• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دکودر صوتی کریتیو Ddts 100

وضعیت
موضوع بسته شده است.

truth

Registered User
لایک‌ها
0
فروش دکودر صوتی کریتیو Ddts 100 بسیار تمیز به بالاترین قیمت

truth

Registered User
لایک‌ها
0
همینجا پیشنهادتونو بدید لطفا

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
من خریدارم ولی قیمت ندارم اگه خاستی قیمت پ.خ کن
وسایل و کارتن اینا داره

truth

Registered User
لایک‌ها
0
من خریدارم ولی قیمت ندارم اگه خاستی قیمت پ.خ کن
وسایل و کارتن اینا داره

همه وسایلش هست ولی کارتنش نمیدونم کجا گذاشتمش باید بگردم قیمتشم نمیدونم الان چنده من 250 خریدم چند سال پیش

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70

همه وسایلش هست ولی کارتنش نمیدونم کجا گذاشتمش باید بگردم قیمتشم نمیدونم الان چنده من 250 خریدم چند سال پیش

این تاپیک هست که قیمت حدودا 4 5 سال پیشش 145 بوده
http://forum.persiantools.com/t44550-page89.html
اگه سر قیمت راه میای و سالمه و واقعا فروشنده ای قیمت مد نظرت پ.خ کن تا سرش بحث کنیم

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
اگه دکوتر رو به قیمت تکی خاستی بدی بهم پ.خ بزن

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
از اسپیکر ها خوشم اومد ولی دیکودر چیه یه توضیحی میدی خریدارم من راستی اگه فرار بشه بخرم باید عکس بزاری ازشون ببینیم چطوریاست

truth

Registered User
لایک‌ها
0
از اسپیکر ها خوشم اومد ولی دیکودر چیه یه توضیحی میدی خریدارم من راستی اگه فرار بشه بخرم باید عکس بزاری ازشون ببینیم چطوریاست

دکودر وسیله ای هست که صدارو کاری میکنه که اسپیکرها بتونن پخش کنن میتونی چند تا وسیله رو هم زمان بهش متصل کنی و صدا های حرفه ایو بشنوی
واسه بازی و فیلم دکودر لازمه مخصوصا ایکس باکس و ps3

اگه خواستی عکسم میزارم سابش خیلی قویه ساختمونو میلرزونه!

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دکودر وسیله ای هست که صدارو کاری میکنه که اسپیکرها بتونن پخش کنن میتونی چند تا وسیله رو هم زمان بهش متصل کنی و صدا های حرفه ایو بشنوی
واسه بازی و فیلم دکودر لازمه مخصوصا ایکس باکس و ps3

اگه خواستی عکسم میزارم سابش خیلی قویه ساختمونو میلرزونه!

گفتی همراه دیکودر 220 میدی؟؟من 200 بر میدارم ولی دیکودر به کارم نمیاد که زیاد نه ایکس باکس دارم نه چیزی دیگه به چه دردی میخوره ؟؟خدایی تمیز باشه اسپیکرات هاااا عککس بزار ممنون

truth

Registered User
لایک‌ها
0
گفتی همراه دیکودر 220 میدی؟؟من 200 بر میدارم ولی دیکودر به کارم نمیاد که زیاد نه ایکس باکس دارم نه چیزی دیگه به چه دردی میخوره ؟؟خدایی تمیز باشه اسپیکرات هاااا عککس بزار ممنون

اسپیکر هارو چند می خوای ؟ دکودر چیزیه که به اسپیکرها جون میده و میتونی صدای واقعیو بشنوی البته اگه ایکس باکس نداری بدردت نمیخوره بهتره کسی بخرش که ازش لذت ببره وقتی من با این سیستم فیلم میدیدم واقعا عالی بود

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
تو سر جمع اگه راضی هستی یه تخفیفی بدی من بر میدارم اگه عکس بزاری .... و این که متاسفانه شما امتیاز بازارچه ندارید ...اگه تهران باشی باید رابط جور کنیم یا شما بفرستید بعد پول واریز شه عکس یادت رفت باز

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
به شرط سالم بودن و تعمیری نبودم با 24 ساعت محلت تست یعنی تا 24 ساعت از لحاظ تمیزی و کیفیت اینی که خودتون میگی نباشه پس میفرستم

در صورت برگشتی هزینه پست نصف نصف میشه .....

ولی اگه همونجور که خودتون میگید کیفیت و تمیزیش اوکی هست منم زیاد ادم حساسی نیستم به کارم میاد 180 هستم فقط باید یکم دیر تر بفرستید چون الان محمود ابادم باید برگردم ارومیه

تا اون موقع اگه کسی پیدا نشد من هستم

truth

Registered User
لایک‌ها
0
به شرط سالم بودن و تعمیری نبودم با 24 ساعت محلت تست یعنی تا 24 ساعت از لحاظ تمیزی و کیفیت اینی که خودتون میگی نباشه پس میفرستم

در صورت برگشتی هزینه پست نصف نصف میشه .....

ولی اگه همونجور که خودتون میگید کیفیت و تمیزیش اوکی هست منم زیاد ادم حساسی نیستم به کارم میاد 180 هستم فقط باید یکم دیر تر بفرستید چون الان محمود ابادم باید برگردم ارومیه

تا اون موقع اگه کسی پیدا نشد من هستم

متاسفم فقط تهران میفروشم قیمت هم مقطوع هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا