• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش (راه اندازی) سایت با درآمد روزانه

khazarweb.ir

Registered User
لایک‌ها
2
توضیحات:

سایت بازی انلاین استراتژیک

توضیح راجع به اسکریپت بازی.این اسکریپت روی ورژن 3.6 پیاده سازی کردم.ولی امکانات ورژن 4 بازی بهش اضافه کردم! قهرمان داره.ماجراجویی و ظاهر قهرمان و گرافیک بازی هم تغییرات زیادی کرده.باگ هم نداره (مراجعه شود به نمونه کار).

درآمد سایت از طریق فروش گلد به بازیکنا هست .

نمونه کار.

این سایت اواخر دی ماه برای یکی از مشتریا درست کردم.الان 2 ماه فعالیت داره و امار خوبی هم کسب کرده.تو بعضی از سرورهاش 20 نفر آنلاین هم داره بعضی ساعات.

نمونه کار:آدرس سایت

درآمد سایت بستگی به تعداد بازیکنا داره و البته جایزه ای که برای نفرات برتر میزارید.(طبق تجربه با میانگین امار 15 نفر انلاین در آمد روزانه از 30 تا 60 هزار تومان میشه.)

توجه:اسکریپت رو کسی تو ایران نداره و امکانات ورژن 4 رو داره و بازیکنی اگه وارد بازی بشه حتما بازی رو ادامه میده.مهم ترین اصل برای بازی انلاین هم اسکریپت بازیه.برای دیدن امکانات بازی حتما حتما نمونه کار رو نگاه کنید.

سئوی بالای ایندکس سایت:
اسکریپت به همراه یک ایندکس حرفه ای هست.طراحی صفحه ایندکس با سئوی بالا انجام شده.تو سرچ گوگل برای عبارت"تراوین اسپید" سومین سایت "نمونه کار" هست.
شرایط راه اندازی:

تعداد 4 عدد سایت به همراه صفحه ی ایندکس سایت (شبیه نمونه کار) برای مشتریا راه اندازی میشه.اگه تعداد متقاضی زیاد بود اولویت برای وبمسترای با سابقه تر هست.

پشتیبانی اسکریپت رو فقط خودم انجام میدم و اگر دستکاری توش انجام داده بشه از مسولیت من خارج میشه.

نحوه ی خرید و تحویل سایت:
برای سفارش اول تماس بگیرید.اگر توافق شد سایت تا 12 ساعت بعد تحویل داده میشه.

راه های تماس:
[email protected]
09367404639
خانجانی

pardisan1364

Registered User
لایک‌ها
46
توضیحات:

سایت بازی انلاین استراتژیک

توضیح راجع به اسکریپت بازی.این اسکریپت روی ورژن 3.6 پیاده سازی کردم.ولی امکانات ورژن 4 بازی بهش اضافه کردم! قهرمان داره.ماجراجویی و ظاهر قهرمان و گرافیک بازی هم تغییرات زیادی کرده.باگ هم نداره (مراجعه شود به نمونه کار).

درآمد سایت از طریق فروش گلد به بازیکنا هست .

نمونه کار.

این سایت اواخر دی ماه برای یکی از مشتریا درست کردم.الان 2 ماه فعالیت داره و امار خوبی هم کسب کرده.تو بعضی از سرورهاش 20 نفر آنلاین هم داره بعضی ساعات.

نمونه کار:آدرس سایت

درآمد سایت بستگی به تعداد بازیکنا داره و البته جایزه ای که برای نفرات برتر میزارید.(طبق تجربه با میانگین امار 15 نفر انلاین در آمد روزانه از 30 تا 60 هزار تومان میشه.)

توجه:اسکریپت رو کسی تو ایران نداره و امکانات ورژن 4 رو داره و بازیکنی اگه وارد بازی بشه حتما بازی رو ادامه میده.مهم ترین اصل برای بازی انلاین هم اسکریپت بازیه.برای دیدن امکانات بازی حتما حتما نمونه کار رو نگاه کنید.

سئوی بالای ایندکس سایت:
اسکریپت به همراه یک ایندکس حرفه ای هست.طراحی صفحه ایندکس با سئوی بالا انجام شده.تو سرچ گوگل برای عبارت"تراوین اسپید" سومین سایت "نمونه کار" هست.
شرایط راه اندازی:

تعداد 4 عدد سایت به همراه صفحه ی ایندکس سایت (شبیه نمونه کار) برای مشتریا راه اندازی میشه.اگه تعداد متقاضی زیاد بود اولویت برای وبمسترای با سابقه تر هست.

پشتیبانی اسکریپت رو فقط خودم انجام میدم و اگر دستکاری توش انجام داده بشه از مسولیت من خارج میشه.

نحوه ی خرید و تحویل سایت:
برای سفارش اول تماس بگیرید.اگر توافق شد سایت تا 12 ساعت بعد تحویل داده میشه.

راه های تماس:
[email protected]
09367404639
خانجانی

قیمت چنده؟

yavari2010

Registered User
لایک‌ها
7
هزینه اش چقدره همه این ها؟

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
با سلام
لطفاً قیمت رو پ.خ کنید ...
با تشکر

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
قيمت؟؟؟

Vahid_cezar

Registered User
لایک‌ها
5
عزیز لطفا شرایط...
ممنووون

parsget

Registered User
لایک‌ها
24
اقا من تو این ادرس نمونه کارت بازی کردم.خداییش همین اسکریپت باشه من خریدارم.فقط بابت پشتیبانیش یه توضیح بده ممنون میشم

fa_herman

Registered User
لایک‌ها
33
قیمت برای من هم ارسال کنید
هزینه قالب هم جدا اگه میدید
با تشکر

بالا