزیزآن تعویض ندارم فقط فروش
قیمت ها هم به عهده خودتون به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه...
هزینه ارسال به عهده ی خریداره...
باتشکر

بنده دو گوشی برای فروش دارم ...
1_سامسونگ گلکسی آلفا دمو که هیچ تفاوتی با بقیه ی آلفاهای دیگه نداره فقط سیم کارت ساپورت نمیکنه
2_هواوی هانر 3c لایت u10 هست که حافظه داخلی 4 گیک و منوی انگلیسی...
خب گوشی اولی فقط خودشه یعنی متعلقات از نظیر شارژر و کارتون و... نداره..چند وقتیه دست خودمه گوشه سمت راست بالا یه فرو رفتگی کوچکی داره و دور تا دور خیلی کم خط و خش داره..حافظه داخلیش16 هست اما 10 گیک در دسترس میباشد..اندروید 5.0.2 هستش..داری سنسور اثر انگشت و تشخیص زربان قلب میباشد...مدلش هم sm_g850f هستش
و اما گوشی دومی که دست خودم بوده دو سیم تری جی هست...تروتمیز هست...حافظه داخلی 4 گیگ و زبانش انگلیسیه کارتون و شارژر داره
عزیزآن تعویض ندارم فقط فروش
قیمت ها هم به عهده خودتون به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه...
هزینه ارسال به عهده ی خریداره...
باتشکر