• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش رادیو و سی دی ضبط کنوود A85 با قیمت بسیار عالی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام به همه دوستان گلم

دوستان حتما از ماجرا خبر دارین و میدونید که چه بلایی سرم اومده .امیدوارم نصیب هیچکسی نشه

دوستان راستش من دیگه قطع امید کردم از دستگاه و میخوام طبقاتش رو بفروشم بره پی کارش دیگه هم سراغ ست 5 طبقه نمیرم و توبه میکنم و میبوسم میزارم کنار

سی دی پلیر دستگاه کننود A85 در حد نو خیلی تمیز که البته خودم تمیزش کردم طوریکه با اک مو نمیزنه برای فروش هستش /اینم بگم مدیون نباشم تسمش درومده بود خودم باز درستش کردم و الان سالمه از هر حاظ

رادیوی دستگاه کنوود A85 رو هم برای فروش میزارم که خال نداره روش و ماینتورشم تمامی نوشته هاش میاد بی برو برگرد .

دکشم (کاست) که تاپیک جداگانه داره

دوستان تو تاپیک قبلی هم گفتم قیمت هر طبقه
130 هزار تومان ولی اگر کسی 3 تارو با هم بخره کلا 300 میفروشم .فقط میخوام خسارتم برگرده سر جاش پولم زنده بشه همین .

عکس انشالله فردا صبح براتون میزارم

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275

سلام به همگی سی دی پلیر دستگاه فروخته شد .مونده مابقی قطعات

Registered User
لایک‌ها
49
خسارتت كه فكر نكنم برگرده سر جاش كم كم300 - 400 تومني ضرر كردي

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
خسارتت كه فكر نكنم برگرده سر جاش كم كم300 - 400 تومني ضرر كردي
از قدیم گفتن تو با خدا باش خدا باتوست برای خسارتمم یه فکری میکنم نمیزارم اینطوری بمونه .یکی دو مورد دوستان پیشنهادهای خوبی دادن .اگر خدا باشه که هست نمیزاره پول من الکی ناحق بشه

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
دوستان کاست این دستگاه نیز برای فروش مونده هرکی بخواد هستم در خدمتش 130 تومن مقطوع حزینه ارسالشم به عهده خریدار

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام عزیز جان داداش دستگاه درست شد و خودم ردیفش کردم دیگه فروشش کنسل شده و هرکسی بخواد بطور کامل دستگاهو میدم بهش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا